Skocz do zawartości
IGNORED

Senicz - prośba o pomoc

Gustaw

Rekomendowane odpowiedzi

rodzyn wlasnie faceci nie doknca maja lepiej wiekszość przypadków raka u nas płci męskiej sa to przeżuty z raka jądra ktorego żadko kiedy sie wykrywa, wiec patrzac na kobiety wszedzie badanai piersi itp itd a o nas nikt sie nie martwi. tylko 1% albo jeszcze mniej wykrywalnych przypadkow raka jądra, ale o tym sie nie mowi, nawet jak pacjen umrze na przykladowo raka krtani trzustki ...... to poczatkowo moglo zaczac sie to od zmian nowotworowych w jadrze ktore nieraz przechodza prawie bez wiednie, albo daja o sobie znac jak juz rak ma przeżuty

pzdr. Łukasz

Również się dołączam.

Panie Włodku życzę powrotu do zdrowia. Liczę ,że w przyszłości poznam Pana osobiście.

Pozdrawiam również wszystkich biorących udział w akcji.

Wiecie co przyszło mi na myśl?

Tworzymy zaczątki czegoś co można nazwać prywatnym ubezpieczeniem zdrowotnym. Myślę, że pierwsze ubezpieczalnie (nie tylko zdrowotne) powstawały w podobny sposób. Tylko krok do forumowych składek i do powstania normalnego systemu w nie do końca normalnym kraju.

Podobnie ze spółdzielni mieszkaniowych wyłoniły się wspólnoty.

Jednak jakaś inicjatywa oddolna w naszym państwie istnieje i (oby tak było) sprawdza się chyba lepiej niż państwowa "służba" zdrowia.

Przepraszam za off-top, ale tak mnie jakoś naszło.

Mam nadzieję że jest inaczej.Tu na forum ludzie okazali tego czego tu na codzień brak.Serdecznośc,współczucie,

solidarność z kolegą w potrzebie!Rzekłbym uczucie miłości,mimo wcześniejszych animozji,której było tu za dużo.

Chęć wyrównania "rachunku"w sumieniach naszych,wobec cierpienia kolegi,serdecznośc współczucia.

Przecież to jeszcze w najgłębszych pokładach naszego sumienia tkwi!Okazaliśmy ducha chrześcijańskiego,włąśnie to jest w tym piękne i nie doprzecenienia świadectwo miłości!

Wszystkim darczyńcom słowa uznania!

Serdeczne Pozdrowienia dla Włodka zmagającego się ze swoją chorobą,ku jej zwyciężeniu!

Nadziei i Siły!Życzymy w pokonaniu choroby!!!

aukcja się zakończyła:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pieniądze (wraz z kosztem przesyłki) przeleję zgodnie z tym co napisałem na konto Pana Włodka. Wcześniej niezależnie też puściłem przelew. Wszystkim licytującym dziękuję za wzięcie udziału w aukcji.

Niech no tylko Pan Włodek spróbuje się poddać (lepiej z kolegami z forum nie zadzierać;) i dzielnie walczyć z choróbskiem, nie może się nie udać).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość czubsi

(Konto usunięte)

a dla tych co mają problem z "uwierzeniem" powiem tylko tyle : lepiej się z siebie nabijać że się dało ewentualnie naciągnąć niż tolerować swój pysk w lustrze przypominający że się wiadziało i nic nie zrobiło ...

Pozdrawiam wszystkich wielkiego serca !

rekin, 25 Lut 2008, 02:26

>Tylko krok do forumowych składek i

>do powstania normalnego systemu w nie do końca normalnym kraju.

>Podobnie ze spółdzielni mieszkaniowych wyłoniły się wspólnoty.

>Jednak jakaś inicjatywa oddolna w naszym państwie istnieje i (oby tak było) sprawdza się chyba

>lepiej niż państwowa "służba" zdrowia.

Ano wlasnie bo tak dziala caly nasz piekny kraj - swietna konspiracja (tak nas nauczyla historia) tylko z wladza cienko.... A jak ktos z tej swietnej konspiracji dotrze do wladzy to ia tak nic nie ma z tego... O wladzy to my tylko gadac potrafimy, w sklepach, na ulicach, ze znajomymi..... tylko po co? zeby i tak tworzyc konspire....... Przepraszam za off-topic, ale jak patrze za okno i na to wszystko co sie za nim dzieje to plakac mi sie chce...

Trzymam mocno kciuki za Senicza i zycze szybkiego powrotu do zdrowia oraz zeby wygral z choroba i z cala ta nasza "wspaniala" sluzba zdrowia!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.