Skocz do zawartości
IGNORED

Wypadek M. Zientarskiego

Robert Gdansk

Rekomendowane odpowiedzi

rownie dobrze mogl jechac z 70-90km/h ,jedynym powodem wypadku byla nie naprawiona nawierzchnia.

mogl jechac 40km/h?mogl

mogl nie wyjezdzac z domu?mogl

mogl nie pozyczac ferrari?mogl

no i co jeszcze??????????

h*jowy stan polskich drog jest sprawca wiekszosci wypadkow!!!!!

nie znam wiekszego skupiska nienawistnych ludzi,niz te forum.zazdroszczacych wszystkim ,wszystkiego,

sadzacych wszystkich,z monopolem,na jedynie sluszna opinie.nie znoszacych krytyki,znajacych sie doslownie na wszystkim.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

zyzio

miszczu , a jak dolem przyhaczasz to cie przyhamowuje i ci cos dolem odpada z samochodu czy wrecz przeciwnie po przyhaczeniu wiekszego cugu dostajesz???? brzuch juz mnie boli ze smiechu....

Gość

(Konto usunięte)

elektro nie zna POWER słowa prawnik .

Wiem coś na ten temat , w mojej najbliższej rodzinie mam taką rodzynkę .

Ostatnio miałem" troszku" kłopotu z gostkiem z bytomia , który handli matrycami .

Pojechałem tam z owym , przedstawiłem - zaczęli gadać po swojemy z innym panem i...diametralnie zmienili stanowisko :)

Siła argumentów ?:)

jacch

o mnie | ignoruj | PW

stat: 1332 / 1636 / 1 1 Mar 2008, 21:52

Ja słyszałem w TV jak policjant mówił o 200

wiesz.radze nie wierzyc policjantom.dobrze na tym wyjdziesz.

pewnie tez jakis biegly na podstawie jakiegos programiku ,bedzie dopasowywal,na podstawie sugestii policji,parametry tak ,aby wyszlo mu w wynikach ze 180KM/H

i bedzie to ocenial,na podstawie swojej wiedzy o ferrarii,jego stref zgniotu,klatki bezpieczenstwa,i to wszystko na podstawie spalonych,zweglonych szczatkow.

ja pier**le co sie w tym panstwie dzieje????

Foksik

o mnie | ignoruj | PW

stat: 1457 / 1224 / 0 1 Mar 2008, 21:58

Wszystkie drogi w miastach powinny spełniać normy lądowiska wahadłowców bo inaczej nie będzie gdzie pojeździć

przy takim nakladzie srodkow,podatku w paliwie,to powinnismy miec drogi gladkie jak stol,z zadbana zielenia,dziury latane w nocy,doskonale zaprojektowane.znakomicie oznakowane.

zyzio

no tak, masz racje z kultura w pewnych sytuacjach jestem na bakier, za duzo 'rajdowcow' widzialem na stole operacyjnym...wiesz to tak jakbys ogladal hostel 2 3x dziennie:)))))))))) postaraj sie mnie zrozumiec:))))

tomek

a jak by to ocenili w innym państwie?

wyszłoby im, że samochód jechał 120 i wybuchł?

ferrari?

gdzie wszelkie kwestie związane z bezpieczeństwem zaczyna się projektować OD prędkości, przy której dla innych samochodów JUŻ się nie oblicza?

chyba że się okaże, że mieli w ręku papierosy i zapomnieli zakręcić wlew przy wyjeździe ze stacji?

ale nie jestem taki pewien, czy jadąc po raz pierwszy w życiu ferrari trzymałbym w rękach cokolwiek innego niż uchwyt pod sufitem w prawej i różaniec w lewej

i to jako pasażer, bo jako kierowca, to bałbym się zdjąć rękę z kierownicy by zmienić bieg - ten model podobno może też być z automatem (?!?!?!?)

=> Tomek

No niestety, niektórzy już uwierzyli w bezpieczeństwo na dziurawych drogach z koleinami po przykrywką propagandy fotoradarowej, a każdy wypadek to nadmierna prędkośc i nic poza tym :)))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - zresztą Ferrari samo wybucha często :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

zyzio,

przestań - są pewne granice

dasz linka do takiego przypadku? nie?

to nie wymyślaj?

i przyłączam się do elektro, bo widzę po tobie, że jesteś niereformowalny

jakby ktoś tak jadący zrobił krzywdę komukolwiek z mojej rodziny, to bym mu zrobił WIELKĄ KRZYWDĘ

BARDZO WIELKĄ

jar1

o mnie | ignoruj | PW

stat: 1572 / 7049 / 0 1 Mar 2008, 22:04

>tomuś

A Ty jeździsz tamtędy? Sam zmierzyłeś im tę prędkość? czy może Ty po prostu WIESZ NAJLEPIEJ?

Jak zresztą z całą resztą rzeczy, co można zauważyc

a ty skad wiesz jaka to byla predkosc?czy myslisz za Zientarski nie znal tego uskoku?ze dorwal sie do nowego ferrari i przykozaczyl?

w moim miescie tez jest taki uskok,na 4 pasowej jezdni,przedzielonej pasem zieleni,w polowie 2km prostej,i jak myslisz?kazdy tam jedzie 50KM/H?

i wiesz co sie tam dzieje?pomysl.

a czy ja tam jezdze pytasz?no tak z kilkaset razy tamtedy jechalem.

jeszcze raz to powiem

ZA TAKA KASE JAKA PLACIMY NA DROGI MAMY PRAWO ZADAC DROG PLASKICH I ROWNYCH JAK STOL.

BEZPIECZNYCH.

zyzio,

też ostatnio widziałem taki film, jak facetowi "sam" spalił się BMW

tylko wcześniej przez pół godziny palił gumę, aż mu się zapaliły opony

ferrari kupują obrzydliwie bogaci ludzie

jakby któremuś spaliła się żona z winy samowybuchającego silnika, to awantura byłaby na całą Europę

zyzio

miszczu wez to odwroc, jestes istota myslaca, jestes bystry i przebiegly, jestes prawnikiem,wiesz doskonale ze droga jest dziurawa przez tych zlych politykow wiec proste pytanie, czemu napie***lasz na oslep? czemu wybielasz innych , ktorzy tak robia? przeciez wiesz , ze na takiej drodze nie da sie szybko jezdzic wiec czemu zakladasz ze wszyscy lamia zakaz i napierdalaja ile fabryka dala i jakby wszyscy mieli ferary to by wszyscy 200 jechali? tu jest falsz z ktorym wielu , a takze ja sie nie zgadza, tu jest falsz w twoim mysleniu, uznajesz za pewnik ze jakby nie hopek to by zywi wyszli, jakim prawem? wyjezdzajac z osiedla po zimie mozesz jadac 80 kolo w jakiejs dziurze urwac a tutaj dyskutujemy o wiekszej predkosci, czy cos Ci sie Zyziu nie pomerdalo? ale tak z reka na sercu napisz...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.