Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o zgłaszanie błędów

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

W zakładce 'Ogłoszenia' wybieram wg rodzaju 'wzmacniacze stereo' czego wynikiem są ogłoszenia wzmacniaczy natomiast w kolumnie 'rodzaj sprzętu' widnieje 'odtwarzacze CD'. Dla 'odtwarzaczy CD' 'rodzaj sprzętu' to 'tunery'. Itp...

narsiltm, 4 Kwi 2008, 16:26

>Zglaszam BŁĄD!

>

>JEDEN WIELKI BŁĄD.

>

>Wielki bo to Wy jestescie w BŁĘDZIE!!!

Prawda, ze tytul watku jest prowokacyjny ? ;)))

.

Dedykuję Zupełnie Swieżej Załodze Zarządu Audiostereo !

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nad wszystkim czuwa Gospodarz Domu

Nie da on krzywdy zrobić nikomu

Wszystkim pomoże o każdej porze

Mój Boże...

(Zródło: Alternatywy 4 & audiostereo by site.sa)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

z grzybnią

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

narsiltm, 4 Kwi 2008, 18:34

>

>Co slychac dobrego?

>

>Chujnia Panie.

Przepraszam, ale ten instrument nazywa się FLETNIA PANA (a nie żadna chujnia).

camle, 6 Kwi 2008, 00:02

Nie zdawło ci się. To jest kultura korporacyjna, o której pisałem... Czyli kto więcej skasuje wpisów niepochlebnych dla Redakcji...

No dawajtie, tawariszcz, pierepluniem!

>Qubric, 6 Kwi 2008, 00:10<

>Nie zdawło ci się. To jest kultura korporacyjna, o której pisałem... Czyli kto więcej skasuje wpisów

niepochlebnych dla Redakcji...<

Nie przesadzaj - z tego, co widzę, po prostu zaczęto (choć o wiele za późno) czyścić wątki z bełkotu atoposa. Lepiej późno, niż wcale. Dziwię się Wam, że nie macie dość bredni tego palanta.

pzdr.

>camle

Jozwa czy inny TCHORZ, ukrywajacy sie pod nickiem "Redakcja" nieustajaco niszczy

wszystkie niewygodne dla Siebie, czy kompromitujace Go wpisy.

Mnie nieustajaco niszczy watki skierowane do Piotra Welca,

a nastepnie wpisy pytajace "Redakcje", co sie z tymi watkami stalo !

(te ktore teraz widac, to ktoras z kolei generacja !)

Wycinane przez jozwe moje wpisy, dotycza m.in. wulgaryzmow z watku :

"Kabelki technokratycznie", ktore DO TEJ CHWILI NIE ZOSTALY USUNIETE,

mimo, ze zgloszone WIELE GODZIN temu i funkcjonujace na forum od WIELU DNI !

Wyszukiwarka.

Kliknięcie na link w "Wyniki wyszukiwania Znalezione w 3 tematach:" powinno otwierać post z wyszukiwanym wyrazem, a nie otwierać ostatnia stronę dyskusji.

Jak znaleźć wyszukiwany post, skoro zlikwidowano możliwość wyświetlenia wszystkich stron? Właściwie dlaczego nie ma tej opcji?

Jakim prawem zniszczono mój wpis (nie zawierajacy zadnych epitetow),

a będący ODPOWIEDZIA argusowi co zawierały zniszczone wątki ?!!!

(prosbę o usunięcie wulgaryzmow !)

Niszczenie wpisów przez "Redakcję" przybiera już postać - ZWYKLEGO SKUR.....STWA !

to pan Rachwald zamknal ten watek o oszustwach na allegro czy ten drugi co tez jako redakcja wystepuje? w czym ten watek przeszkadzal?

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Wkurzyć się można z tym błędem w ogłoszeniach. Wpisujesz kategorię, a system i tak losowo sobie wstawia swoją.

Dałem systemowi 3 próby, na 3x zamieszczone to samo, miałem dwie w kolumnach podstawkowych, a ostatnią mam w lampach.

Dodam, że moje ogłoszenie dotyczy "inne", akumulatorów żelowych do pre phono CD.

"Kupa"

Muzyka daje moc ciału, pogodę zmysłom i nieśmiertelność duszy!

• Redaktorzy

Który wątek o oszustwach na allegro? Jeden zamknąłem wczoraj (z uzasadnieniem), bodaj dwa są w tej chwili na bocznicy (jeden przeniesiony ze stereo, przez pomyłkę zablokowany na parę godzin, od pewnego czasu z powrotem otwarty).

Jako redakcja pisze tylko redakcja - czyli ja, AR, figurujący na stronie głównej. Jeśli ktoś mi się podszył, to się upomnę. Natomiast nick "administrator" jest owszem, wieloosobowy, bo to jest konto o zadaniach technicznych, i wszystko jedno, kto uprawniony je wykonuje. Dotyczy to też moderacji.

argus, 6 Kwi 2008, 00:19

>>Qubric, 6 Kwi 2008, 00:10<

>

>>Nie zdawło ci się. To jest kultura korporacyjna, o której pisałem... Czyli kto więcej skasuje

>wpisów

>niepochlebnych dla Redakcji...<

>

>Nie przesadzaj - z tego, co widzę, po prostu zaczęto (choć o wiele za późno) czyścić wątki z

>bełkotu atoposa. Lepiej późno, niż wcale. Dziwię się Wam, że nie macie dość bredni tego palanta.

>pzdr.

argus, dla ciebie on jest palantem, z kolei dla innych palantem jesteś właśnie ty. Zaczynasz znowu się nakręcać, więc walnij łepetyną o coś stabilnego, to ci przejdzie.

• Redaktorzy

Obecna sytuacja na forum, w tym zawieszanie się co jakiś czas strony, spowodowane jest atakiem zbanowanego użytkownika, dokonywanym za pomocą kilku klonów, oraz najprawdopodobniej kilku użyczonych nicków (poniżej wklejam wpis dokonany niedawno na innym forum):

"W zwiazku, z akcja niszczenia wszystkich moich nickow na Audiostereo, i koniecznoscia przeciwstawienia sie BESTIALSTWU Josefa Wisarionowicza Maryna, serdecznie prosze kolegow z AH, o wsparcie mnie zarejestrowanymi na AS nickami, w celu kontunuowania Naszej Slusznej Walki, az do - ZWYCIESTWA !Prosilbym o przesylanie nickow WRAZ Z HASLEM na adres :

[email protected] Gory Serdecznie Dziekuje !"

W tej chwili odbywa się próba zaduszenia forum (zwłaszcza zakładek Stereo i Bocznica) poprzez masowe wydobywanie wątków sprzed wielu lat (nicki: lenam i ejakulacjoner), w efekcie czego spychane są wątki aktualne. Wymienione konta są blokowane a wpisy usuwane, ale negatywne skutki ich działania będą jeszcze przez jakiś czas widoczne. Możliwe jest też pojawienie się dalszych działań uśpionych klonów lub użyczonych nicków. Będziemy je stopniowo eliminować. Przepraszam za trudności i proszę o zrozumienie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.