Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie w Krakowie kupić płytę wiórową???

Barthez

Rekomendowane odpowiedzi

Wyliczyłem sobie wymiary płyt na nowe kolumny, poszedłem zamówić do gościa u którego zawsze zamawiałem i niestety okazało się, że nie sprzedają już płyt surowych. Wiecie może gdzie w Krakowie lub okolicach można kupić po normalnej cenie płyty wiórowe? Ile kosztują w Castoramie, Obi itp.?

Barthez, 11 Lut 2008, 13:07

>Wyliczyłem sobie wymiary płyt na nowe kolumny, poszedłem zamówić do gościa u którego zawsze

>zamawiałem i niestety okazało się, że nie sprzedają już płyt surowych

Wiórową? A dlaczego nie mdf?

Pozdrawiam, Marek

Tu gdzie wcześniej zamawiałem była tylko wiórowa, a nie chciało mi się po całym mieście jeździć w poszukiwaniu mdf'u.

Jeśli cena obudów z mdf'u nie była by wiele wyższa od takich z płyty wiórowej to zdecyduje się na mdf. Tylko nie wiem za bardzo gdzie go można kupić.

Cudów nie ma, przy tej samej grubości mdf będzie droższy. Jaka to będzie różnica w przypadku Twoich skrzynek

nie mam pojęcia , ale dla siebie warto zainwestowac w mdf.

Skrzynki nie będą dla mnie tak, że jeżeli różnica będzie duża to będę musiał zostać przy płycie wiórowej. Ale tak na przyszłość dobrze by było wiedzieć gdzie takie materiały można kupić. Skrzynki będą o wymiarach 100x18x29 cm.

Dziś pojeździłem trochę po okolicy w poszukiwaniu tej nieszczęsnej płyty wiórowej i załamać się idzie. W castoramie generalnie nie mają surowej, w Drewicie cena znośna bo 25 zł za metr ale za cięcie liczą sobie dodatkowe 0,75 zł za mb. czyli w przypadku moich kolumn + 23 zł, na jakimś składzie w Zabierzowie ceny podobne, ale trzeba wziąć całą płytę tak samo w Krzeszowicach. W Krono Polu raz już zamawiałem i więcej nie zamówię. Czy w Krakowie naprawdę nie ma gdzie takich materiałów kupić?

Barthez , zadzwoń jeszcze tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Tak przy okazji może ktoś wie gdzie można kupić nakrętki kłowe?

Ukryta Zawartość

Kiedyś były dostępne na giełdzie na Balickiej, ale teraz niestety już ich nie mają. Widziałem w Castoramie ale tam życzą sobie 55 gr za sztuke (na giełdzie mieli po 25 gr, a i coś wytargować można było).

Ukryta Zawartość

Barthez. Dzwoniłeś/byłeś w tej "Nacevie"???

Co do nakretek/mają też imbusy/ ja kiedyś za śmieszne pieniądze kupowałem tu:

Ukryta Zawartość

dokładniej na Grzegórzeckiej.

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.