Skocz do zawartości
IGNORED

Przedstawia się redaktor serwisu

administrator

Rekomendowane odpowiedzi

lancaster, 5 Mar 2008, 21:48

Szefa od dość dawna mam jednego i nie na forum. Lan wypromowałeś audiohobby na tym forum, jakieś pożegnalne wątki zakładałeś - pokaż że jeszcze trochę szacunku można do Ciebie mieć. A jeśli chodzi o Twoje wpisy to podpisywałeś umowę że możesz je ze sobą zabrać? Dokonując ich wiedziałeś co się stanie.

Ogólnie widać ze Waleremu sie jar1 udzielił ;) ... potem jeszcze trochę roboty i już matka kurka w zasiegu wzroku....a za jakieś 200 wcieleń moze chłopaki nawet lancasterem zostaniecie :)

....zartuję oczywiście, jesteście fenomenalnie rozwinieci i za dużo nie ma co kombinowac zeby doskonaości nie POpsuć :)))))

Piotr Ryka, 5 Mar 2008, 21:50

>W smarowaniu komu trzeba dobry jesteś. A że

>gównem, co to szkodzi? I tak przecież pojedzie.

Piotrze z gównem może być problem bo twojej głowy nie zamierzam tykać, rykać czy też przetykać;-)

I ło takiem polskie ja nie walczyłem.

zrobili psiekrewie zbocnice i polytykem siem obraly.

I wPiSdu , poszło.

Dobranoc myly panstwo , dobranoc.

A bym zapoimniał.

Szalom !

Walery, no co Ty nie powiesz....a ile to wątków bylo o KAiM i co ? Jakiś problem ? jar1 osobiści otwierał, informował, zapraszał, nawet tam pisywałem....czy ja mialem jakies pretensje o cokolwiek....czy ktokolwiek miał ?

Nie mowiąc o tym ze "promocja" naszego serwisu była 100% fair -platna jako sponsorowana i doczekała sie tego ze ze sponsorowanej trafiła w zamkniętą....

...ale kiepsko to wszystko tu chodzi....nie to zebym byl zlosliwy, ale tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

naprawdę śmiga ;)

Tak ze panie redaktorze serwisu widzę ze przedstawileś sie Pan do konca :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Walery, to już zależy od Twojego szefostwa. Zachowali sie jak pospolite buraki usuwajac moj watek ze sponsorowanych, nie raczyli wykasowac moich postów....co za klopot dla nich....ale gdzie tam....pewnie sie trzęsą ze kilka tysięcy postów im zniknie i forum straci na wartości...hehe dobre.

LUDZIE blagam Was!!!! pzrestancie robic ten chal! smiac mi sie z Was chce... ile macie lat???!!! 13? wasze wypowiedzi sa wlasnei na tym poziomie!!

z tego co widze a raczej czytam Pan Redaktor jest fajnym czlowiekiem - dajcie mu szanse!!

czasem to forum spada do poziomu "0"

EDIT:

lancaster - wiesz co pomogles mi w kilku tematach - dziekuje Ci serdecznie za to :)

ale jesli masz wyspisywac nadal takie glupoty to moze rzeczywiscie czas odejsc, co ?

@Alek Rachwald

"Odpowiadając na wcześniej zadane pytania wyjaśniam: ... nie ma planów wprowadzenia dużych zmian w funkcjonowaniu ... intensywne zarządzanie, ... szybsze reagowanie na postulaty forumowiczów, ...łatwiejszy kontakt z adminem ... zwracanie większej uwagi na przestrzeganie regulaminu forum (Regulaminu Forum!)...

Świetne powitanie!!!! Na którymś plenum już to słyszałem (z TV oczywiście)

I co? I nic, plenum z członkami upadło. Tzn. się rozpadło po Polsce ... i czasopismach.

Ci z tego plenum to dzisiejsi "managerowie" mający się doskonale na grzbietach ubogich Polaków.

"Poza tym nie ma co zmieniać, bowiem Forum Audiostereo przez lata wypracowało sprawdzoną formułę działania oraz (dzięki Lukarowi, ale także użytkownikom) sprawdzone rozwiązania funkcjonalne.

...

To samo dotyczy wątków politycznych, na których nadprodukcję skarży się wiele osób. W tej sprawie jednak sam nie podejmę decyzji, planuję rozpisanie ankiety wśród forumowiczów."

Jeszcze jakieś pytania?

