Skocz do zawartości
IGNORED

kenwood KA-1100D + equalizer - PROSBA!

ostal1985

Rekomendowane odpowiedzi

witam.przed chwilka zakupilem sobie do domu jako podstawowe stereo ciekawy zestaw..mianowicie wzmacniacz (19,4kg ; 150 watt rms na kanal) + do tego equalizer od kompletu....dale 110 euro za wzmach i niecale 100 za equalizer + niecale 30 euro na wysylke (kurs 1E = 3.6zl)....warto bylo?pazki jescze nie mam bo na nia czekam ale sprzedajcy mowil z e stan jest swietny.....dobry to sprzet?....skusila mnie cena....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-16172-100009067 1203887421_thumb.jpg

post-16172-100009068 1203887421_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/40460-kenwood-ka-1100d-equalizer-prosba/

zaznaczam iz z tego co wyczytalem z instrukcji obslugi ( posiadam dostep do wiekszosci kenwooda)to model 3300 i 1100 roznia sie jedynie tym ze 3300 ma wyscie optyczne a 1100 nie:)waza bez mala tyle samo i parametry maja w 99,9% identyczne...

Miałem kiedyś taki equalizer. A w zasadzie to chyba jeszcze gdzieś jest w piwnicy zepsuty. uległ zniszczeniu /mechanicznemu/. Ogólnie fajna zabawka, echo, wyświetlacz i inne bajery. Można się było pobawić z dźwiękiem. Gabaryty to ma spore, ogólnie kawał fajnego pudła do zabawy z dzwiękiem. Wzmaka nie znam.

Jak dojdzie przesyłka napisz jakie wrażenia, myslę , że sie spodoba.

pozdr. Bidon

Stego co kojarze to Kenwood mial jakąś serie M1 czy D1 i to był najwyższy model. Wzornictwo tej serii było całkiem całkiem. To, że Kenwood kiedyś robił dobry sprzęt - bardzo mozliwe. Ale jak dobry ? to nie wiem. Ta seria co wspomniałem chyba była dobra - nie słuchałem. Nie jestem znawcą tej marki, miałem tylko ten equalizer.

Nie lubię pisać na forum, bo zawsze jakiś babol mi się trafi. A potem to aż strach na to potrzeć /ortografia !!!/

Nie wiadomo czy lepiej to poprawić czy się nie odzywać ?

Idę spać. Dobranoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.