Skocz do zawartości
IGNORED

Nasz nowy Redaktor...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

No to wiecie... jednak nie rozumiecie.

Bo raz występujecie jako "my" - wielki obserwator z ramienia galaktyki, a raz jako "ja" wojprzy.

O to mi chodzi a nie o posterunkowe zwracanie się do kogokolwiek.

Teraz wiecie, rozumiecie?

jozwa

a myslisz ze prezes jest podobnie zapracowany jak Lukar ?

a tak na powaznie proponuje aby techniczny "wojprzy " nie zastępował Redaktora i nie przemawiał głosem swojego prezesa

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

szanowne państwo,

dyskusja toczona od kilku godzin jest BEZPRZEDMIOTOWA

właśnie sprawdziłęm REGULAMIN - jedyne przecież obowiązujące nas "lokalne" PRAWO

nie ma tam słowa o zakazie prowadzenia tego typu dyskusji, czyli organizowania innego forum o podobnej tematyce (ani nic ogólnie brzmiącego np. o zakazie "konkurencji")

ORGANIZOWANIE INNEGO FORUM jest DOZWOLONE

skoro zdaniem site s.a. nie było nic złego w przejęciu niniejszego forum w sposób, jaki się to dokonało (po cichu i bez spytania o zdanie osób, które tworzyły to forum - nie mnie, bo jak niektórzy lubią przypominać, jestem tu nowy), twierdząc że było to zgodne z prawem, to uważam za lekko pół-śmieszne (a pół-tragiczne) jakiekolwiek zarzuty w tej materii

dodatkowo, wg regulaminu, które jak rozumiem jest jedynym obowiązującym dokumentem na tym forum, TO JEST NADAL FORUM LUKARA

więc jedynie dobrą wolą forumowiczów, jest poważne traktowanie wpisów wojprzy i innych

równie dobrze możemy uznać PRZEJĘCIE FORUM za NIEZŁY ŻART

> maciek_m

Punkt 13 regulaminu:

".. Nie zamieszczaj ogłoszeń na forum - od tego jest zakładka ogłoszenia. Na forum obowiązuje także zakaz reklamy - takie wpisy będą usuwane. Jeśli chcesz przestawić swoją komercyjną ofertę skorzystaj z tematu sponsorowanego. .."

Na wpis sponsorowany zaś musi się zgodzić admin po uprzednim kontakcie. Promowanie zatem konkurencyjnego forum łapie się pod, jak to ładnie określiłeś, prawo lokalne czyli regulamin.

Punkt 14 regulaminu:

"..Forum Audiostereo jest forum tematycznym. Dla tematów niezwiązanych z tematyką audio utworzona została Bocznica. Pamiętaj jednak, że nie oznacza to możliwości zakładania tam dowolnych tematów. Autorzy tematów na Bocznicy muszą liczyć się z możliwością zamknięcia a nawet usunięcia tematu z Bocznicy przed Administratora forum."

Masz rację, że powinniśmy zmienić informacje o właścicielu w regulaminie. Zaraz to poprawię, przed wyjściem na niedzielny obiad.

>maciek_m

Na to właśnie nieco wcześniej zwróciłem uwagę. Na razie jest tak, jak było do tej pory. Dopóki "władza" nie określi wyraźnie nowych zasad funkcjonowania audiostereo to OBOWIĄZUJĄ DOTYCHCZASOWE !!!

>cir

>ban dla wojprzy dobry pomysł :-))

Panowie, niemożliwe :). Wy, obrońcy wolności słowa chcecie odebrać głos komukolwiek ? A gdzie niezaleźność, gdzie swoboda ? Gdzie merytoryczna dyskusja.

/zbanowałem się sam do jutra ;)/

wojprzy, 2 Mar 2008, 12:08

>> maciek_m

>

>Punkt 13 regulaminu:

>

>".. Nie zamieszczaj ogłoszeń na forum - od tego jest zakładka ogłoszenia. Na forum obowiązuje także

>zakaz reklamy - takie wpisy będą usuwane. Jeśli chcesz przestawić swoją komercyjną ofertę skorzystaj

>z tematu sponsorowanego. .."

>

>Na wpis sponsorowany zaś musi się zgodzić admin po uprzednim kontakcie. Promowanie zatem

>konkurencyjnego forum łapie się pod, jak to ładnie określiłeś, prawo lokalne czyli regulamin.

