Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie słuchawki do NAD-a 320BEE ???

zxgregor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanownych forumowiczów. Mam pytanie odnośnie słuchawek.

Mój sprzęt to NAD 320BEE, gramofon PRO-JECT Debut III, odtwarzacz CD SONY CDP-591

Poradźcie mi, jakie słuchawki kupić?

Obecnie mam Sennheisery HD 202 i bardzo denerwuje mnie w nich podbity bas i ból uszu (nie od noszenia, ale od samego dźwięku) :-( Szukam jakichś neutralnych słuchawek, które dobrze leżą na głowie, dobrze grają cicho, o ciepłym, analogowym brzmieniu. Najlepiej otwartych.

Słucham głownie akustycznej muzyki, rock, folk, country.

https://www.audiostereo.pl/topic/42059-jakie-s%C5%82uchawki-do-nad-a-320bee/

Nie jestem maniakiem nowości, więc mogą być używane. Tylko gdzie takie kupić? Na allegro takie słuchawki są pewnie rzadkością...

A z nowego sprzętu co możecie polecić?

Kupiłeś tego NADa za mniej niż 400 zł? ;)

Chyba najrozsądniej będzie rozglądnąc się za używkami, ale takimi, które nie będą wymagać wzmacniacza słuchawkowego żeby przyzwoicie grać. Konkretów Ci nie podam, bo sie nie znam, ale na forum jest sporo doświadczonych słuchawkowców :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.