Skocz do zawartości
IGNORED

>popieram jozwę i darkula

Horst

Rekomendowane odpowiedzi

"a tu znów CICHACZEM chcieli lancastera załatwić

to co robią lancasterowi to czysta GRANDA i bezczelność"

Dead, można wiedzieć, o co ci chodzi? Lancaster od kilku dni żąda głośno, z użyciem określeń obelżywych, aby go zablokowac na forum, bo sam nie jest w stanie się powstrzymać od pisania postów, i (jak sam zaznaczył) nabijania portfela nowemu właścicielowi, czy coś podobnego. Zakładam, że nie żartował, tak samo jak nie żartował tworząc własne forum. No to admin techniczny przystąpił do zablokowania jego konta. Fakt, lancaster krzyczy jeszcze ostatkiem sił, co świadczy że ma rację twierdząc, ze nie może się powstrzymać. Jednocześnie wysyła do admina pojednawcze i sympatyczne wiadomości na priva. Jego prawo. W sumie w tej sytuacji sugestie dotyczące jego męczeństwa uważam za przesadzone.

Walery - rozwalaliście to forum od lat - a to napuszczając Qubricka a to Vladka - zawsze mieli od was wsparcie.

Stawaliście na głowie by robić tu totalny chlew i uwłaszczyć się tanim kosztem.

A teraz SUKCES - udało się ukręcić za plecami forumowiczów LODA - GRATULACJE - ahahahahha

Nikt nie będzie się podpalał;)) - olałem to forum pierwszy raz na okres 6 miesięcy,

potem widząc że nadal robicie krecią brudną robotę olałem na cały rok. Teraz się właśnie zastanawiam ....

administrator, 6 Mar 2008, 14:56

>Dead Dog, bez chamstwa proszę. Lancaster jasno napisał, a ja jasno odpowiedziałem nie.

I Twoja odpowiedź wystarcza za wszystko.

PS. i Ty piszesz o chamstwie - to nawet nie jest żałosne - to po prostu TYPOWE

Dead_Dog, 6 Mar 2008, 14:52

>Walery - rozwalaliście to forum od lat - a to napuszczając Qubricka a to Vladka - zawsze mieli od

>was wsparcie.

>

>Stawaliście na głowie by robić tu totalny chlew i uwłaszczyć się tanim kosztem.

>

>A teraz SUKCES - udało się ukręcić za plecami forumowiczów LODA - GRATULACJE - ahahahahha

święta prawda, a qubric i vlad dziwną mieli ochrone od tej mendy LUKARa,

jakby nie widział, że ich wpisy wywołują wojny, a o to chodziło, żeby nabijać posty i zarobić,

WSTYD

józwa,

o jakim poziomie ty mówisz?!?!

Anty-Kocie jeden!!!!!

po co stosujesz dziwne socjotechniki? po cholerę gadasz o jakimś męczeństwie?

NIE POTRAFISZ ROZMAWIAĆ MERYTORYCZNIE? ty ADMINISTRATOR?

to jak chcesz rozstrzygać OBIEKTYWNIE w trudnych sytuacjach na tym forum?!?!?!?

lancaster prosi o usunięcie wpisów, które zamieszczał na forum NIEZALEŻNYM, a które teraz zostało KOMERCYJNYM

żadne męczeństwo

MĘCZENNIKÓW to robi z siebie NOWE KIEROWNICTWO forum

biedaki - ktoś im napluł w lody!

TROCHĘ CHARAKTERU PANOWIE!!!!

ale niektórzy DLA KASY powiedzą, że DESZCZ PADA, jak im SZCZYNY LECĄ NA GŁOWĘ

i jeszcze w to WMONTUJĄ KACZORÓW

NADESZŁY CZASY LUDZI BEZ KRĘGOSŁUPA!!!!!

Walery, 6 Mar 2008, 15:39

>Dead_Dog, 6 Mar 2008, 14:52

>

>A co na to Twój psychiatra?

Widzisz Walery dajesz swoim wpisem najlepszy DOWÓD potwierdzający moją diagnozę tego co robiliście na forum - po prostu macie ZERO argumentów na swoją obronę - przykro mi.

PS. zaraz zleci się reszta towarzycha i będą TRADYCYJNIE zaszczuwać i rozmywać.

- dalej ŚMIAŁO DO ROBOTY NAJEMNICY - ahahhaha

Coś ci się miesza, wpis popełniony na forum staje się swoistą "własnością publiczną" z której forumowicze korzystają w razie potrzeby, akurat dla mnie wpisy Lancastera zawierają mnóstwo zawartości merytorycznej, dla mnie cennej (i z której nie raz korzystam). W przeciwieństwie do twoich wpisów, które (szczególnie ostatnio) są jedynie tendencyjnym biciem piany, z którego nic nie wynika. Jak już trzeba - upuszczaj ciśnienie na Onecie...

