Skocz do zawartości
IGNORED

Wspólny wypad do Staszowa

sovajazz

Rekomendowane odpowiedzi

No to chyba Martin musi szykować jakąś specjalną salę na odsłuchy, bo nie wiem, jak się wszyscy pomieścimy! Sam nas zapraszał, ale chyba nie spodziewał się takiego tłumu :))

inzynier -> a co ma Martin do Staszowa?? :)) A swoja droga to pytanie jakie warunki sa u p. Andrzeja - jak przyjedzie 10 chlopa, albo wiecej to moze sie okazac, ze mozemy jedynie pogadac.

Do Amplifona . Panie Andrzeju , a moze by tak na Pańskich stronach www zamieścić jakies fotki i opis nowego wzmacniacza -niektórzy maja daleko , a ja np. chętnie bym sie zapoznał z Pańskimi nowymi produktami .

Już wiem. Ferie zaczynają się u mnie 16.02 (o matko!!!) więc śniegi powinny do tego czasu stopnieć i nie będziemy musieli w pięciu chłopa wynosić auta z zaspy. Ewentualnie zdejmiemy samochód z drzewa:-) Poza tym wszystkie weekendy mam wolne, więc proponuję już zacząć się umawiać na jakiś konkretny termin. Przecież to nie musi być w ferie. Sova, zaproponuj coś, bo ty możesz mieć zaliczenia, sesje i takie tam, a kierowca z Ciebie pierwszorzędny:-)

ja ci dam z drzewa moją bryke ściągać....!!!!

kurcze, codziennie budze się w nieparlamentarnych godzinach i sprawa z telefonem do Staszowa leży i kwiczy - sorry chłopaki, jutro obiecuje się poprawić!

Panowie, coś ten wasz wyjazd nie teges. Jak już do tego mitycznego Staszowa dotrzecie to dajcie znać, gdybyście zaginęli. Pomożemy.

I koniecznie napiszcie długi wpis, jak było i czy herbatką poczęstowali. Pzdr

Sova -> Gdybyś miał w samochodzie jakąś KoRnikową pożywkę, to już bym ci ją dawno zeżarł. Po takiej nienaturalnej tapicerce mam wrzody i niestrawność. Jakbyśmy już jechali, to prowiant wezmę ze sobą:-))

• 1 miesiąc później...

Chłopy!!!!

Wiosna idzie a wy się od grudnia do mnie wybieracie no co z wami.

Pakować swoje ...... w samochody i przyjeżdżać.

Jest do przesłuchania Wt30-II WT40 WL25 no i WT35 SE a jak dobrze pujdzie to i kolumienki

Jakby was było mnogo to wynajmiemy lokalik a i piwko będzie.

Z dużą chęcią piszę się na podróż do Staszowa.

=== Proponuję sobotę 20.03 ===

Pewnie będzie trochę cieplej i nie tzeba się zrywać na "hurra". Kto chce pojechać, będzie mógł postarać się ustawić swoje sprawy pod wyjazd. Będziemy też mieli chwilę, żeby z różnych stron zorganizować sobie drogę. (Jestem z Warszawy.) Jeśli zaczniemy się deklarować, okaże się ilu jest chętnych i pan Andrzej będzie mógł się przygotować na nasz przyjazd.

Pozdrowienia dla p. Andrzeja.

Hienka Już wiem,już wiem.Tylko chyba mają ochotę Ci z zawiści rozwalić je! ;O)Poczekam aż lotnisko będzie bliżej :O)Ja cofam się w rozwoju i marzy mi się lampka ;o)Pozdrawiam

Ps.Zapytaj się Palla po co im bejspol! :O)

Palki sa im potrzebne, poniewaz wspomnialem cos o moich roslych kolegach z osiedla, ktorzy na moja delikatna prosbe przejma AE Marka. No oczywiscie jesli mi sie spodobaja i beda lepsze od Elacow. Cena jest identyczna wiec Marek nie powinien czuc sie urazony. W kazdym razie z wpustymi rekami go nie wypuszcze. LOL

Podejmuję jeszcze jedną próbę:

(Widzę, że 20.03 szykuje się grupka na pancerniki do Hieny a 27.03 Śląsk organizuje spotkanie w Puzonie.)

=== W Staszowie spotykamy się w sobotę 03.04 ===

Niech wpisują się ci, którzy chcą pojechać i myślą, że będą mogli. Miło byłoby spotkać forumowiczów z różnych stron Polski.

Będzie nam łatwiej doprowadzić do skutku wizytę u Amplifona, jeśli ci z nas, którym nie pasuje ten termin (chyba, że będzie to pan Andrzej) co najwyżej wyrażą swój żal i powstrzymają się od stwierdzeń typu "niemożliwe", czy "odpada". Forum liczy wiele osób i nie da się wszystkim dogodzić, przynajmniej nie na raz (jak w telenoweli: wszyscy mogą być szczęśliwi, ale nie wszyscy w tym samym czasie). To jest propozycja na konkretny termin dla tych, którzy mogą wtedy pojechać - w przeciwnym wypadku nie tylko lody stopnieją ale i kilka kolejnych zim upłynie.

Postaram się do czasu spotkania w miarę regularnie odświeżać wątek.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.