Skocz do zawartości
IGNORED

Senicz - prośba o pomoc

Gustaw

Rekomendowane odpowiedzi

Chorych Nawiedzać!

Gdyby tak jeszcze ktoś z Warszawy w imieniu zacnego forum sprawił...to też dodaje sił! Co nieco doświadczyłem... Może jakaś skromna delegacja by się zdobyła i złożyła krótką wizytę...

Witam.

Przyłączam się do propozycji ted125. Nie jestem z Warszawy, ale w sobotę 01.03.08 będę przejazdem w stolicy. Bardzo chętnie z kimś z forumowiczów mieszkających w Warszawie odwiedziłbym Włodka Senicza. Około 17 będę miał trochę czasu. Czekam na chetniego ze stolicy.Pozdrawiam

posty senicza maja w sobie to cos, co swiadczy o jego nieprzepartej checi draznienia zakutych audiofilow, a jednoczesnie pamieta o tzw. politykujacych na audiostereo.pl i kluje ich postami zabarwiony ironia. wielu z nas reagowalo impulsywnie. z tego co stalo sie ostatnio widac, ze te audiofilsko-polityczne utarczki, czesto nawet zbyt dosadne, nie sa warte funta klakow. to co ostatnio sie tu dzieje jest budujace... nawet te kropki wyciagajace watek na powierzchnie.

Trzymajmy sie!

Gość rochu

(Konto usunięte)

Oj tak, tak. Brakuje mi Go strasznie.

Pomimo tego żem jest straszny oponent Senicza, cenię sobie Jego inteligencję i swoiste poczucie humoru.

PS

Pamiętacie wątek o słomie w kolumnach Marantza. To była jazda : )

Gość czubsi

(Konto usunięte)

fakt ... działo się ... jednak zauważcie, że na nasze często ostre wpisy reagował niezmiennym stoickim spokojem ... tym czego nam jakże często na tym forum brakuje ...

Czy ktoś ma aktualne info na temat jego stanu ?

Panowie, z racji tego, że audiostereo.pl stało się serwisem, na którym się zarabia... a w zasadzie zamierza zarabiać, to może nowy właściciel tego forum poczyniłby gest i dołożył się do ratowania życia Naszego forumowego kolegi?

Pozdrawiam,

>szwagiero

Masz rację. Tym bardziej, że tu wpisów Pana Włodka a także wpisów sprowokowanych przez wpisy Pana Włodka nieprzebrane masy.

Nowy właściciel to spora grupa kapitałowa przynosząca "duże zwroty z inwestycji". Przejęło wpisy P. Włodka współtworzące to forum. Czy mając tak znakomite wyniki finansowe zarząd poczuje się do pomocy P. Włodkowi i czy będzie to nakład stosowny do możliwości firmy Site?

• Redaktorzy

A jaka jest obecna sytuacja i obecne potrzeby? Pamiętam, ze wlew miał się odbyć 26-go. Czy ktoś wie, czy do niego doszło, i jak senicz się czuje?

Do firmy "Sita" i nowych właścicieli:

Mamy bardzo chorego kolegę ("konstruktor-ekscentryk" dłubiący w audio), który w bardzo znacznym stopniu to forum współtworzył. Przypomnę, że chodzi nawet nie tyle o zdrowie ile o życie. Liczy się każdy grosz. Spora rzesza forumowiczów w spontanicznie zorganizowanej akcji na ile mogła to pomogła. Dorzuciły się też różne firmy z branży Audio - m.in. producent kolumn Audio Academy który na ten cel przeznaczył dochód ze sprzedaży pary swoich dość drogich kolumn.

Wierzymy, że kolega z tego wyjdzie i wróci na forum. Jeśli macie Panowie taką możliwość, to prośba o wsparcie. Dane i numer konta podane na początku jednego z wątków dotyczących pomocy dla P. Włodka Senicza.

pozdrawiam

Tak, Inteligo to internetowa "działka" PKO. Ja jak robię przelewy ze swojego to też wpisując nr konta nie mam "inteligo" tylko PKO, tak więc spokojnie wpłacaj. No, ale dobrze że jesteś czujny.

Dzwonilem rzed chwilą na Banacha. Z tego co sie dowiedziałem Wlodka wypisano ze szpitala 26-go. Trochę mnie martwi ze sie nie odzywa, ale mam nadzieję ze wszystko OK. chciałem sie w weekend do niego wybrać, jakbyście mieli info(albo sam Włodek) co i jak i czy ma ochotę to dajcie znać.

>lancaster

W pierwszych dniach po chemii Wlodek - co oczywiste - nie bedzie sie mial dobrze. Nieprzyjemne objawy uboczne cytostatykow mina za jakies dwa trzy tygodnie. Z odwiedzinami wstrzymajcie sie chwilke. System immunologiczny Wlodka wystawiony jest na bardzo ciezka probe. W pierwszych dniach po chemii powinien unikac wszelkich infekcji i ma prawo byc tak zmeczony ze z trudem zamieni z Wami kilka slow... /ja sam w trakcie chemii mialem sie delikatnie mowiac kiepsko/. Ufam i wierze ze terapia zakonczy sie wyzdrowieniem

Drogi Wlodku trzymam mocno mocno kciuki. Trzymaj sie dzielnie. Zdrowia i raz jeszcze zdrowia.

Marek wydaje mi sie ze narazie za wczesnie, nie pisze na forum ale ciagle trzymam reke na pulsie

ostatnio jak dzwonilem 2 dni temu miano go wypisac ze szpitala-kuzyn jego odebral telefon, narazie nie odbiera nikt i wydaje mi sie ze kuzyna nie ma a Wlodek moze albo lezec u rodziny albo narazie nie ma sily sie podniesc by odebrac, takze apeluje by moze narazie nie meczyc go nawet telefonem, dajmy mu czas conajmneij do poczatku przyszlego tygodnia.

Mialem sie sie spotkac z Wlodkiem, mial mi dac znac, jezeli nie dal tego znaku to znaczy ze zle sie czuje i wydaje mi sie ze nie nalezy sie narzucac jak kolwiek i pozwolic mu dojsc do siebie

pozdrawiam

Tomek

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.