Skocz do zawartości
IGNORED

Przedstawia się redaktor serwisu

administrator

Rekomendowane odpowiedzi

lancaster, 5 Mar 2008, 22:42

>O dobrą wole Cię nawet nie posądzam i szczerze mowiac nie wyobrazam sobie kontynuacji jakiejkolwiek

>znajomosci z kimś takim.

OK, o ile można Cię traktować poważnie:

lancaster, 3 Mar 2008, 23:27

>Najprawdopodobniej od jutra wraz z otwarciem nowego serwisu zaprzestaję wszelkiej bytności na

>audiostereo.pl

Walery, no i co ? Znasz znaczenie slowa najprawdopodobniej ? To sobie sprawdx bo po słowniku Cię za rączkę prowadzać nie myślę.

....wystarczy ze wielki prywatyzator wraz z redaktorem naczelnym zadecydują o usunięciu wszystkich moich wpisów wraz z kontem lancaster i już siłą rzeczy mnie tu nie ma.

ja jestem ciekaw czy razem z jar1usiem w kazdym poscie antypisdrakiem(jak coś mu nie na raczke to na bank robota kaczora:)) tak skrupulatnie rozliczycie swojego wodzunia(forumowego z niezależności, a politycznego z 10 zobowiązań)

Do roboty chlopaki, bo kaczor czuwa :))))

muls, 5 Mar 2008, 21:41

>ryka oczywiscie ten fakt działalnosci nadredaktora przekresla działania samego nadredaktora ,ale

>nawet działanie samego forum.A twoja logika przekresla wszelakie działania mające ....sens.Nie jest

>to prosta logika -przynajmniej dla niektórych.

Rozumiem muls, że logika jest dla niektórych sprawą nie do przejścia, ale spróbuję ci w drodze wyjątku raz jeden wyjaśnić jak to działa.

Otóż rzecz w tym przypadku polega na tym, że jeśli ktoś aktywnie współtworzył coś, czego istnienie zaraz potem uważa za bezsensowne i niezasadne, to albo, jak to się mówi potocznie – rżnie głupa – albo jest z nim coś nie tego. Oba przypadki, zgodzisz się, do chlubnych nie należą. Ot i wsio.

A jeśli chodzi o wielkość trybów machiny, to oczywiście ja przez nie przelecę, ale zostaną przecież twoje recenzje, porady i światłe myśli. Cóż więcej do szczęścia trzeba?

camle, pisz kolejno o wszystkich blędach jakie wychwycisz.... to moze nawet nie dla niezaleznosci ale dla zwykłej wygody ;)

wojprzy, jozwa jezeli macie choc odrobinę przyzwoitości(w co jak do tej pory nie mam powodu wierzyc) to wykasujecie zgodnie z moim zyczeniem wszystkie moje wpisy oraz zablokujecie konto lancaster.

....zreszta do kogo ja to pisze...cały czas mi sie wydaje ze rozmawiam z ludźmi na poziomie...już dawno byście to zrobili.

>camle, pisz kolejno o wszystkich blędach jakie wychwycisz.... to moze nawet nie dla niezaleznosci

>ale dla zwykłej wygody ;)

toż to właśnie robiłem (za darmo!!!) - ale "techadmin" się obraził ;)

lancaster, 5 Mar 2008, 22:42

Serwis ktry otwarlem jest wolny od tematu zbycia,

>braku niezależności i innych takich. Spróbuj jozwie napisać ze nie chcesz aby byl naczelnym i ze

>chcialbyś to obgadać z kolegami....co to za niezależność. Forum HFM to samo - dlatego tam nie

>pisuje. Na KAiM zima....

Dobra, jak juz Twoje forum zacznie zarabiac z reklam, spróbuj je przepisac na (domene) na mnie .... albo na innych.... zobaczymy, co z ta wolnością i niezaleznościa. :-)

A jesli chodzi o KAIM... płytkie to, co piszesz - wydajesz sam o sobie świadectwo.

To forum służy z założenia klubowiczom i wystarcza nam, co jest. Nigdy nie powstawało z zamierzeniem rozwalenia innych i zrobienia z niego ogólnego śmietnika internetowego. Mamy, jak wiesz swoje własne watki, tam sie komunikujemy i wystarczy. Do tego ono głównie powstało.

camle, po prostu pisz jak coś namierzysz. Zbyszek bedzie sie tym zajmował kolejno....nagle sie zrobilo tego troche :)

Moze i dobrze, ale też trzeba dać mu czas...na bank niczego nei odpuści.

