Skocz do zawartości
IGNORED

Elberoth ja tylko chcialem wykazac....

himan

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Fox, mogę nadać ci ban honoris causa, co coś podobnego. Na Audio Show możemy zorganizować ci ceremonię nadania, zrobisz zdjecia i już. Jak coś gdzieś nie teges, to myk! pokazujesz fotkę, i już jest ten, tzw. szacun.

Taka nara, tera, respect; czyli grypsera dzisiejszych czasów pośród młodzieży :))))) młodzież z Pasem za parę złotych-chyba jakaś wyleniała na głowie i z przedłużaczem w postaci dużej fury

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Redakcja jak ty ogłosisz ze rozdajesz uroczyscie bany na Audiostero to macie bilety sprzedane miesiąc przed AS

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Redaktor, 5 Wrz 2008, 00:06

>Fox, mogę nadać ci ban honoris causa, co coś podobnego. Na Audio Show możemy zorganizować ci

>ceremonię nadania, zrobisz zdjecia i już. Jak coś gdzieś nie teges, to myk! pokazujesz fotkę, i już

>jest ten, tzw. szacun.

Świetny pomysł kompanie ! FB - wyślij mi swój adres, wyślę Ci bezpłatne zaproszenia na AS, umówimy sie gdzieś w jednym z hoteli, i pstrykniesz sobie fotkę z naszymi (moją i jożwy) szpetnymi gębami. To dopiero będzie SZACUN !

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

A pomyśl co się dopiero stanie jak wkleisz to zdjęcie na sympatia.pl ... szaleństwo :-)

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

ja to tam sie umiem ustawic :) Jozwa chcial mi slac darmowy numer gazetki Hi-fi, McGyver z kolega chcial do mnie przyjechac na darmowe osobiste odsluchy :D a teraz od Elba darmowa wejsciowka :D zycie jest piekne! :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Redaktorzy

"...umówimy sie gdzieś w jednym z hoteli, i pstrykniesz sobie fotkę z naszymi (moją i jożwy) szpetnymi gębami. To dopiero będzie SZACUN !"

Jo, zdjęcie będzie, jak będziemy foxa banować na gołe. Faktycznie panny oczu nie będą mogły oderwać.

foxbat, 5 Wrz 2008, 00:14

>a bede mogl posiedziec na platformie Hylocostam?

Nie ma problemu. Tylko pamietaj aby zejść do tego czasu z wagą poniżej 120kg.

foxbat, 5 Wrz 2008, 00:19

>ja to tam sie umiem ustawic :) Jozwa chcial mi slac darmowy numer gazetki Hi-fi, McGyver z kolega

>chcial do mnie przyjechac na darmowe osobiste odsluchy :D a teraz od Elba darmowa wejsciowka :D

>zycie jest piekne! :D

Nic tylko czekac aż propozycje randki dostaniesz :-)

cir, 5 Wrz 2008, 00:23

>to laski lubia oglądac takie rzeczy?

Właśnie Jożwa, mógłbyś rozwinąć ? Bo przyznam szczerze, że mnie to również zaciekawio :-p

foxbat

foxbat nie badż taki skromny,ten Redakcja się tylko przechwala

zapewne brał z górnej półki ;-))

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

FX - teraz sam widzisz dlaczego na B1 nie masz szans ... miszcz może być tylko jeden :-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.