Skocz do zawartości
IGNORED

Nowatorskie pre RIAA

senicz

Rekomendowane odpowiedzi

Może niech to dla wszystkich lepiej osobiście poprowadzi Mistrz Ludwik,najlepiej jakby to sam założył i poprowadził.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Mistrz Ludwik oczywiscie nie ma czasu na takie bzdety jak obudowy czy montaz. A lista to tylko wstepna chetnych na gotowce. Musze wiedziec czy mam zamawiac 10 czy 1000 obudow. Znam sie na lampach jak malo kto w Polsce ale kilka slow Mistrza Luwika jak to trzeba zbudowac powalila mnie na kolana.

Panie Henryku. Czy ja kiedys cos zlego napisalem na Pana? dlaczego Pan tak sie odnosi do mnie? Pan jako fachowiec pierwszej wody powinie byc ponad ta banda szczekaczy. Dziwne to Pana zachowanie.

To Mistrz.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

senicz, 21 Sty 2008, 22:00

>Panie Henryku. Czy ja kiedys cos zlego napisalem na Pana?

Nie. Ale i ja też na Pana.

>dlaczego Pan tak sie odnosi do mnie?

Ja tylko poddałem w wątpliwość istnienie kogos takiego jak "mistrz Ludwik"

>Pan jako fachowiec pierwszej wody..

Dziękuje za uznanie .

>powinie byc ponad ta banda szczekaczy

Chyba jestem, ale nie nazywał bym kolegów z forum w ten sposób.

>Dziwne to Pana zachowanie.

...

senicz

Oj a co ty tak zaczałes lizac dupe. Oj ktos sie pirwszy raz odniósł do ciebie. Oj zabolało ?

A zasmiecanie watków twoimi głupimi tematami, ciagłe kłamstwa, brak jakiegokolwiek doswiatczenia i branie nas "pod włos" oraz obrzucanie innych inwektywami, ublizanie itp.

Idz w pokoju z tego forum i nie grzesz juz wiecej. I wylecz sie, prosze - zycie mimo ciagłych porazek moze jeszcze ci sie spodobac...

1.Lampy we wzmacniaczu gramofonowym to "średni" pomysł ze względu na wysokie szumy.

2.Bez schematu nikt nic nie weźmie od pary mitoman+furiat. Rzuć coś senicz, to popatrzymy.

Jestem Europejczykiem.

Jaro ten człowiek jest chory, on nie wie sam oco mu chodzi. Po co z nim takie dyskusje.

Oto wpisy senicza:

>Sa tylko zle brzmiace lampy zarzace sie bezmyslnie.

>Lamp nie polecam gdyz zmieniaja swoje parametry w czasie i grzeja sie.

>Oczywiscie lampiarzy denerwuja takie rozwazania bo wykrycie przyczyny zlego brzmienia to ostateczny koniec lamp.

itp... itd...

"Nowatorskie" zatem ten człowiek sam nie wie czego chce.

Raczej nie potrafi nic zrobic dobrze brzmiącego na tranzystorach i znowu bezradna teraz sierotka po czasie wraca do uwielbienia lamp.

I wyskauje z takimi tematami ja Filip z konopii, próbujac zwrócic na siebie uwage.

W audio lampa wlasciwie ma tylko jedno zastosowanie. W korektorze riaa z uwagi na specyficzna gestosc sygnalu muzycznego czyli duza zawartosc serdnich i wysokich i tu niestety zlacza siadaja. W czasie gdy ja mordowalem sie nad osiagnieciem thd na poziomie 0.00001% Mistrz Ludwik rozpracowal kompleksowo zagadnienie wzm niskich sygnalow przez lampy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.