Pozdrawiam

wiem jak to jest lan... w firmie też mamy studentów-praktykantów ;)

lepiej jak da się mu czas (jakies 10 lat) na dojście do tego, że jednak nie jest objawionym geniuszem, który ma jedynie słuszną rację (wiem - bo sam tak miałem! a dzisiaj nabijamy się z kumplami z "potworków" generowanych przez studentów-fascynatów-praktykantów ;)

kolej rzeczy - doskonale to rozumiem :)

"Dobra, jak juz Twoje forum zacznie zarabiac z reklam, spróbuj je przepisac na (domene) na mnie .... albo na innych.... zobaczymy, co z ta wolnością i niezaleznościa. :-)"

jar w kazdej chwili jak ludziom bedzie sie cokolwiek nie podobało to to robię. Nawet teraz. Otworz wątek, jak sie umowicie kto ma byc nowym adminem to niech to bierze. Księgowosc tak jak pisałem zycze sobie zeby byla jawna, bo nie chce smietnika reklamowego, tylko takie ilości wplywów które nie beda przeszkadzac w czytaniu serwisu a umozliwią mu płynność i to w zasadzie moje jedyne życzenie w tym temacie. Myślę ze fair ?

"A jesli chodzi o KAIM... płytkie to, co piszesz - wydajesz sam o sobie świadectwo.

To forum służy z założenia klubowiczom i wystarcza nam, co jest. Nigdy nie powstawało z zamierzeniem rozwalenia innych i zrobienia z niego ogólnego śmietnika internetowego. Mamy, jak wiesz swoje własne watki, tam sie komunikujemy i wystarczy. Do tego ono głównie powstało."

jar, reklamowales je na audiostereo bardziej niz ja audiohobby...powstalo m.in bo na audiostereo zaczął sie robić jubel(moderacja)....wowczas powstaja takie inicjatywy - normalne. Teraz Ci to nie przeszkadza....OK. Dlaczego ? Twoja sprawa. Podejrzewasz mnie o jakies niewiadomo jakie intencje - nic nie poradzę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

całkiem poczciwie sie wówczas zachowywałeś.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zbig z calą pewnością sprawdza sie to w twoim wypadku :)))))

camle, serwis na dzień dzisiejszy(pierwsze kilka godzin) jest czytelny, smiga mi kilka razy szybciej niż audiostereo....to tutaj moznaby popracować na szybkościa, jakością wyświetlanych fotek....a serwis chodzi już kilka ładnych lat....tak ze bez przesady....ja sie bede cieszyl jezeli uwagi podnoszące jakosc serwisu beda czynione nieustannie :)

>lancaster, Ty sobie sam kreujesz "własną" rzeczywistość, naginajć do niej fakty. Odleciałeś już dawno od realu.

Uwierzyłeś we własna misję - i dal zatłuczenia wątpliwości i głosów innych brniesz dalej w irracjonalizm.

Szkoda, ze zaczynasz budować "swoją wizję" od ubliżania innym.

ech lancasterze, lancasterze :) - jak zwykle nie rozumiesz o czym do Ciebie rozmawiam :)

ja już wiem, że wytykając błędy panu Zbyszkowi będę miał nieco sadystycznej satysfakcji ;)

jar, a nie jest tak jak piszesz czasami z tobą? Pomysl zanim odpowiesz. Komu ja niby ublizałem zanim on ubliżył mi ? Spójrz na naszego Walercia...najpierw pisywal ze mam nasrane we lbie, teraz ze jestem j**nięty.....myślisz ze w realu zagadnąłby tak do mnie ?

Albo taki np. Ty. wszyscy oponenci polityczni to pisdraki etc. Ciagnie Ci sie to od wygranej pisu sprzed niewiadomo kiedy(wszyscy zapomnieli:)) temat o hobby czy muzyce...proszę bardzo wlatują krople walerianowe, zaraz po nich Ty(kolejnośc dowolna) i zaraz wiadomo ze jak ktos zaklada serwis a nie glosował na po to jest człowiek kaczora....to uz nawet nie jest zabawne Jarek.

Widzisz lancaster, przyznam że doceniam Twoją zdolność do tworzenia otoczki niezwykłości wokół spraw zupełnie zwyczajnych. Tak było z pokazem Senicza na AS a teraz robisz szum medialny wokół powstania jak na razie marnego klona audiostereo. Obserwacja pierwszych kroków nie nastraja optymizmem. Tworzenie nowych wartości przy pomocy "wojny na górze" nie sprawdziło się jak dotąd i zapewne nie sprawdzi również w przypadku audiohobby.