>

>Punkt 14 regulaminu:

>

>"..Forum Audiostereo jest forum tematycznym. Dla tematów niezwiązanych z tematyką audio utworzona

>została Bocznica. Pamiętaj jednak, że nie oznacza to możliwości zakładania tam dowolnych tematów.

>Autorzy tematów na Bocznicy muszą liczyć się z możliwością zamknięcia a nawet usunięcia tematu z

>Bocznicy przed Administratora forum."

>

>Masz rację, że powinniśmy zmienić informacje o właścicielu w regulaminie. Zaraz to poprawię, przed

>wyjściem na niedzielny obiad.

ADMIN ZGODZIŁ SIĘ NA WĄTEK SPONSOROWANY

tylko jest NIEUDOLNY i mu ten napis ZNIKNĄŁ albo go NIEZGODNIE Z PRAWEM USUNĄŁ

wszelkie inne wpisy pod tytułem CHODŹMY NA INNE FORUM, to SPONTANICZNE OPINIE - NIEZALEŻNE forumowiczów

podobnie jak nie kupuj tego badziewnego techniksa tylko zajefajne sony

A ŻE MOŻESZ TO USUNĄĆ?

WIEM!!!!!!!

TYLKO BOISZ SIĘ TO ZROBIĆ, BO STRACISZ NA TYM KASĘ!!!!!

:))))))))))

>wojprzy

Poprzedni regulamin był pisany "na kolanie" bez udziału sztabu prawników. Nie ma tam za wielu punktów regulujących funkcjonowanie tego forum, ponieważ najzwyczajniej nie były potrzebne. Zresztą na tym forum przez lata jego funkcjonowania, oprócz zapisów regulaminowych przyjęły się również pewne zasady niepisane.

Jeśli macie już skrystalizowane i przygotowane zasady, na jakich to forum ma funkcjonować to zamieście to np w formie jasnego, czytelnego i zrozumiałego dla wszystkich NOWEGO REGULAMINU. Nie dokonujcie zmian "cichcem", "za plecami" i (a propos nowego regulaminu jak już się pojawi) za pomocą zapisów które można na wiele różnych sposobów interpretować z otwartą oczywiście furtką , że interpretacji dokonuje TYLKO ADMINISTRATOR.

Podaj mi dłoń, podaj mi rękę

Chcę znów pojechać na drugą czasu pętlę

Jeszcze raz przeżyć to co się przeżyło

Choć wszystkim wokół lat już przybyło

Trzeba być gorszym, by potem stać się lepszym

Trzeba być głupim, by móc stać się mądrzejszym

Można jawnie i można kochać skrycie

Na szalę rzuciliśmy dzisiaj swoje życie

By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba

Być na dnie, by móc sięgnąć nieba

Tu nie ma sensu na czworo dzielić włos

Na sztos rzuciliśmy swój życia los, życia los

Wpierw trzeba odejść, żeby móc powrócić

Trzeba nic nie mieć, by chcieć swój los odwrócić

Kto raz oszukał, kto raz choć był uczciwy

Na sztos rzuciliśmy swój życia los, ludzie żywi

Podaj mi rękę, opowiem ci piosenkę

Chcę kochać ciebie z każdym dniem więcej

Na sztos rzuciłem dla ciebie życia los

Na sztos rzuciliśmy swój życia los, życia los

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

> maciek_m

Admin nie zgodził się na wpis sponsorowany.

Pisząc o niezależności i wolności zawsze dobrze pamiętać, że od wolności do anarchii jest jeden krok. I, że wolność jednych nie może ograniczać wolności drugich. Moglibyśmy urządzić nawet prawną dyskusję nt kontynuacji prawnej umów przy zmianie właściciela. Można by podać nawet parę przykładów z życia - właściciel mieszkania obiecał Ci, że wynajmie je za pół roku. Niestety po trzech miesiącach je sprzedał. Czy wciąż masz prawo je wynająć i domagać się tego od nowego nabywcy ?

Nie bijmy piany i ostudźmy emocje.

Dzięki za zwrócenie uwagi o nieaktualnym regulaminie. Informacje o nowym właścicielu już tam wprowadziłem.

/zniknąłem/

wojprzy

uuuhhh, zle sobie poczynasz, bedziemy Cie musieli sprawdzic tym wiesz wykrywaczem klamstw, tym no wariatografem....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.