Skocz do zawartości
IGNORED

Denon dcd615 czy HK hd710?

Zmudzio

Rekomendowane odpowiedzi

naczytalem sie na forum sporo negatywnych opinii na temat tanszych odtwarzaczy cd denona, dlatego sam zdecydowalem sie na HD710. Mam go podpietego do wzmacniacza Denon PMA-250SE.. musze postarac sie o lepszy interkonekt. Bardzo poczatkujacy ze mnie audiofil.. i nie mam porownania z innym sprzetem, ale dzwiek wydaje sie byc bardzo neutralny i swietnie nadaje sie do tego czego slucham (muzyka instrumantalna, kobiecy wokal). Na koniec powiem ze nie zaluje wydanych pieniedzy :)

615 gra zywo, jasno, moze srednica jest az zbyt natarczywa, ale nie jakos strasznie. hd710 wg mnie jest gówno warty. nie dosc ze ma kiepski naped (soh a1u, sanyo) to jeszcze dźwięk ma jak z kartonu, jakbysmy kolumny owilenli jakims papierem. zdecydowanie denon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.