Skocz do zawartości
IGNORED

Bob Dylan w Polsce!

Kaziu211

Rekomendowane odpowiedzi

Księgowy czy cuś?

Czy one były 3 czy 9, jak się stało w kolejce po bilety, potem kilka godzin w oberwaniu chmury, po kostki w wodzie, słuchając niezbyt wówczas w formie i fatalnie nagłośnionej Kasi Kowalskiej, czekając aż jaśnie pan Dylan wyjdzie, to nawet jakby zagrał 10 kawałków, to i tak byłoby mało. Nie wiem czy masz to na bootlegu (moja kaseta z Grundiga mono nie przeszła próby czasu, a Grundig sechł był przez tydzień po tym koncercie), ale faktem jest, iż Dylan obiecał wrócić i zagrać.

Pozdrawiam i licz dalej utwory na bootlegach....

https://www.audiostereo.pl/topic/41074-bob-dylan-w-polsce/#findComment-1050995

Byłem na tym koncercie - Like a rolling stone było moim zdaniem najlepszym jego momentem, natomiast to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) już jest w nieco mniej typowej wersji.

Nie jestem fanem, ale zobaczenie takiej Legendy było dla mnie wielkim przyżyciem, chociaż nie mogę powiedzieć, że to był dobry koncert.

260 zł to horrendalna cena biorąc pod uwagę, że niecały rok temu w Mediolanie płaciłem za bilet 35E.

Pozdrawiam

post-781-100007009 1205967965_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/41074-bob-dylan-w-polsce/#findComment-1051693

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.