Skocz do zawartości
IGNORED

ja chce wzmacniacz, chyba

MLoxey

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem tu nowy i mam jedno pytanie. Chciałem kupić sobie sprzęt który będzie łądnie brzmiał. Pomyślałem amplituner. Ma radio wejścia tzw. AUX, bo słucham muzy z kompa. Poszedłęm do sklepu, ale sie okazało, że nie moge kupić amplitunera bez dekoderów. A ja chce 2-4 kolumny podpiąć i nie mam na prawdę ochoty na kino domowe, ani za to dodatkowo płacić. Potrzyłem po Allegro, wiem że to róznie bywa z zakupami na aukcji, i jest wybór w amplitunerach, ale oczywiście do kina domowego. Gdzie sie podziały zwykłe, łądnie brzmiące 4 kanałowe amplitunery? Czy jest jeszcze coś takiego? Interesuje mnie sprzet w okolicach 1500zł o ładnym brzmieniu, w miare dynamicznym bo to do muzyki dynamicznej. Dzieki za odpowiedź. Marek z Krakowa.

https://www.audiostereo.pl/topic/3965-ja-chce-wzmacniacz-chyba/

no problemo - tylko trochę byłem zaskoczony. mogę smiało polecić danona - chyba model 275 - tani i niezły. za tę cene kupisz też uzywanego creeka 4330 (zapytaj Kornika) i jakieś radyjko za 500pln - nawet z budzikiem lub używany niezły tuner (pytaj józwy - pewnie poleci Ci marantza)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.