Skocz do zawartości
IGNORED

Żarówki do Radmora 5102 i preparat

kvazar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie odnośnie żarówek w Radmorze do podświetlania wskaźników (5 prostokątnych okienek) - jakie to żarówki? Chcę kupić takie w elektronicznym albo na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Druga sprawa to preparat do regenaeracji potencjometrów: kiedyś polecano mi bodaj belgijski Kontakt60, ja z braku używałem polskiego KontaktPR firmy ChemiaAG. Czy oba te preparaty są sobie równe? Kontakt60 ma zabezpieczać przed cyt. "prądami pełzającymi". Czy jest jakieś ryzyko użycia tych preparatów i czy trzeba to robić? (stary sprzęt, ale potencjometry nie trzeszczą możliwe że sprzedawca zrobił to za mnie).

Ukryta Zawartość

Są dwa rodzaje żarówek stosowanych w radmorach. Pierwsze wyglądające jak bezpiecznik kupisz np. tutaj

Ukryta Zawartość

Natomiast drugi typ dostaniesz w sklepie z częściami do poloneza gdyż takie same żarówki stosowano tam do podświetlenia deski rozdzielczej.

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.