Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie Sosnowiec 13 IV

vinicjusz

Rekomendowane odpowiedzi

W Yaqinie siedzą 2szt 6sn7 Sylvania (Rogers) + 2szt GE GT, jako ecc81 GE FiveStars, kt88 oryginalne chinskie.

Ta broń szybkostrzelna mnie ciekawi, mam nadzieje że nie zostanę zarażony kolejnym hobby ;]

• 1 miesiąc później...

Szykuje się kolejne spotkanie 23 XI w godzinach 14-?? Tym razem będzie okazja posłuchać bezpośrednie żarzonej triody 845. Chodzą słuchy po wsi że gra wybornie ;]

Wpiszcie się jak ktoś reflektuje na miłe popołudnie.

Pozdrawiam

Vinicjusz

Chciałem przyjechać ale McGyver to jest łobuz blocker więc nie przyjadę!

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Witam Sosnowieckie Koło Łowieckie!

niedziela mi co nieco nie pasuje :-) ale jeszcze nie mogę potwierdzić na 100%.

Gdybym przyjechał to na pewno dopiero około godz. 18.00. Czy Szanowne grono jeszcze będzie urzędować o tej porze?

Ja mogę zabrać ze sobą mój system grundziowy w wersji GAT:

SANYO JA-220 GAT, Grundig CD7550 GAT, Grundig BOX 650 Prof (ew BOX 850a Prof) z kabelkami GAT :-).

Wystawiam go na pożarcie - czy będzie miejsce aby go odsłuchać? A gdybym zabrał ze sobą kolegę z Krakówka? Czy w grafiku Waszych odsłuchów znalazłoby się na niego miejsce?

pozdrawiam - reart

Panowie, a jakie kolumny będą na odsłuchach? pytam bo chętnie pojawiłbym się( jeśli można oczywiście) z końcówką bata vk-200, pre electrocompanieta i arc CD-3 i posłuchał z kilkoma głośnikami, szykuje się do zmianu, więc takie doświadczenie mile widziane. Gdyby ktoś przytaszczył jeszcze pre lampowe na xlr-ach to wogóle super. Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.