Skocz do zawartości
IGNORED

Przyjaciele prezydenta

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

>Kenwood-Man, 2 Kwi 2008, 00:37

>Już jesteśmy oficjalnie w Europie - i każdy inny może czuć się już dobrze.

Tak naprawdę w Europie będziemy wtedy, gdy zacznie być przestrzegane prawo

bez równych i równiejszych. Np. gdy do matecznika Czarnego Szamana z Torunia

przyjdzie na kontrolę skarbówka. I uda się tę kontrolę przeprowadzić.

Jestem Europejczykiem.

- Teheran-Warszawa wspólna sprawa! - mruczy maciuś od rana pod nosem, marzy mu się - jak co dzień - Ociec Derektor niczym ajatollah Chomeini... ;-D

maciuś znów żeś się nasłuchał Radyja po nocy i masz jakieś zwidy po "Rozmowach niedokończonych"; za dużo tego Radyja, pokręcć maciusiu gałą tunera, posłuchaj jakiejś innej stacji, bo pomerdania we łbie niczym Antek "Rozpylacz" Macierewiz dostaniesz... ;-P

A Senat i tak przyjął ustawę o ratyfikacji traktatu z Lizbony... Ociec Derektor zaliczył kolejny policzek? niech po chrześcijańsku nadstawia następny, i tak do skutku... może mu się w końcu przypomni "Oddajcie Bogu, co boskie, cesarzowi - co cesarskie". Był już taki jeden, co to mówił dwa tysiące lat temu, ale Ociec Derektor zamroczony kasą i polityką już o tym nie pamięta, mimo że śmiga w duchownej sukience...

x.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

macius ...masz racje ja tyz jestem za tym zeby TU na miejscu stworzyć potege gopspdarczą .Tylko dla nas i na nasze potrzeby.Polska MUSI byc wielka.Wystarczy spytać kuku-rydza.ON wie.

ale przejscia graniczne na paszport>Co nie maciuś? gejom mówimy von.Tylko miejscowe geje moga byc.Pod warunkiem ze maja pieczatke kuku -rydza.Ze nasz.Pedofili nam swoich wystarczy.Po diabła na obce.I tak ze swoimi nie wiemy co robić.

macius bo ja nawet tak bym chciał.A nawet wiecej...ale tego to juz macius nie moge zdradzić.tak jak Ojciec nasz .Ale wiem ze jeszcze nie...pora.Najpierw trzeba wzionc... co NAM sie NALEZY.

muls,

że ty jesteś od brania, to ja już wiem - wszyscy wiedzą

ja nie o tym, to po co się wcinasz?

ja się pytam tych, co mają coś do powiedzenia na ten temat:

PO CO PODPISYWAĆ TEN TRAKTAT??

Ciekaw jestem o co tyle krzyku. Po prostu ....

macius ja ci powiem, jak to u mnie działa.ja nie wiem gdzie ta lizbona- bo i po co.Nie obchodzi mnie jaki tam trakt wybudowali- i po co.Ja jak widze ze bender tak...... to ja siak.I tyle.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.