Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Gość partick

(Konto usunięte)

tak się zastanawiam nad działaniem moderacji i generalnie rzecz biorąc, brakuje mi informacji kto i dlaczego wyciął - ponieważ zupełna anonimowość moderatorów nie wydaje mi się najlepszym rozwiązaniem

i jakiegoś tymczasowego kosza z możliwością przywracania - no bo dlaczego nie można odwołać się od (niejednokrotnie stronniczej, niestety) decyzji moderatora?

no nie mnie to raczej dotyczy, ale parę ostatnich "wycinek" zastanowiło mnie nieco i sprowokowało do postawienia tej kwestii na forum.

• Administratorzy

Mamy to na uwadze. Nowa wersja IPBoard oferuje taką opcję - są powody banów, można też zrobić taryfikator z punktami ostrzeżenia. Za jakiś czas pewnie będziemy ją wdrażać.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Mamy to na uwadze. Nowa wersja IPBoard oferuje taką opcję - są powody banów, można też zrobić taryfikator z punktami ostrzeżenia. Za jakiś czas pewnie będziemy ją wdrażać.

Dawid, czyżbyś ogłaszał koniec paltonizmu na forum?

Chwała!

Szanujcie nas! DObierajcie sensowne niusy!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

relacje i opinie wlasne z AS chyba nigdy nie były moderowane , nic takiego nie pamiętam

:)

Dawid, czyżbyś ogłaszał koniec paltonizmu na forum?

Chwała!

Palto nie odejdzie, to nie ten typ, predzej forum padnie:)

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Smutne to jest, że od jakiegoś czasu parafraza tematu stachukubika: " ... ... ..... proszę o funkcje moderatora" z ostatnim wyjątkiem jest regułą.

Ale nie ma co się załamywać, może kiedyś na tym forum zagra jeszcze Jazz:-)

Gość partick

(Konto usunięte)

ja w kwestii usuwania postów ze szklaneczkami. dlaczego taki np. palton wycina wpisy - nie mając zielonego pojęcia o tym, że wątek ewoluuje - to jest chore :(

my, zwykli forumowicze, możemy sobie powalczyć z założycielami danego wątku - i nie dość że jest to w 100% skuteczne, to przysparza nam i im przyjaciół.

natomiast pseudomoderacja raczej szkodzi temu forum, niż pomaga - ponieważ znikają nawet bardzo wartościowe wpisy. no naprawdę trudno to pojąć z jakiego powodu Moderatorzy występują przeciwko klientom portalu.

http://www.youtube.com/watch?v=VFZBVQzExyk

ja w kwestii usuwania postów ze szklaneczkami. dlaczego taki np. palton wycina wpisy - nie mając zielonego pojęcia o tym, że wątek ewoluuje - to jest chore :(

my, zwykli forumowicze, możemy sobie powalczyć z założycielami danego wątku - i nie dość że jest to w 100% skuteczne, to przysparza nam i im przyjaciół.

natomiast pseudomoderacja raczej szkodzi temu forum, niż pomaga - ponieważ znikają nawet bardzo wartościowe wpisy. no naprawdę trudno to pojąć z jakiego powodu Moderatorzy występują przeciwko klientom portalu.

popieram twój wpis w 100% :)))

Sam jestem ciekaw odpowiedzi, Panowie Moderatorzy co macie na swoją obronę.

Nawet biorąc pod uwagę ten wątek

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ,wiele wpisów zostało usuniętych a cały wątek został przewrócony do góry nogami na korzyść Pana Adama

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam

Tomasz

Gość masza1968

(Konto usunięte)

znikają nawet bardzo wartościowe wpisy. no naprawdę trudno to pojąć z jakiego powodu Moderatorzy występują przeciwko klientom portalu.

WARTOŚCIOWE 07icon_smile4.gif"]07icon_smile4.gif[/url] wpisy to tylko branża zapodaje. Te są nietykalne a inne, to sam wiesz....