Walery, 6 Mar 2008, 15:43

>Józwa>

>Żądam natychmiastowego przyjęcia mnie do KIEROWNICTWA forum i oczywiście UDZIAŁ w kręceniu lodów.

>Jak już mię się dostaje to niech chociaż ma za CO!!!;-)

o nie mówiłem - już sie zaczęło rozmywanie tematu - są bardzo szybcy - znów zaczynają wklejać GOTOWE odpowiedzi ;)))

P.S. - to ostatnie do maćka_m , odnośnie komentarza do żądania Lancastera. (Jednak przydałaby się - nawet ograniczona do dodawania treści bez możliwości kasowania - możliwośc edycji postów : to do Admina)

>maciek_m, 6 Mar 2008, 15:15

Wielce Szanowny Kolego!

Jakoś bez problemu zrozumiałem, o co chodzi adminowi, natomiast

z twoim wpisem mam pewien kłopot.

>NIE POTRAFISZ ROZMAWIAĆ MERYTORYCZNIE? ty ADMINISTRATOR?

Czy czasem nie przenosisz swoich starych fobii na całkiem nowego admina?

Wpisy to jakiś tam kawałek historii, uczestnicy zgadzali się na ich publikację,

do wpisywania nikt ich nie przymuszał. Chęć ich wycofania dla mnie trąci dziecinadą,

a ty rozpętujesz jakąś dziwną histerię.

Na razie nie zauważyłem, żeby na forum wydarzyło się cokolwiek z owej komercjalizacji.

Wpis typu:

>TROCHĘ CHARAKTERU PANOWIE!!!!

>

>ale niektórzy DLA KASY powiedzą, że DESZCZ PADA, jak im SZCZYNY LECĄ NA GŁOWĘ

>

>i jeszcze w to WMONTUJĄ KACZORÓW

>

>NADESZŁY CZASY LUDZI BEZ KRĘGOSŁUPA!!!!!

to już kompletna paranoja i trudno sie do niego w jakikolwiek sposób odnieść.

Łyknij sobie zimną wodę, lub piwo i trochę się uspokój.

Przecież zawsze możesz zagłosować nogami (URLem?) :-).

Jestem Europejczykiem.

>maciek_m, 6 Mar 2008, 23:19

Masz szczęście, że głupota nie boli, bo byś musiał na morfinie chodzić.

W pracy spokojnie, dziękuję.

Gdzie to PiSiory podnoszą głowę? Zaraz tam zomowców poślemy ;-).

Albo Wehrmacht. Albo Żydów. I zrobimy pogrom kielecki a rebours ;-).

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747

z łaski swojej szanowny Panie kolego racz nie używać zwrotu cyt. "PiSiory" - mnię to razi, jak Pan kolega chce tu chlew robić to dziękujęmy ale to miejsce nie dla Pana kolegi i droga wolna... czasy na forum nastały nowe i obowiązuje KULTURA i zero CHAMSTWA a jak ktoś się przystosować nie potrafi to wynocha.

Dead_Dog

nie rozumiesz nowych-starych porządków

pisiory jest formą jak najbardziej dopuszczalną. nie tylko na tym forum

jest to "spontaniczne i naturalne potępienie wynaturzeń społecznych"

gdybyś jednak jeszcze miał wątpliwości, to zamieszczam cytat ze strony site s.a.:

"myli się też ten, kto z etyki próbuje zrobić matematykę. obok znajomości zasad potrzebny jest bowiem zdrowy rozsądek i roztropność nieodzowna do wydawania samodzielnych ocen. "

>maciek_m, 7 Mar 2008, 01:17

>pisiory jest formą jak najbardziej dopuszczalną. nie tylko na tym forum

>jest to "spontaniczne i naturalne potępienie wynaturzeń społecznych"

Nadzwyczaj ciekawa interpretacja.

Ja to raczej tak ze współczuciem...

Jestem Europejczykiem.

maciek_m, 7 Mar 2008, 01:17

>Dead_Dog

>

>nie rozumiesz nowych-starych porządków

>

>pisiory jest formą jak najbardziej dopuszczalną. nie tylko na tym forum

>

>jest to "spontaniczne i naturalne potępienie wynaturzeń społecznych"

>

>gdybyś jednak jeszcze miał wątpliwości, to zamieszczam cytat ze strony site s.a.:

>

>"myli się też ten, kto z etyki próbuje zrobić matematykę. obok znajomości zasad potrzebny jest

>bowiem zdrowy rozsądek i roztropność nieodzowna do wydawania samodzielnych ocen. "

ja w kwestii technicznej - pozamiatać wstąpiłem

maciek_m - Pan kolega się pomylił pisiory się koledze z Pisdrakami pomyliły

ja napisałem o pisiorach - o fiutku znaczy - demonstrował nie będę nie jestem Vlad i w pięknych nowych oklicznościach korporacyjnych nie wypada.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.