Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

art loud...

Wyrób wymagający certyfikatu CE jakby poza uszkodzeniem słuchu groziło jeszcze porazenie pradem

Od kiedy produkt pokazuje się z D..y strony .Chyba że badziew jakich mało.

Kolumny ART Loudspeakers to badziew potworny nie warty swojej ceny!

bas się ciągnie, góra szeleści, środek wycofany. Oczywiście to tylko moja opinia.

przypominam,że tymi (w tym stylu) słowami zaczynamy każdy wpis na forum.

początek zależy od treści reklamy

"bas się ciągnie, góra szeleści, środek wycofany. Oczywiście to tylko moja opinia.

przypominam,że tymi (w tym stylu) słowami zaczynamy każdy wpis na forum.

początek zależy od treści reklamy"

Świetny dowcip, zwłaszcza że to nie jest żadna reklama, tylko link do testu i linki do wątków forumowych i artykułów. Miejsce (puste) na reklamy jest poniżej. Poza tym wszystko się zgadza.

Witam,

jest problem z wyświetlaniem kategorii w Ogłoszeniach. Filtrując np. odtwarzacze cd otrzymujemy kategorię tunery, w której są odtwarzacze CD :-) Poniższe zdjęcie powinno wyjaśnic o co mi chodzi.

pzdr.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

>jozwa maryn

Dlaczego zniszczyles kolejny WATEK, nie do Ciebie skierowany ?!!!

Jesli nie spodobala Ci sie pojedyncza wypowiedz, mogles usunąc - WPIS !

(co zresztą czesto robisz, w celach MANIPULACYJNYCH !)

>jozwa maryn

A przede wszystkim nalezalo usunac wpisy shukenja,

jako SPAM i trolling, zupelnie nie zwiazany z - TEMATEM watku !

Ty nie Moderujesz, Ty prowadzisz Swoja PRYWATNA wojne z uzytkownikami tego forum !

Jestes ZDRAJCA tej spolecznosci i SLUGUSEM Nowych Wlascicieli !

Nie bądź śmieszny, atopos. To, że twoja rozpaczliwa działalność jest tolerowana (mimo zastrzeżeń zgłaszanych pzrez użytkowników) bierze się z tego, że za główny cel obierasz sobie administratorów forów, oszczędzając do pewnego stopnia innych użytkowników. Oczywiście, co jakiś czas ktoś się zirytuje, i wtedy wylatujesz, jak ostatnio z "hi-fi". W sumie jednak twoje wysiłki ugryzienia administracji w tyłek, administracji generalnie są obojętne. Natomiast trollowanie i osobiste ataki na innych użytkowników forum będą ukrócane, podobnie jak jest w przypadku innych userów. Potraktuj to jako oficjalną wykładnię.

.

.

.

>jozwa maryn

Dziesiatki (całkiem niegłupich) osob na tym forum widzi Cie bardzo podobnie jak ja !

Niemal NIGDY nie odpowiadasz WPROST na zadawane Ci pytania, a tylko w sposob jawnie

POPULISTYCZNY usiłujesz kogos zdyskredytowac posługujac sie SWOIMI na czyjs temat - OCENAMI

(a nierzadko, nawet - diagnozami psychiatrycznymi !).

To ja, jozwa, tolerowalem (moze zbyt długo) Twoja KONFORMISTYCZNA dzialałnosc na tym Forum,

podobnie jak (do czasu), tolerowalem działalnosc Lukara.

Myslałem, ze dana Ci szansa da w Twoim wypadku jakis - pozytywny rezultat !

Jak widac łudzilem sie co do mozliwosci wywarcia pozytywnego wpływu na czyjs charakter !

Apeluje do Ciebie po raz ostatni o zrzeczenie sie funkcji Moderatora,

w celu powierzenia jej komus - GODNEMU ZAUFANIA !

.

.

.

Mam istotne pytanie wyszukiwarka wyświetliła mi 4303 wpisów niestety do tych starych z okresu przedhandełowego nie mam żadnego dostępu,czy mam to traktować jako ich całkowitą utratę, czy jako chwilowe trudności techniczne.

