Skocz do zawartości
IGNORED

JAK SIE ZAPISAĆ DO PIS ?:)

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, skoro juz ustalono ze jestem pisior, chcialbym teraz cieżko zapracować na swoją zszargana reputację.

Poprosze o wszelkie info w temacie jak, gdzie i jakie są warunki, oplaty przy zapisywaniu się do Prawa i Sprawiedliwości.

Dobra partia uważam, a przy okazji utnę wszelkie plotki na swój temat...no i te zebrania partyjne....mmmmm....może nawet nowe hobby sie trafi ?

Pytanie serio - zeby nie było :)

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/40194-jak-sie-zapisa%C4%87-do-pis/

U zrodla najpewniej ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

...ierwsze schody...

"Członkostwo w PiS

Zgodnie ze statutem członkiem PiS może być każda osoba, która posiada obywatelstwo polskie, ukończyła 18 lat, akceptuje zasady ideowe oraz program PiS, zobowiązuje się do przestrzegania statutu i uchwał władz PiS, korzysta w pełni z praw publicznych.

Członkiem PiS nie może być osoba, która jest członkiem innej partii lub organizacji o celach politycznych lub czynnie ją wspiera, jest członkiem albo czynnie wspiera organizację lub ruch, której cele są sprzeczne z zasadami ideowymi, programem lub interesem PiS, została częściowo lub całkowicie ubezwłasnowolniona, popełniła przestępstwo z niskich pobudek albo wobec której został skierowany akt oskarżenia o przyjęcie lub wręczenie korzyści majątkowej, postępuje sprzecznie z celami PiS.

Członkiem Forum Młodych może być osoba, która ukończyła 16 lat i nie przekroczyła 28 roku życia.

Przyjęcie w poczet członków PiS następuje na podstawie uchwały Zarządu Okręgowego, po złożeniu Prezesowi Zarządu Okręgowego deklaracji członkowskiej popartej przez dwóch członków wprowadzających. Zarząd Okręgowy podejmuje uchwałę w sprawie przyjęcia w poczet członków PiS na okres próbny, trwający nie dłużej niż 1 rok. Jeśli członek PiS przyjęty na okres próbny rzetelnie wypełnia obowiązki członka PiS, Zarząd okręgowy podejmuje uchwałę w sprawie przedłużenia jego członkostwa na czas nieokreślony.

Członkowi PiS przysługują m.in. czynne i bierne prawo wyborcze do władz PiS, kandydowania zgodnie z decyzjami władz PiS w wyborach do organów władzy publicznej z list zgłoszonych lub popartych przez PiS, zgłaszania inicjatyw politycznych lub organizacyjnych, występowania do władz PiS z wnioskami o pomoc w sytuacji, gdy w związku z jego przynależnością do PiS podejmowane są wobec niego działania o charakterze represyjnym.

Członek PiS zobowiązany jest m.in. do postępowania zgodnego z powszechnie przyjętymi zasadami współżycia społecznego oraz zasadami moralnymi i obywatelskimi wynikającymi z programu PiS."

...pewnie nie wszyscy w to uwierzą ale nie znam żadnego członka PiS...kto mnie wprowadzi ?

...potrzebuję 2 osoby....zobowiazuję sie rzetelnie wypelniać obowiazki członka PiS :)

jozwa, mason-srason :) Moze tak za sam zapał mnie zapiszą ! Nie ma na forum 2 członków Prawa i Sprawiedliwosci ktorzy by mnie zechcieli zarekomendować ? Info na PW....albo i w wątku....moze jeszcze ktoś skorzysta....

....myslę ze sie sprawdzę, oj sprawdzę...luzik.

....ale najpierw - LEGITYMACJA !

muls, to jest zaszczyt....ale moze zostanę też scjentologiem ? ....miałem ostatnio propozycję........nie...jednak zdecydowanie wolę PiS....

...tak to jest....wszyscy pisiory niby i pisdraki a ak czowiek potrzebuje 2 osoby które pomogą zostać członkiem()na próbę na poczatek) Prawa i Sprawiedliwości to nagle sie okazuje ze tylko muls z jozwa przyszli z radami...reszta sie nabija :)

begerowa to raczej Twoje roczniki i Twoje typy...ja tam sie o gusta spierać nie zamierzam....po prostu prosze 2 czlonkow Prawa i Sprawiedliwości zeby zechcieli mnie zarekomendować :)

....Ty jako znany matkokurkowiec na zaszczyt bycia członkiem Prawa i sprawiedliwości na bank nie zasłużyleś....(PZPR ani ZSMP sie nie liczy !)

Ukryta Zawartość

masz formularz ;)

Ukryta Zawartość

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

fox, nie chce zadnego forum dyskusyjnego....co im mam napisac, ze na dzień dobry szukam 2 osób wprowadzajacych ? Może podeślę im skrót z mojej działalnosci na audiostereo ? Myślę, ze sa to jakies referencje ?:)

Nowy, propagandy nigdy za dużo !:) Człowiek jak nie ma czsu na TVN i matke kurkę to chętnie na coś rzuci okiem ;)

Tomek, bardzo dziekuję....dobrze być sobą :)))))) ....w świecie audiofilskim to trzeba byc raczej fragile...jest to jakas tam cześć mojej natury....ja wiem czy nie nadmiernie rozbudowana ?:)

Spoko pomieszczę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.