Skocz do zawartości
IGNORED

wzrost przestępczości

anatol

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Vires, jeszcze tydzień, jeszcze dwa... Ja też na mercedesa czekam, co go ukradł specjalnie dla mnie x.Rydzykowi jeden taki. Co za ulga, ze mi go Ziobro nie zabierze na skarb państwa.

- Z więzień są zwalniani arcyzbrodniarze, ci od obcinania palców i mordowania ludzi. Prokuratorzy, którzy być może sami powinni być przedmiotem zainteresowania organów ścigania, zostają prokuratorami bardzo wysokiej rangi - np. pan (Bogusław) Michalski prokuratorem apelacyjnym w Warszawie. I to nie jest jedyny przypadek - powiedział Jarosław Kaczyński.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

cieszą się mulsy i jary

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Gratuluję dogłębnej wiedzy na temat przyczyn przestępczości i zjawisk społecznych determinujących trendy w tym obszarze, takich jak zmienne demograficzne, długofalowa polityka penitencjarna, sytuacja gospodarcza, itp. Ale przecież najlepszym źródłem tej wiedzy jest SuperEkspres...

• Redaktorzy

A to nie odbywa się na zasadzie: przychodzi Tusk i zaraz trup? Mnie ciekawi co innego: skąd mielibyśmy brać informacje o tym żądanym przez autora wątku wzroście przestępczości spowodowanym przez przyjaciół Tuska, skoro chyba nawet SuperExpress nie publikuje MIESIĘCZNYCH statystyk tego rodzaju, o Ministerstwie Sprawiedliwości nie mówiąc? Innymi słowy, temat wątku to rzucone na tzw. rybkę pobożne życzenie. Ale skoro sam ex-superpremier przebąkuje na ten temat publicznie, to czego spodziewać się po szeregowcach... A może to jest w tegomiesięcznych instrukcjach partyjnych?

anatol

Taką prymitywną kampanię uprawiali na tym Forum arbuz,aaalfred,dudivan i inni jeszcze przed ostatnimi wyborami.Jak się to skończyło wiadomo!Daj sobie spokój.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.