Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

Cadam: na razie są pilniejsze sprawy. Czcionka w Nowe Posty pomniejszona.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Aj tam, czepiacie się. Mi się podoba, chociaż brakuje kilku rzeczy ze starego forum,ale ogólnie jest ok. Rychu z Klanu, pozdrawiam Cię:)

Tytuły wątków ściśnięte niemożebnie, a w rubryce "ostatni post" marnuje się tyle miejsca.

Nie każdy ma monitor 23 cale.

A ja mam 60 cali i się nie chwalę.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Mam ciągłe problemy z edycja własnych wątków. Po wprowadzeniu zmian i ich zatwierdzeniu, występują jakieś śmieci i pojawiają się niezrozumiałe komunikaty.

Mam ciągłe problemy z edycja własnych wątków. Po wprowadzeniu zmian i ich zatwierdzeniu, występują jakieś śmieci i pojawiają się niezrozumiałe komunikaty.

A ja wszystko rozumiem i nie mam z niczym problemu, więc nie wiem co w tym jest niezrozumiałego.

• Administratorzy

Na Firefox najnowszym rozjeżdza się wszystko dziwnie na samym brzegu z prawej strony.

Wciśnij ctrl+r w przeglądarce i znać czy teraz jest dobrze.

• Administratorzy

romeksz: ctrl+r w przeglądarce na tej stronie zrób.

Gość romeksz

(Konto usunięte)

romeksz: ctrl+r w przeglądarce na tej stronie zrób.

nie tylko ctrl+r ale i pamięć podręczną wyczyściłem - ale nadal jest tak samo.

PS. coś dziwnego z obrazkami się dzieje - zaraz podlinkuję z ftp.

http://romeksz.repub...as/czcionka.png

i załączam ten sam plik aby pokazać.

Wyczyściłem sobie zakładkę Hi-End, został mi tylko jeden temat chyba "Słuchawki" i pozostałe tematy gdzieś wcięło!!!Jak wrócić, żeby wszystkie tematy się pokazały?

Gość romeksz

(Konto usunięte)

To na prawo koło zera to znicz?:) to już jest koniec?:)

na innych portalach jest piwo. no ale po audiofilsku, to raczej szklaneczka whisky pasuje - tyle, że ta nie bardzo wygląda.

540px-Glass_of_whisky.jpg - a może taka?

To forum przestaje być już czytelne, oczywiście zaraz powyłaczam co popadnie, łącznie z grafikami i wtedy można czytać.

SITE!!!! TREŚĆ JEST NAJWAŻNIEJSZA!!!!

Hmm i tych wodotrysków już teraz wyłączyć się nie da, czy się mylę???

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Ja już dawno mało piszę....

Ile miejsca się marnuje dla dwóch linijek w poście????? KRETYNIZM!!!!!!

Nawet na portalach społecznościowych tyle miejsca nie ma......, oj wygramy tę wojnę!

Połowa tych wodotrysków nie działa, wejście do profilu nie działa (trzeba link kopiować), edycja nie działa, nawet z cytowaniem są problemy, ale design, połysk!!!

To jak kupić Yakina.....

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

• Administratorzy

Panowie, ale zamieszczajcie proszę takie informacje jak:

jaka przeglądarka internetowa, jaka jej wersja, jaka rozdzielczość ekranu i najlepiej zrzut ekranu z błędem. Znacznie ułatwi to nam działanie.

Edycja postów też niestety nie działa. Proszę dać znać co się dzieje; czy mam szukać przyczyn u siebie, czy w dalszym ciągu coś modernizujecie. Korzystam z Mozilla Firefox.

Pozdr, M.

Parker's Mood

Wystarczyło wybrać coś normalnego, to nawet tego temtu by nie trzeba było zakładać, a i Wy byście mieli mniej roboty......

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.