Skocz do zawartości
IGNORED

Parada oszustów

Yul

Rekomendowane odpowiedzi

Był przed chwilą w zakładce stereo taki wątek o oszustach z allegro ("Ostrzegam przed allegrohifi"). Ale Redakcja postanowiła go zamknąć. Namawiam Redakcję do odblokowania tego wątku z następujących przyczyn:

1. oszustów trzeba ścigać, to jasne,

2. być może posądzeni o oszustwo nie są oszustami i będą w stanie to udowodnić,

3. być może ja niesprawiedliwie kogoś posądziłem i chciałbym mieć możliwość publicznego przeproszenia, jeśli nie miałem racji.

https://www.audiostereo.pl/topic/41628-parada-oszust%C3%B3w/

a ja prosiłem redakcje żeby watek zamknęła,żeby uniknąć ataków naposzkodowanego

poszkodowany poinformował społeczność o takim zajściu i dobrze zrobił.

zobacz co napisał na końcu, że żałuje, że taki wątek zaczął. Czy to jest OK ?

To oszust powinien żałować , że oszukał.

• Redaktorzy

Wątek został zamknięty ze względu na skandaliczną pyskówkę jakichś osób postronnych, w którą się zamienił. Jeśli zamierzasz kontynuować dyskusję o oszustwach na allegro, to proszę spróbować w tym, może uda się lepiej.

>>>anatol,

No właśnie, to najlepiej było zamknąć wątek. Kłamastwa oszustów pozostały w ten sposób na wierzchu. Ale niemożliwe żeby Redakcja była tak głupia, żeby dała się nabrać na zdjęcie starych, używanych lamp z ebaya, z powycieranymi napisami, o których oszuści napisali, że są nowe. Redakcja przecież pięciu lat nie ma i w krótkich spodenkach nie chodzi.

>Droga redakcjo;)

Kto tam pyskował? Jeśli padło parę mocniejszych słów to bynajmniej nie bezpodstawnie i na pewno były znacznie lżejsze aniżeli się w odpowiedzi na niektóre wpisy należały.

Co redakcja sobie wyobraża, że jak ktoś pisze tak jakby oszustów krył (bo sam może handluje na Allegro działa podobnie i "broni swoich interesów";)) to ktośkomuś takiemu będzie przyklaskiwał i po głowce głaskał. Bez kiepskich żartów proszę.

Redakcja, 6 Kwi 2008, 20:46

>Wątek został zamknięty ze względu na skandaliczną pyskówkę jakichś osób postronnych,

bynajmniej nie postronnych, bo najwięcej "gardłował" który okazał się być rzeczonym oszustem z allegro,

mi już grozi na priva, robak jeden.

annawroc, 6 Kwi 2008, 20:58

>k**wa mać, Jóźwa, blokuj "pyskujących", a nie wątek

józwa za dużo już wywala wpisów wg własnego widzimisię-

wpisy - poza łamiącymi regulamin należy zostawiać - lepiej zablokować wątek,

teraz, w zablokowanym, widać kto bronił oszustów!!!

>>>anatol,

Grozi, czyli postępuje jak na oszusta przystało. Mniejsza w tej chwili z nim, gorszy był chybiony manewr Redakcji. Palec się omsknął i nacisnął ikonkę z kłódką? Tego to ja już zupełnie nie rozumiem. Jedyne czego oszust nie lubi, to aby go nękać, piętnować. Pisać że jest oszustem, mówić mu to w oczy. Czy celem zamknięcia wątku było aby sprawa "przyschła"? No to bardziej na rękę oszustowi pójść nie można było...

Dziwne, że droga Redakcja blokuje takie lekko rozemocjonowane wątki, a niektóre naprawdę chamskie patrzy przez palce. Tym bardziej, że tu chodziło o oszustwo, które parę osób słusznie rozsierdziło. I co tu blokować?

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Redakcja blokując wątek sprawiła, że ten szybciej "spadnie" i ostrzegawczy tytuł nie będzie rzucał się nowym osobom w oczy. Mniej osób zostanie przez to ostrzeżonych o ile faktycznie miało miejsce oszustwo (a wiele na to wskazuje).

W tym sensie idzie "na rękę" kanciarzowi.

• Redaktorzy

Redakcja nie jest od wpisywania się w wątkach, ale tu widzę, ze pewna rzecz wymaga wyjaśnienia. Czy ktoś sobie tutaj nagle wyobraził, ze administrator jakiegokolwiek forum pozwoli, żeby jeden, albo grupka forumowiczów, dla ubarwienia dyskusji nazywała wielokrotnie publicznie innego forumowicza oszustem, bez przedstawienia żadnych dowodów, tylko dlatego, że pozwolił sobie wyrazić inną opinię niż większość w danym wątku? Wyjaśniam to w maksymalnie przystępnej dla niektórych formie, bo widzę, że zwyczajnie nie dociera. Czy teraz dotarło? Sami zaświniliście tamten wątek, który teraz jeszcze będzie musiał być oczyszczony z inwektyw. Proponuję w tym przynajmniej zachowywać się jak dorośli ludzie, odpowiedzialni za swoje słowa. To pierwszy i ostatni wpis redakcji w tym wątku. Życzę powodzenia i trochę refleksji.

