Skocz do zawartości
IGNORED

Dobry, sprawdzony DVD do 300zł

michciusek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Potrzebuję dobrego odtwarzacza DVD, kótry jest dobrze wykonany, jest cichy oraz trwały, posiadający dobry laser i podzespoły.. Niekoniecznie nowy.

Musi być to marka sprawdzona . Zależy mi na takim sprawdzonym w pracy. musi czytać dobrze płyty CD i DVD- R, DVD-RW. Bajery takie jak Dvix są drugożędne.

https://www.audiostereo.pl/topic/41255-dobry-sprawdzony-dvd-do-300z%C5%82/

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Polecam tani i dobry a co najwazniejsze nowy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Polecam jednak Yamahe ja mam swoja 18 mies i dziala tip top,wczesniej Panasonic s42 tez dobry ,ale Yamaha wydaje sie porzadniejsza masywna nie jest cala z plastyku i jednak bardziej prestizowa.Modele od s550 w zwyz.

akurat model 559 i 661 mam przetestowany obecnie mam s1700 wizja super i dzwiek z polaczeniu z rxv2700 wysokiej klasy

co do 559 i 661 no nie moge sie zgodzic ze to modele prestizowe i masywne akurat wyglad to typowa tandeta dopiero 1700 wzwyz mozna powiedziec ze jest masywna i prestizowa

jednak 559 i 661 bardzo dobrze sie sprawuja do codziennego uzytku bezproblemowe zadnych problemow z zacinajacym sie laserem odczytuje nawet te mozno zoorane plyty

mnie moj 661 pod wzgledem odczytu zadowalal w 100% POLECAM no i ma juz hdmi

TANDETNY widok w kwocie 200-300 pln to co powiedziec o Samsungach,Panasonicach,LG,I innych przeciez dyskutujemy o bardzo tanich dvd ,uwazam ze modele od 550 do 659 sa swietne w swojej cenie odtwarzaja wszystkie formaty,a audio jest na przyzwoitym poziomie.Ja swoja 550 sprzedaje i kupie napewno tez Yamache tylko juz wyzszy model moze 1700.

panasonic robil dobre magnetowidy a teraz niech sie zajmie produkcją telewizorow plazmowych bo to mu najlepiej wychodzi

a dvd niech zostawi specjalistą

to samo sie tyczy z samsungiem

a lg to typowych chlam marketowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.