Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki Lcd 32 i amplituner do PS3

Robson01

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chciałbym kupić synowi telewizor LCD 32" (nowy) oraz amplituner używany. Jedno i drugie ma być spięte z PS3 i głównie służyć do gier i oglądania filmów. Na telewizor chciałbym wydać ok. 2300zł. natomiast na amplituner 500-600zł. Chciałem obyć się bez amplitunera i połączyć konsolę bezpośrednio z zestawem głośnikowym np. 2+1, ale do wyboru mam tylko wejście optyczne w PS3 a wszystkie zestawy można połączyć przez mini jacka - wyjątek to Logitech 5500, ale kosztuje ponad 1000zł.

Prosiłbym o jakieś propozycje bardziej zorientowanych.

https://www.audiostereo.pl/topic/40316-jaki-lcd-32-i-amplituner-do-ps3/

ampli za 600zł hmmmm

wybierz który Ci się bardziej podoba

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jesli chodzi o tani telewizorek lcd no to sharp robi przyzwoite, idz do jakiegos marketu i zwroc uwage na ta marke. Ewentualnie jeszcze panas.

Co do glosnikow to z 5500 dadza rade, nie wiem po co dalej szukac jak to jest optymalne rozwiazanie. Do muzyki sie nie nadaja ale filmy i gry w sam raz, a 1000 pln to przeciez mniej niz 5 gier do ps3 takze mysle, ze warto.

Robson01

Ostatnio znalazłem w necie amplituner, który swojego czasu miał bardzo dobrą opinię. Jest to model kilkuletni, ale jak widać na poniższym linku jeszcze dostępny

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Jest to sklep, więc sprzęt będzie nieużywany z gwarancją, więc myślę, że warto.. nawet na tym forum troszkę było o nim pisane. Może jest troszkę więcej, niż budżet zakłada, ale myślę, że warto. Zaoszczędzić odrobinkę można na tym TV

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) więc budżet będzie prawie dopięty. Wyszło mi łącznie z dostawą 2983zł. Powodzenia

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.