To Redakcja powinna zamknąć całe to forum, bo tu w prawie każdym wątku padały, padają i będą padać inwektywy gorsze od słowa "oszust". Dla mnie jest to działanie niepotrzebne , blokowanie demokratycznego wątku. Choć niekoniecznie popieram niektórych opinie osób, które wpisywały się w zamkniętym temacie.

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

>Redakcja

"Redakcja nie jest od wpisywania się w wątkach, ale tu widzę, ze pewna rzecz wymaga wyjaśnienia. Czy ktoś sobie tutaj nagle wyobraził, ze administrator jakiegokolwiek forum pozwoli, żeby jeden, albo grupka forumowiczów, dla ubarwienia dyskusji nazywała wielokrotnie publicznie innego forumowicza oszustem, bez przedstawienia żadnych dowodów, tylko dlatego, że pozwolił sobie wyrazić inną opinię niż większość w danym wątku? Wyjaśniam to w maksymalnie przystępnej dla niektórych formie, bo widzę, że zwyczajnie nie dociera. Czy teraz dotarło? Sami zaświniliście tamten wątek, który teraz jeszcze będzie musiał być oczyszczony z inwektyw. Proponuję w tym przynajmniej zachowywać się jak dorośli ludzie, odpowiedzialni za swoje słowa. To pierwszy i ostatni wpis redakcji w tym wątku. Życzę powodzenia i trochę refleksji."

TO JEŚLI TAKIE JEST STANOWISKO DROGIEJ "DOROSŁEJ" PRZECIEŻ REDAKCJI, TO JA ZALOGOWAŁEM SIĘ NA TO FORUM PO RAZ OSTATNI. Co prawda zdaję sobie sprawę, że żadna to strata dla AS. "Odpadam" bo ze niestety nie mogę się zgodzić z kolejnymi poglądami Szanownego Pana Redaktora, które to poglądy coraz jaśniej wszystkim forumowiczom wyjawia.

Adieu.

>Redakcja

A ja wlasnie znam takiego "Administratora", ktory bez przedstawienia

jakichkolwiek dowodów, nazwal wielokrotnie, publicznie na tym Forum,

wymienionego PO NAZWISKU uzytkownika :

"POTWIERDZONYM PRZEZ SPECJALISTE SCHIZOFRENIKIEM PARANOIDALNYM" !

Tylko dlatego, że ten pozwalał sobie wyrazać inną opinię niż większość !

"POTWIERDZONYM PRZEZ SPECJALISTE, SCHIZOFRENIKIEM PARANOIDALNYM" !

Wyjaśniam to w maksymalnie przystępnej dla Adminow formie,

bo widzę, że zwyczajnie nie dociera. Czy teraz dotarło?

Sami zaświniliście to Forum, które teraz jeszcze będzie musiało

być oczyszczone z takich jak Wy !

Proponuję w tym przynajmniej zachowywać się jak dorośli ludzie,

ODPOWIEDZIALNI za swoje słowa.

Administrator ten nazywal sie : Alek Rachwald (nick : jozwa maryn)

Zycze chwile refleksji i szybkiej rezygnacji z powierzonych funkcji !

.

.

KOPIA mojego wpisu, ZNISZCZONEGO tutaj przed chwilą przez JOZWE MARYNA :

.

>Redakcja

A ja wlasnie znam takiego "Administratora", ktory bez przedstawienia

jakichkolwiek dowodów, nazwal wielokrotnie, publicznie na tym Forum,

wymienionego PO NAZWISKU uzytkownika :

"POTWIERDZONYM PRZEZ SPECJALISTE SCHIZOFRENIKIEM PARANOIDALNYM" !

Tylko dlatego, że ten pozwalał sobie wyrazać inną opinię niż większość !

Wyjaśniam to w maksymalnie przystępnej dla Adminow formie,

bo widzę, że zwyczajnie nie dociera. Czy teraz dotarło?

Sami zaświniliście to Forum, które teraz jeszcze będzie musiało

być oczyszczone z takich jak Wy !

Proponuję w tym przynajmniej zachowywać się jak dorośli ludzie,

ODPOWIEDZIALNI za swoje słowa.

Administrator ten nazywal sie : Alek Rachwald (nick : jozwa maryn)

Zycze chwile refleksji i szybkiej rezygnacji z powierzonych funkcji !

.

>Rochu ...W końcu to my jestesmy wartością tego Forum.

No co Ty, Rochu, to "WY" jesteście wartością DLA właścicieli tego Forum. Bez Was właściciel nie będzie robił kasy. Ile to na ten temat napyskowałem się Lukarowi? Udawał, że tych groszy z forum stacza mu na parę jajek (może na jajecznicę...)

Okazało się, że jednak takie forum ma swoją wartość. Obecny właściciel robi to, do czego namawiałem Lukara, tyle że z gorliwością nowobogackiego. Wycina wszystko co burzy jego ład (finansowy). "k**wy i innne wyrazy" nie przeszkadzają.

Zapraszam do chwili refleksji: są inne fora dyskusyjne na temat audio. Zwyczajne.

CO TU SIE DZIEJE!

nie bylo mnie na forum jakis czas a tu zmieniona szata na rozowa (wiadomo z jakim srodowiskiem kolor rozowy sie kojarzy), jakies klotnie, ograniczenia wolnosci wypowiedzi.

koniec swiata.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.