Skocz do zawartości
IGNORED

Wypadek M. Zientarskiego

Robert Gdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Zbig,

wypadki się zdarzają - tragiczne to, ale prawdziwe

i będą się zdarzać

cały cymes polega na tym, by było ich jak najmniej i by miały jak najmniej tragiczne konsekwencje

jeśli dochodzi do wypadku z przyczyn tzw. obiektywnych, to trzeba powiedzieć sobie trudno

ale jeśli dojrzały wydawałoby się człowiek, nie jest w stanie zrozumieć, że pewna prędkość w pewnych warunkach drastycznie zwiększa prawdopodobieństwo takiego wypadku, to należy o tym mówić

nie po to żeby się na nim wyżywać, tylko po to, żeby taki zyzio nie zrobił jutro tego samego

nie wiem czy Warzecha jest ścierwojadem, ale mnie również wkurzyło, że jakoś dziwnie dziennikarze zupełnie inaczej oceniają podobne wypadki, kiedy nie uczestniczy w nim inny dziennikarz

=> maciek_m

Co to znaczy taki zyzio ???? Chłopie Ty patrz na siebie, byś dzisiaj kogoś nie zabił, od innych wara - to typowo polskie - ten debil, tamtem idiota, a ja sam ideał - smutne ale prawdziwe.....

obrońcom biednych pismaków za 3 gr proponuje rzucic okiem na niemieckie strony o wypadkach samochodowych ;) mowie o tych z fotkami 'na żywo', jeszcze przed przyjazdem karetek i innych służb. Nie bede tu wklejał linkow, bo na mnie te zdjecia zrobily okropne wrazenie i po obejrzeniu tego przez kilka dni chodzilem nakręcony. kto chce ten znajdzie lub wysle na pw. zaloze sie, ze sporo z was nie zdaje sobie do konca sprawy z tego jak ludzie wygladaja po takich wypadkach i co sie z nimi dzieje podczas nich. Widok piecioosobowej rodziny przemielonej i zmiazdzonej w kombi przez 'szybkiego' kierowcę tira jest naprawde nieszczegolny. I ja jestem za pokazywaniem takich zdjec WSZEDZIE. Od kursow na prawko poczawszy. moze to przemowiloby niektorym neico do wyobraźni ..

ja widziałem hardych chłopaczków po wypadku- dachowanie i wypad z auta

na szczęście nic im się nie stało, ale wyglądali komicznie- dokładniusieńko obtoczeni glebą (las)

jak buraki wyrwane z błotnistej gleby- wygląd analogiczny do mentalności

zyzio, 3 Mar 2008, 13:47

>Stan zdrowia jest bez zmian, ciężki, ale stabilny po weekendzie, w sumie niewiadomo jak będzie i co

>się stanie.....

zyziu załóż wątek modlitw zbiorowych- taki łańcuszek św. zyzia ;-)

za nepota kapusia, bandziora kierownicy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Dziewczyna czuje, - odpowiadam skromnie -

A gawiedź wierzy głęboko;

Czucie i wiara silniej mówi do mnie

Niż mędrca szkiełko i oko.

Martwe znasz prawdy, nieznane dla ludu,

Widzisz świat w proszku, w każdej gwiazd iskierce.

Nie znasz prawd żywych, nie obaczysz cudu!

Miej serce i patrzaj w serce!"

Ukryta Zawartość

dobrus - my mieliśmy w szkole średniej takie "szkolenie" zrobione przez policję. Pokazali zdjęcia robione po wypadkach. Powiem Ci że przez jakiś czas odechciało mi sie wtedy robić prawo jazdy.

Takich zdjęć jest setki w sieci - każdy może sobie pooglądać do woli, ludzie robią to głównie z ciekawości, zboczonej chęci nasycenia wzroku masakrą, która wg nich im przydarzyć się nie moze....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - proszę rozkoszujcie się.....

Ukryta Zawartość

zyzio,

czemu się irytujesz?

nazwałem cię gdzieś debilem, idiotą, etc.?

wyglądało na to, że uważasz się za przedstawiciela grupy osób, które twierdzą, że w Warszawie na Puławskiej można ciąć 200 km/h

nie?

strasznie się cieszę!

pozdrawiam ciepło :)

hmm ... moze jeszcze dla porownania :

Ukryta Zawartość

280km/h i uderzenie w slup.

A auto wyglada duzo lepiej niz ferrari, ktorym jechali dziennikarze. Co prawda mial klatke, no ale ... ja sadze,ze mogli miec na budziku grubo ponad 200km/h biorac pod uwage,ze od momentu przejazdu przez te niedobre muldy do momentu zderzenia z filarem auto wytracilo predkosc nieco.

Ukryta Zawartość

dobrus

w internecie znalazłem, że ten model ma 4,0 do 4,5 zależnie od wersji

zyzio,

co do możliwości - józwa twierdzi, że jego ciężkie volvo da radę tam pojechać 120 km/h

to na ile wyceniasz w porównaniu taką modene?

• Redaktorzy

"co do możliwości - józwa twierdzi, że jego ciężkie volvo da radę tam pojechać 120 km/h

to na ile wyceniasz w porównaniu taką modene?"

Przesadziłem. Sprawdziłem, i ten garb daje się przejechać ewentualnie setką, a i to z efektami specjalnymi w zawieszeniu. Wjazd na to z prędkością 200 na godzinę, a nawet i tą zwykłą setą, tylko z twardym zawieszeniem i niskoprofilowymi oponami, powinien chyba łamać kręgosłup, jak kierowcy T-72 po wybuchu miny przeciwpancernej. Dlatego pomysł, że doświadczony kierowca, warszawiak, mógł podejść do czegoś takiego takim wozem z taką prędkością, wydaje mi się wciąż fantastyczny. Może oni byli po prostu zalani? Co?

jozwa maryn, 5 Mar 2008, 00:15

"Sprawdziłem, i ten garb daje się przejechać ewentualnie setką, a i to z efektami specjalnymi w zawieszeniu."

ciesze sie, ze tego posta udalo siel koledze zamiescic na forum i to po wykonaniu procedury badania hopki

e tam bez przesady, architekci stają pod własnym mostem, laboranci na sobie testują leki, a tu taki maly tescik. mozna by napisac w tedy do komunikacji o podwyzszenie limitu, a i maciek by wyszedl na mniejszego durnia.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.