Pozdrawiam

Zbyszek

Dziękuję

Warto bowiem z niektórych moich starych wpisów, zwłaszcza tych dotyczących podstaw, techniki i technologii lutowania miękkiego w formie zwartej pewne istotne prawdy przypomnieć zwłaszcza,że nieco czasu minęło pojawiło się nowe ciekawe oprzyrządowanie i literatura.

Pozdrawiam

Zbyszek

PS. Prawie każdy temat można odcedzić i w formie zwartej bez powtórzeń z odsyłaczami do literatury fachowej i namiarami na instytuty badawcze jak na tacy podać

Pisałem już do Państwa w sprawie niefunkcjonalności przeglądarki, opisanej wyzej przez Korwina - widać zaledwie 6 - 7 stron w wpisami i trzeba wielokrotnie klikać, żeby przejść do stron z dużo starszymi wpisami. W starej wersji forum był dostęp do wszystkich stron. Wysłałem widaomoć w tej sprawie do Pana Rachwalda, który przesłał tę uwagę do działu techniczegi, ale - jak widzę - na razie nie zrobiono jeszcze nic w tej istotnej kwestii.

Pozdrawiam.

Straszna dupa ten nowy, panie, lejałt. Parę minut na forum i już głowa boli od tych wszystkich niepotrzebnych depereli.

Ciekawi mnie czy Jozwie sie podoba. "Łon" zawsze ma na odwrót.

Jeszcze parę dni popatrzę i chyba będziemy sie żegnać. Dobrze że jest Audio hobby

Dobry wieczór w poszukiwaniu utraconego czasu poczynając od strony 1 do strony 93 z datą 11.marca 2007 roku straciłem na cofanie się co cztery strony około 20 minut, nie komentując jedynie podaję

Pozdrawiam

Zbyszek

redakcja...jesli waszym celowym zamiarem jest zmuszenie mnie do ogladania reklam przez dłuzszy czas niz wymaga tego konstytucja, poprzez SPOWOLNIENIE -to informuje ze raczej spowodowane tym rozwolnienie skłoni mnie do rezygnacji generalnie -z ogladania waszych reklam.

Jak już wejdzie się do konkretnej zakładki, brakuje podglądu początków najnowszych wpisów jak to drzewiej było. Zamiast tego - reklamy. A więc spadek jakości kosztem komercji.

Przepraszam - jest podgląd ale tak mały że nie da się go zauważyć bez przewijania strony. Może jednak zamienić go miejscem z reklamami i wydłużyć na dodatek.

To by sprawiło że reklamy z denerwujących stałyby się dyskretne i przez to może jednak skuteczniejsze.

1. Dziękuję za przywrócenie funkcji "wszystkie".

To oczywiście żart. Wcześniej zapewniano że funkcja zostanie przywrócona ale do dzisiaj jest tylko 'następna' i 'poprzednia'.

2. Proszę też o przywrócenie daty wpisu po prawej stronie linijki wpisu a nie tak jak teraz po lewej pod nickiem. Stary układ był bardziej czytelny.

3. Wydaje mi się że czcionka Times New Roman w 'odpowiedz', 'zgłoś do modernizacji' i w dacie poprostu nie pasuje do reszty. Proponuję porzywrócić starą czcionkę w tych miejscach.

>> Redakcja

No niestety... Forum nadal wygląda bez sensu.

Jeżeli przez całe lata Forum miało jakiś określony "wystrój", który zyskał pochlebne opinie od uczestników tegoż Forum, to jakakolwiek zmiana wystroju jest krokiem wysoce ryzykownym.

Ale zmiana na gorsze, to już czysty idiotyzm.

Sorry, to może mocne słowo, ale naprawdę tak uważam.

Poniżej dołączam pierwszy lepszy wpis ciut dłuższy, niż 1-2 zdania.

Jak widać - wpis bardzo się rozciąga w pionie, a po obu stronach od groma pustego miejsca.

Czyż to nie jest idiotyzm?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Janusz z Torunia

I jeszcze pytanie:

Cóż takiego złego było w wyglądzie Forum wypracowanym przez lata przez Lukara?

Może właśnie to, że to twór Lukara, więc nowa Redakcja musi pokazać, że nadeszło "nowe".

Cóż z tego, że owo "nowe" jest do dupy. Ważne, ze jest nowe.

Janusz z Torunia

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.