Ten portal po kilku dniach przegladu wydaje mi sie martwy. Zauwazylem, ze byly intencje sprzedazy AS przez SITE jakis czas temu, ale nasuwa sie pytanie kto przy zdrowych zmyslach kupilby taki serwis? Zamieszczanie wpisow jest opoznione czesto o kilka godzin, jakas kuriozalna moderacja, ktora tak wlasciwie nie bardzo wiadomo po co tutaj w ogole jest? AS niczym nie przypomina popularnych, praktycznych i dynamicznych portali, gdzie niecenzurowany "content" jest fundamentalna wartoscia. Moderacja przede wszystkim nie powinna miec nic wspolnego z tematyka i nie uczystniczyc w merytorocznych dyskusjach tematycznych portalu i ograniczyc sie do edycji wulgaryzmow i tez niekoniecznie. W kontrascie do reszty swiata, AS jest bezwartosciowa i dawno nie stosowana praktyka internetowa. Takie dziwactwo nie potrafiace sie zorganizowac i nie rozumiejace ustabilizowanych i uzywanych standardow. Ostrzezenia? Punkty? Zatwierdzenia? Ostrzezenia? - Bez sensu.

zob. macrumors.com

Gość partick

(Konto usunięte)

Moderacja przede wszystkim nie powinna miec nic wspolnego z tematyka i nie uczystniczyc w merytorocznych dyskusjach tematycznych portalu i ograniczyc sie do edycji wulgaryzmow i tez niekoniecznie.

popieram w 100%.

i czy mozna cos zrobic z ta wcurwiajaca reklama komputronika, ktora zaslania pol ekranu i nie daje sie zamknac przez czas jakis?

raczej nic nie wskórasz , lub nie wskóramy nawet gdy się solidarnie będziemy wszyscy tym reklamom przeciwstawiać ,

za duża kasa się w tym kręci a my biedne żuczki no co zrobimy:( ,nic:( ,możemy tylko nadal się wku...wiać ...i wkurzać :(

Pozdrawiam

Tomasz

swój dorobek przeczytaj i zastanów się co z nim nie tak

" Wladz i Dżambo - nie tłumcie w sobie emocji - ukarzemy każdego księdza, który Was tak boleśnie dotknął.

Czy to była penetracja? - bo wtedy odwołamy się do Biskupa. A może tylko delikatne bzigu-bzigu? Wtedy powinien wystarczyć Proboszcz.

Czy robiliście to ręką czy ustami - czy była w interesie śmietana - jeżeli to jaka? 12% czy 18% Danon, czy Piątnica? Może Mazurska? - wtedy byłby problem.

Czy macie naruszone śluzówki? - wtedy sprawa podlega Ojcu Świętemu - Wasze śluzówki są nieprawdopodobnie ważne dla Papieza.

Czy myślicie, że Ojciec Święty może spokojnie spać, przed kolejną ważną pielgrzymką, mając w myślach Wasze śluzówki?"

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Wystarczy, że czytam Twoje.

Jeżeli nielegalnie dotknąłem Twojej... śluzówki - to przepraszam.

Jak prawica dojdzie do władzy, to Cię nie zastrzelę - masz immunitet podpisany przez Antoniego :)

Doceń to.

• Administratorzy

brakuje mi możliwości wyszukiwania we własnych wpisach. czyli, że wchodzę w Moją zawartość i przeszukuję wyłacznie moje wpisy.

Jest taka opcja: wchodzisz w Moja zawartość, a następnie po lewej stronie z sekcji "Filtruj" wybierasz "Tylko posty".

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Gość partick

(Konto usunięte)

Jest taka opcja: wchodzisz w Moja zawartość, a następnie po lewej stronie z sekcji "Filtruj" wybierasz "Tylko posty".

ale nadal musisz mozolnie przeglądać wpisy. natomiast mnie chodzi o forumową wyszukiwarkę - tak aby można było przeszukiwać zawartość danego użytkownika.

ponieważ często pamiętam kto napisał, ale słowo kluczowe jest zbyt popularne.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.