Skocz do zawartości
IGNORED

Pomóżmy młodym, naprawdę zdolnym

broy

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Uznane już trio jazzowe RGG zamierza wznowić od dawna już niedostępną, swoją pierwszą płytę (skądinąd świetną!) w nowej edycji. Dotychczasowa edycja w kartonowej kopercie była swojego czasu dodana dla prenumeratorów do Jazz Forum, ale jest już od dawna niedostępna w redakcji, tak samo zresztą w Radio Katowice, gdzie była nagrywana. Problem jest jeden - kasa.

Podjąłem się z kolegą Parmenidesem pomóc chłopakom, zresztą Adam robił już gratisowo zdjęcia do Unfinished Story. W mojej firmie niestety nie dam rady udzielić chłopakom pełnego wsparcia finansowego (potrzeba 6kzł), stąd pomysł społecznej zbiórki na rzecz wspomagania polskiego jazzu ;-)

Każdy chętny i każda wpłata mile widziana, może być w dowolnej formie. Pewnie będzie możliwe przekazanie płyt z autografami dla szczodrych fanów. Chętnie odpowiem na pytania na PW.

I jeszcze jedno: proszę o wpłaty tylko na zasadzie wzajemnego zaufania, bez regulaminów i paragrafów. Obiecuję, że wszystkie wpłaty zostaną przekazane chłopakom (pewnie podczas koncertu), a imienna lista darczyńców podana na końcu akcji (gdzieś tak za ok. miesiąc). Nie mam jednak ochoty otrzymywać emaili, że kasę przepiłem, a polski jazz przez to zdycha ;-)

Kto uważa, że nie warto, jest to oszustwo, że stoją za tym siły nieczyste, bądź Tomasz Grosss, Michnik albo Rydzyk bądź ma jakiekolwiek inne urojone wątpliwości - niech będzie uprzejmy nie wpłacać i nie zaśmiecać wątku. To tyle.

Chodzi dokładnie o ten krążek:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-527-100004540 1209038777_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

drogi kolego soso, najpierw trzeba te płyty wytłoczyć, to proste!

ja nie podejmuję się tutaj zebrać określonej kwoty i zająć się dystrybucją płyt!

pzdr serdecznie!

W związku z pytaniami wyjaśniam: pieniądze pójdą na wznowienie (wytłoczenie płyty + druk okładki + opracowanie graficzne). Zbiórka ma na celu umożliwienie fizycznego wyprodukowania płyty i nie ma nic wspólnego z prawami autorskimi, dystrybucją, itd.

Dziękuję za pierwsze wpłaty!

• 3 tygodnie później...

Dziękuję za kolejne wpłaty, zebrana całość w postaci jednego przelewu zbiorczego wyjdzie ode mnie z końcem miesiąca. Zachęcam wszystkich do wpłat, zbiórka trwa jak napisałem do końca maja!

Dzięki w imieniu RGG.

pzdr

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.