No, no, z tą samodzielnością to niech towarzysz nie przesadza, wicie... nie takich tu widzieliśmy!

Walery, po primo wyluzuj trochę szmato bo niekoniecznie musimy rozmawiac tym tonem. A secundo to jest tam jak najbardziej forum i to przede wszystki nowy serwis byl reklamowany a potem wielokrotnie imprezy przez niego firmowane. Dla jasnosci - nie mam i nie mialem nic przeciwko temu akurat, bo pomysl sam z siebie bardzo dobry uważam.

jar1, 5 Mar 2008, 22:07

>>lancaster, mnie to ciekawi czy Ty ten zamiąch tak tak bezwiednie i spontanicznie czy z

>wyrachowania?

Jarek, oczywiście że z wyrachowania, musi utrzymywać ten syndrom oblężonej twierdzy, szefostwo, przekręty, dogadywanie się za plecami itepe - inaczej będzie kiepsko;-)

cles, 29 Lut 2008, 10:53

>No to typujemy redaktora

>

>Mój typ Jozwa Maryna z hasłem "zawsze pod prąd"

Matko córko kilka godzin absencji a tu świat się wali Jozwa Zawsze Pod prąd odebrał już szarże.

Oj będzie się działo, nic a nic nie mam satysfakcji, że przewidziałem DOKŁADNIE, który zostanie redaktorem, takiego drugiego syndykat szukałby ze świecą

Walery, nie dość żeś szmata to jeszcze j**nięta. Albo jak już jestes badacz moich postów to znajdź te gdzie wyjaśnialem jak wygladały prace nad wówczas traktowanym jako moj - serwisem.

Ale napiszę Ci to jeszcze raz, bo nie jestem pewien czy swoją wybiórczą pałą ogarniasz wszystkie wpisy czy tylko te poprawne PO linii partii. Chcialem taki serwis otworzyc jako platformę(:)) do rozmow o urzadzeniach ktore mnie wyjątkowo interesują(horn, fullrange, SET) tak by nie bylo tam bezsensownych dydkusji o tym co dlaczego i po co, tylko by rozmawiali ludzie których to interesuje i to luią. Nie wpierdzielałem sie innym w tematy audio i to samo mi sie marzyło w stosunku do tematów które mnie interesują....nawet dobrze mi sie z Tobą rozmawia wg. stylu jaki zaproponowałes.

lancaster

o mnie | ignoruj | PW

stat: 1369 / 6647 / 4

28 Lut 2008, 11:58

Witam

W związku z nowymi zmianami na forum audiostereo oraz przejęciem go przez bliżej nieokreśloną grupę osób powoluję nowy serwis intenetowy.

Jak widać same SET, fullrange itepe;-)

Nie zapomnij napisać u siebie że biorę kasę od józwy, welca i waltera;-)

Swoja droga, to jednak pouczająca. lancaster zrobił dokładnie to samo co pisdraki ponad dwa lata temu. Krzyknął, że TAMCI to ch..e i robimy naszą własną IV RP. Pokazęmy tym BANDYTOM !

Jak widać nie tylko mohery lecą na takie 'budowanie' lepszej "łojczyzny". A najważniejsze by DOKOPAĆ.

Przykre....

....akurat to sytuacja z imprezą która dla wielu ludzi chcących pisac na niezależnym a nie marketingowym forum skierowała projekt na takie tory(sporo szersze od zamierzonych :)) i bardzo dobrze uważam. Jak ktoś ma obiekcje to chcialbym uslyszeć jakiego rodzaju ?

Nie mam zamiaru pisac po to zeby nabijać kase jakimś kolesiom z kosmosu....i do tego te texty o naczelnym i zmianach....kurde zrobilo sie niezależnie...niezaleznie z której strony nie spojrzeć - komercha.

jar, przykre to jest Twoje podejście do tematu. Serwis ktry otwarlem jest wolny od tematu zbycia, braku niezależności i innych takich. Spróbuj jozwie napisać ze nie chcesz aby byl naczelnym i ze chcialbyś to obgadać z kolegami....co to za niezależność. Forum HFM to samo - dlatego tam nie pisuje. Na KAiM zima....

Walery, nie - zostales zwyklym kolesiem szukajacym haków na ludzi i czestujacych ich epitetami.

O dobrą wole Cię nawet nie posądzam i szczerze mowiac nie wyobrazam sobie kontynuacji jakiejkolwiek znajomosci z kimś takim.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.