ryka...wersja specjalie dla ciebie.Chłop koło miasta postawił na swojej działce baner z napisem.Miejsce na twoja reklame.Chłopki z miasta zlecieli sie i pytaja.A pana to chłopku.A dyc moje.A mozemy tu postawic budki z kremem.Ano mozecie.I chłopki z miasta postawili kramy ,budki z mascią, recenczjami,słuchawkami.Przybyło masy osobników chorych leczacych tzw forumofobie.Wszyscy sie cieszyli a chłopek też.Najbardziej ci od budek z kremem.Co niektórzy próbowali wyasfaltowac częśc placu pod hasłąmi ze tak bedzie taniej i przejac na siebie ,ale dzialka nie dała się.pewnego dnia chlopek znikl ale postawił tabliczkę.Wyjechałem na bahama....i baner- tu jest miejsce na twoja reklamę............Ryka wiem ze nic z tego nie zrozumiałeś.A co do twojej manii....wielkosci.Nic tak mnie nie smieszy jak recenzje.W tym twoje.Jozwy,pacuły itd.Ale jeszcze bardziej smieszyły mnie recenzje lamp wtykane przez ignoranta do podstawek- który to recenzent opiniował potem ich brzmienie.Tak wieć nie smiesz mnie juz.... dalej.

lancaster, 6 Mar 2008, 00:29

>jar, a nie jest tak jak piszesz czasami z tobą? Pomysl zanim odpowiesz. Komu ja niby ublizałem

>zanim on ubliżył mi ? Spójrz na naszego Walercia...najpierw pisywal ze mam nasrane we lbie, teraz ze

>jestem j**nięty.....myślisz ze w realu zagadnąłby tak do mnie ?

lan, pozwoliłem sobie na taką formę ekspresji bo po Twoich dyskusjach z mulsem uznałem że będzie dla Ciebie zrozumiała, no hard feelings;-)

>Albo taki np. Ty. wszyscy oponenci polityczni to pisdraki etc. Ciagnie Ci sie to od wygranej pisu

>sprzed niewiadomo kiedy(wszyscy zapomnieli:)) temat o hobby czy muzyce...proszę bardzo wlatują

>krople walerianowe, zaraz po nich Ty(kolejnośc dowolna) i zaraz wiadomo ze jak ktos zaklada serwis a

>nie glosował na po to jest człowiek kaczora....to uz nawet nie jest zabawne Jarek.

Tylko zauważyłem pewne analogie tworzenia audiohobby i ś.p. IVRP - podział MY i ONI. Również wykorzystywanie starego systemu w tworzeniu nowego etc. Również zarzuty że jeżeli ktoś z nami się nie zgadza to jest na pewno opłacany przez SITE/UB bo mamy rację i nie można się z nami nie zgadzać. Itepe itede.

muls, nic sie bez kasy nie utrzyma, ale nie dla wszystkich jest ona bogiem jezeli sie wyrazam zrozumiale dla Ciebie. Pieniadze fajna rzecz, ale serwis służy czemu innemu.

Walery, Ty facet to masz analogie, skojarzenia, sposoby na rozmowe z ludźmi jak kazdy - swoje i nie wnikam, zwyczajnie sie odwal i po sprawie.

Żeby sie leiej czuc mozesz sobie nazywac niezalezny seri IV RP albo czym tam cchesz. faktem jest ze zamordystyczne praktyki ala IVRP stosuje sie tu a nie tam. Jezeli tego nie widzisz.....co za pytanie....oczywiście ze nie. No i co ja mam na to poradzic ?

panie wieprzyk, będziesz pan łaskaw pousuwać moje wPiSiki oraz zamknac konto lancaster ?

Jesteśmy własnie w trakcie tworzenia świetnego, merytorycznego serwisu do którego mni pan odeslałeś "na swoje" .... a tu było nie było też mam SWÓJ wklad z którego po caołsci nie chcę mieć z ludxmi działającymi jak wy nic wspolnego.

:))))) no i zapraszam na www.audiohobby.pl ....to taka mala rekalma bo jest kilak fanych tematów w ktorych to dla rownowagi moze kolega wieprzyk, lub naczelny zechcą popełnic kilka tysiecy wpisów....tylko zeby były choć odrobine na temat i cokolwiek poza marketingowym bełkotem wnosiły :))))

....no wlasnie muls nowi własciciele to ak kaczki -dokladnie. Reklamy(legalne) konkurencji zdjęli, adgrodzili się za pomocą naczelnego suchara ślacego od jakiegoś czasu zamiast jozwowych przemysleń suche komunały....no i biznesik na nie przez siebie stworzonym ogródku. To dopiero jest mentalnosc kaczki :)

.....jar, tak apropos całej tej sytuacji tez mi sie podoba...razem z Tobą i walerianką jestescie bardziej kaczy od kaczek :)))) Kaczki to czasami widzoiały przynajmniej teletubisia....a Wy to juz same kaczki :)))))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.