Skocz do zawartości
IGNORED

Wspólny wypad do Staszowa

sovajazz

Rekomendowane odpowiedzi

Dużo ostatnio było na forum o Amplifonie, pojawiły się nawet propozycję wspólnego wyjazdu do Staszowa. Ostatnio, kiedy rozmawiałem z Andrzejem Piwowarczykiem podjąłem ów temat i jak się okazało pomysł się spodobał. Na rynku pojawiła się nowa Wlka, a także coś, co dopiero mielibyśmy okazje wspólnie przesłuchać na gorąco - Amplifon WT35se. Będzie można porównać obie nowe konstrukcje z WT30II i WT40, więc myśle, że może być ciekawie. Mnie ta propozycja prawde mówiąc przypadła go gustu, gdyż sam ostatnio nabyłem nowego WL25. Byłaby więc okazja do skonfrontowania brzmienia tych konstrukcji, i podzielenia się naszymi spostrzeżeniami na forum. Myśle, że wielu forumowiczów z zainteresowaniem czekałoby na relację z wypadu. Andrzej Piwowarczyk jest pomysłem zainteresowany, więc mam nadzieje, ze konstruktor nawiedzi ten wątek i sam odpowie a nasze pytania. W rozmowie zaproponował nam wypad w ten weekend (sobota). Reszta należy już do nas. :)

https://www.audiostereo.pl/topic/3953-wsp%C3%B3lny-wypad-do-staszowa/

No Panowie zapraszam. Są do posłuchania wszystkie wzmacniacze łącznie z najnowszymi produktami. Posiedzimy pogadamy a może i jakie piwko pęknie. Tak naprawdę chcę żebyście posłuchali najnowszego wzmacniacza WT35SE i bez stronie się wypowiedzieli na jego temat.

Tak czy inaczej zapraszam. Co do terminu to wszystko do uzgodnienia. Ja wstępnie zaproponowałem sobotę ale dostosujemy się do większości. Czekam na odzew.

Wybrał bym się (z Warszawy), ale przed świetami odpada :( Gdyby jednak wypad miał się przesunąć na styczeń, to wpisuję się na listę.

PS. NIE MAM pojazdu samojezdnego (tylko rower), więc nie dość, że nikogo nie mogę zabrać, to wręcz sam się chętnie dołączę i dorzucę...

jeżeli zdecydujemy się przed swietami to inżynier - oczywiście zapraszam do mojego samochodu. chociaż z tego co wiem to chyba i pal i ja wolelibyśmy gdzies na początku stycznia. ale niech sie reszta zainteresowanych wypowie.

pozdr

ja bym może tego aż tak nie rozwlekał, ale np. kolejna sobota byłaby już spoko - 13 grudnia, okrągła data - wypić bedzie za co ;) ta sobota to może nieco za wcześnie, choć ja osobiście przyjechałbym i w sobote jeśli forumne ludy wyrażą swą aprobatę...

ja bym może tego aż tak nie rozwlekał, ale np. kolejna sobota byłaby już spoko - 13 grudnia, okrągła data - wypić bedzie za co ;) ta sobota to może nieco za wcześnie, choć ja osobiście przyjechałbym i w sobote jeśli forumne ludy wyrażą swą aprobatę...

->parmenides

Dziękuję za propozycję, chętnie skorzystam, jeśli terminy nam sie zgrają. Ja to styczeń dopiero biorę pod uwagę. Teraz właśnie zap... żeby na te wszystkie cacka i fanaberie zarobić.... No i dziadkiem zostanę pewnie w tym tygodniu :)

Wyluzuj, to byl zart.

Tak naprawde to chetnie Cie poznam, a jak bedzie okazja to i piwko w Staszowie wypije. W kwestii transportu to juz koledzy z Warszawy musza sie wypowiedziec.

Pozdrawiam i zycze dobrej nocy.

Jeżeli 13 któryś z Kolegów z Wawy będzie chciał mnie zabrać do Staszowa to się polecam.Przez najblizszy tydzień będę odcięty od kompa.Pozdrawiam i dziękuję ;O) Oczywiście partycypuję w kosztach.

a nie lepiej uzgodnić współną datę, która wszystkim zainteresowanym będzie pasować? zapodałem ten 13. ot tak, bo skoro ta sobota nie pasi to może następna... zresztą - jest wątek, wiec ustalajmy tak, żebyśmy mogli sie spotkać, i żeby Amplifon nie musiał robić trzech spotkań zamiast jednego :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.