Skocz do zawartości
IGNORED

coś na tzw. dzień dobry

valis0

Rekomendowane odpowiedzi

O 7211 nie ma co mówić. Wiem, bo uzywa takiego moja dwuletnia córeczka. To już fabryczny 7511 jest dużo lepszy.

Rotel RCD930 jak za swoją cenę na rynku wtórnym jest bardzo OK, ale do Stelmacha mu daleko.

no to mam zestaw !! ten SHANLING S100 jest całkiem fajny i cena rewelacyjna !!!

jeszcze jedno pytanie mi się nasunęło ... bo widzę że to cd ma "wyjście optyczne" , co sądzicie o takim podłączeniu ?

McGyver, 12 Lut 2008, 14:25

A gałeczki-po prostu mistrzostwo. Żaden tam plastik, tylko kawał

>ciężkiego, toczonego aluminium. Śliczne

He, he, he, nawet je gryzłem, bo palcom nie wierzyłem:))))

Witam

U mnie Reloop swietnie sie zgral z Rotelem RCD-971.Jezeli zalezy Ci na dynamice,przejrzystosci i kopie nieco kosztem ciepelka to polecam to polaczenie.Nie slyszalem jednak wspomnianego wyzej Shanlinga,wiec nie wiem jak wypada na tle Rotela.

Co do Reloopa to naprawde w swojej cenie jest to znakomity wzmak.Moj zostal jeszcze grzebniety przez McGyvera co znacznie podnioslo jego jakosc.

Dopiero niedawno uslyszalem wzmacniacz ktory gra zdecydowanie lepiej niz Reloop,a nie kosztuje majatku,aczkolwiek jego charakter jest podobny.Ten wzmak to cyfrowy NuForce IA-7,nowy kosztuje okolo 1500 dolcow,ale moge go kupic za 1800pln. i chyba sie zdecyduje na taki ruch mimo,ze Reloopa zal sprzedawac.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy później...

odświeżam wątek, bo jestem już posiadaczem Reloopa HA-210 (właśnie stoi w pokoju :) , kolumny mission m34 zamówione, choć przyznam szczerze że tutaj chyba popełniłem błąd, gdyż w zasadzie nie słuchałem go w konfiguracji z w/w wzmacniaczem , a bardziej opierałem sie na pochlebnych recenzjach, natomiast pozostał problem cedeka, pojawiła się bowiem kwestia że nie wszystkie czytają cederki, ktoś podrzuci jakiś temat z cd ? :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

trochę żałuje tej aukcji ... bo nie powalczyłem , ale z drugeij strony sprzedawca nie miał najwyrażniej w zwyczaju odpowiadać na pytania, czy czyta cd-ry :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.