Skocz do zawartości
IGNORED

www.audiostereo.pl zmieniło właściciela

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Ojojojojoj!

Ale z Ziutka będzie redaktor! Buhahahaha! Skoro jest taki mądry, dlaczego tak aktywnie nie udziela się na forach z zasady bytu czysto merytorycznych np. " Doda Elektroda" lub też " Każda piz*a w nocy gwizda". Bo pewnie nie ma bladego pojęcia o elektronice. Uhihihi. No to będzie mocne. Jestem przygotowany na wstrząs...

I dobrze, że to forum zmieniło właściciela ponieważ poprzedni, czyli lukar, ewidentnie nie radził sobie w roli administratora i pozwalał częstokroć na prawie wolnoamerykankę i ciągłe obrzucanie się g....m przez niektórych forumowiczów, zarejestrowanych chyba tylko w tym celu. Mam nadzieję na wreszcie profesjonalne forum poświęcone tematyce audio-video, a nie d.... Maryni i czyimś chorym imaginacjom. Nowym właścicielom życzę powodzenia i konsekwencji działania. V.

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Nowa Yamaha będzie rządzić. Nowy redaktor usłyszy w niej boskie dźwięki, jakie( pono) nigdy wcześniej nie wydobywały się z klocków za tak śmieszne pieniądze. Pewnie też nie będzie miała konkurentów w tej cenie wśród japońskich odtwarzaczy SACD tego typu....( bo nie ma). I to wystarcza... Dopóty dopóki nie damy jakiegoś normalnego europejskiego zawodnika, który zacznie grać muzykę. To będzie straszne....

mam taka prpozycje!

jak jestescie za nowym wlascicielem, to mowcie - tak!

jak jestescie przeciw, chociaz nie widze powodow i w ogole, uwazam, ze pan piotr wlatz jest najlepszym wlascicielem takich for (?), to piszcie albo stawiajcie znaczki, ze - nie. albo stawiajcie minusy i napiszcie komentarz. bo dla nas prawdziwych audiofili to jest wazne, zeby pana piotra walca pokazac, ze mp3 to jest fajoski sklep na przyszlosc tutaj, ale generalnie to szyt i cofka jednakowoz.

To jestem k**wa na nie _ _ _ _ _ _ _ . Myślę, że tyle wystarczy. Generalnie jednak, pier**li mnie to, gdyż wyedukowawszy się na forum Lukara, świetnie daję i dam sobie radę sam.

Buziaczki oczywiście.

ja was basdzo psze - wy piscie plusy albo minusy dla pana welcakowskiego: to wtedy bedziemy wiedzieli, czy tu wchodzic, czy przebywac. piszcie. plusy albo minusy. niech asystentki pana wltzera czytajom i notujom plusy i minusy. wyedty beda wiedzialy, kiedy straca robote. albo wrecz jej nie straca, tylko beda mialy. jol. o!

>Czereśniak, 29 Lut 2008, 22:45

>Generalnie jednak, pier**li mnie

>to, gdyż wyedukowawszy się na forum Lukara, świetnie daję i dam sobie radę sam.

Szybko (w dziesięć dni) się kolega wyedukował ;-).

BTW teksty kolegi rzeczywiście jakieś takie nadpierdolone...

Ale cieszę się, że kolega świetnie daje...

Buziaczki oczywiście takoż.

Jestem Europejczykiem.

Astaroth, 29 Lut 2008, 23:17

>Żegnaj Cereśniaku... uważaj żeby z gniazda sieciówki nie wyskoczył jakiś demon

Generalnie, będę uważał.

Judeny zazwyczj mają nazwiska dwóczłonowe np. Goldblum czy też Goldfinger tj. złoty palec.

Ci bardziej zżyci z Niemiaszkami, moga mieć szybkie, szwabskie nazwiska....Jednoczłonowe, acz szybko brzmiące....Może bez przykładów. Buahahahaha.

Ty też miej się na baczności!

Pozdro!

Jaro_747, 29 Lut 2008, 23:16

Ło, to widzę kolega trwale edukowany jest. Kolega mi wyjasni jak to z temi sieciówkami jest. Bom głupi jest chłop ze wsi i nie chciałbym siem szanownym kulegom narażać. Kapelusza jeno uchylić chciałłbym. Tak wielmożnym panom.

To jakto jest - wielmożny panowie- działają ony czy nie działają, cha?

Pozdrawiam a i wieprza jakowegoś zaraz ubijem.

>Czereśniak, 29 Lut 2008, 23:52

>Ło, to widzę kolega trwale edukowany jest. Kolega mi wyjasni jak to z temi sieciówkami jest.

Obawiam się, że ze względu na konieczność użycia terminów typu impedancja zrozumienie tego

przekracza możliwości Szanownego Kolegi. Zresztą jak piszą tu audiofile: po grzyba to rozumieć,

przecież tylko głuchy nie słyszy różnicy. U jednego z kolegów ślepe próby to nawet na jego psie przechodzą.

Jestem Europejczykiem.

Łoj kolega to mnie wziom i normalnie pomylił mnie z nijakim Belialem.

Lepiej tego świńskiego słowa nie wymawiać. To jest ch*j i co go tam wie co w trawie piszczy. Ja się do niego nie przyznaję! On woli kobiety! I to jest Łobuz!

Znam Beliala, ale ja nim nie jestem. Beliala raczej już tu nie będzie. wy***rdolił za granicę! Stać go na to było.

>Znam Beliala, ale ja nim nie jestem. Beliala raczej już tu nie będzie. wy***rdolił za granicę! Stać

>go na to było.

Ja na jego miejscu zrobiłbym to samo ;)

Astaroth,

jak to spadły?!?!

to jest właśnie taki wątek polityczny

mikro - polityczny

zresztą spytajcie mulsa i jaro_747

(a widzisz Camle? onegdaj mówiłeś, że polityka nie dla Ciebie. taki ch...! nie ma ucieczki)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.