Skocz do zawartości
IGNORED

Wspólny wypad do Staszowa

sovajazz

Rekomendowane odpowiedzi

-> Leszek

Na wypadek gdyby Amplifon nie czytał ostatnio forum, wysłałem dzisiaj maila z informacją i prośbą o potwierdzenie terminu. (Jak prześledzić cały wątek, widać że najpierw musieliśmy zacząć się deklarować indywidualnie.)

-> twonk

Jeśli byś miał jeszcze dla mnie miejsce, to chyba bym reflektował (bardzo możliwe, że akurat wtedy nie będę miał samochodu).

Witam Panowie a może i jakieś Panie

Decyzja zapadła spotykamy się 3 kwietnia u mnie w Staszowie. Trudno kto będzie mógł to przyjedzie. W przeciwnym wypadku będziemy się zbierać na to spotkanie kolejne pół roku.

Mam tylko jedną prośbę abyście na parę dni wcześniej się zadeklarowali ilu was będzie tak abym mógł się przygotować.

Do amplifon_ czy zapraszasz wybranych, czy mogę zabrać ze sobą Wojtka Racewicza, Andzeja Kalinowskiego, Krzyska Roszkowskiego? Chętnie byśmy zapoznali sie z Twoją nową ofertą! Aha może i Darek Kulesza da sie odciągnąć od domowego zacisza i da się namówić. Jakie atrakcje planujesz? Jakieś ognie "zimne"-pokazy itp.?

=> Amplifon

Tak, jeszcze kilka lat temu biegalem sobie po naszym ryneczku prawie dzien w dzien, ale z tego co wiem nie mielismy sie okazji poznac, chociaz z widzenia napewno ;) a prawde mowiac o Twojej dzialalnosci dowiedzialem sie z tego forum, glupio sie przyznac, ale taka jest prawda... Z Polski wygnalo mnie to samo co wielu innych podobnych mi - czyli poszukiwanie lepszego, jakos w naszym kraju nie widzialem dla siebie przyszlosci... Tutaj czyli w Kanadzie moge wreszcie oddawac sie swojej pasji i pozwolic sobia na to na co nie moglem pozwolic w kraju. Zeby nie konczyc melodramatycznie, chcialbym dodac, ze niezmiernie jestem dumny z faktu, ze ktos sie "uchowal" w tej miescince i robi swoje, przy okazji jakos promujac pozytywnie to miasto.

Pozdrawiam.

Szykuje sie niezla impreza tylko termin do chrzanu. Za jakis czas zaczne wiec zbierac ekipe na nastepny wyjazd - i w zwiazku z tym apel do tych, ktorzy wybiora sie teraz - NIE ZNIECHĘĆCIE p. Andrzeja do Lukarowcow!! :))

• 1 rok później...

Witam ,wiem że temat jest stary ale bardzo ciekawi mnie opinia na temat modelu WT 35se szczególnie w porównianiu z WT 40 i WT 30 jeśli ty osobiście lub ktokolwiek z twoich znajomych miał okazje go posłuchać to prosze o opinie

Normalnie jak przeczytalem topic to szok!

Przeciez tam mieszka moja babcia :) Bywam tam co jakis czas, chetniebym wpadl kiedys posluchac jezeli bylaby taka mozliwosc :)

Panie Andrzeju moglby pan podac dokladny adres?

NaLeSnick tu masz wszystko:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.