Skocz do zawartości
IGNORED

Cienie PRL-u Wildsteina- ktoś oglądał?

Horst

Rekomendowane odpowiedzi

maciek_m

"to ty mi daj dowody, że oni mówią prawdę :)))

ja program widziałem, ty nie

ale ty wiesz lepiej, bo 2 gości napisało tekst do Wyborczej - taki żart poranny z twojej strony?"

Tak Tak Tak TV Publiczna w programach propagandowych z obiektywizmu słynie Natomiast protesty osób przez nią zmanipulowane to oczywisty wymysł wyborczej.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Więc Polscy Profesorowie swoją reputację złożą w hołdzie wyborczej.Dla kilku kłamliwych zdań więcej o praktykach TV publicznej.Nie rozśmieszaj.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A, żeby była jasność:

Romanowski to ten sam co napisał:

"Bo szczytem bezmyślności jest uporczywe powtarzanie "lustrację trzeba było zrobić 17 lat temu". Jeżeli tak - to czemu jej nie zrobiono? Jakiż tajny, "magdalenkowy" układ to uniemożliwił? Czy nasza ustrojowa transformacja mogła się zaczynać od łapania agentów? To, żeśmy ich nie łapali, było dowodem na wielką zbiorową mądrość narodu."

Prawda?

Każdego ma obowiązywać maksyma lustrować za wszelką cenę.Nawet za cenę prawdy i niszczenia ludzkiej godności w oparciu o zapiski ubeków?

Nie mojej rzeczywistości szumowiny nie będą kształtowały mówię o tych z PRLu i obecnych.

władz,

moim zdaniem szumowiny nie mają jednych barw partyjnych, ani jednego stosunku do lustracji...

więc nie dzieliłbym ludzi tak łatwo, ale... przecież nie będę ci mówił co masz myśleć... :)

A kto im barwy partyjne przyznaje.Są wartości uniwersalne nie przynależne do żadnej partii.Czy potrafisz spoglądać na świat nie poprzez pryzmat polityki.Ja tak i dzięki temu mam dystans do polityki i jej bardziej obiektywną ocenę.Twoje pisanie jest charakterystyczne dla młodego politycznego działacza.Nie ważna prawda tylko moja partia.

władz,

daj spokój - ani ja tam młody, ani polityczny, ani działacz....

walisz ogólnikowe łatki...

co, mam ci powiedzieć, że twoje pisanie przypomina myślenie starego szczwanego politruka? albo cynicznego yuppi wspierającego koniunkturalistów...?

to nudne jest ...

maciek_m

"daj spokój - ani ja tam młody, ani polityczny, ani działacz...."

Współczuję.Mówisz "ani ja tam młody,ani polityczny, ani działacz...." to tylko"PO cud" pomoże zauważyć własne zakłamanie.

"co, mam ci powiedzieć, że twoje pisanie przypomina myślenie starego szczwanego politruka? albo

cynicznego yuppi wspierającego koniunkturalistów...?"

Nie jestem daltonistą i staram się rozróżniać białe od czarnego to wszystko.Wytykając twoje krętactwa jestem z dala od jakiejkolwiek partii po prostu nie lubię oj nie lubię.Schematy manipulacji faktami już zaliczyłem za PRLu.Tam to był cynizm piszących a ty powiadasz "tak od serca to piszę"

"walisz ogólnikowe łatki..."

Współczuję postrzeganej rzeczywistości.Tak to jest ogólnikowa łatka.

władz,

ty tak zawsze cierpisz za miliony?

pospołu z mulsem?

zadzwoń do Dzień Dobry TVN, takie współczucie bardzo medialne jest...

umysłowy tchórzu

jakoś już się nie mówi o uwłaszczeniu mediów..

mimo że część forsy na programy misyjne chce się w podzięce przekazać

prywatnym stacjom (TVN)

mimo że chce się wprowadzić możliwość zmiany prezesa KRRiT w czasie trwania kadencji

mimo że do upadku chce się doprowadzić media publiczne- jedyne w których można choć trochę sprzeciwić się propagandzie sukcesu pijarkonDonka

Horst,

Dziwisz się, skoro w Stanach udało się doprowadzić do faktycznego zlikwidowania rynku medialnego, gdzie tysiące (dziesiątki tysięcy?) lokalnych rozgłośni radiowych przejęło kilka koncernów? Gdzie z kilkudziesięciu nadawców telewizyjnych w latach '70. pozostało 6-7?

Media mają mówić o uwłaszczeniu mediów? Żart!

W Stanach największe stacje telewizyjne poświęciły debacie na temat zmiany prawa dotyczącego koncentracji mediów niecałe 20 minut. Wszystkie - w sumie! :)

"Czy jeśli coś się stało, a nikt o tym nie usłyszał, to czy to się stało?"

Ja tam Dzikiegokamienia nie oglądam, bo od kiedy to Prawdziwy Polak

ma słuchać Żydów? Co innego Ojciec Dyrektor! W nim to resztki nadziei pokładamy.

Jestem Europejczykiem.

faktycznie jak ja byl w tych stanach- a rowniez w tamtych..... to wszedzie lojciec dyrektor.tylko troche murdocha sie zdarzy.stad te komentarze maciusia.generalnie mam wrazenie ze macius to sam.....ociec dyrektor.

Ukryta Zawartość

rząd ma nie tylko poparcie ITI, Agory i innych konglomeratów

ale i chce mediów publicznych

Orwell w białych rękawiczkach- witajcie w Rosji

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.