Skocz do zawartości
IGNORED

Czy moderatorzy mogą się przedstawić?

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

Zgodnie z tym, że żadna praca nie hańbi i nie ma się czego wstydzić, proszę naszych forumowych moderatorów o przedstawienie się. Ja się przedstawiłem w swoim o mnie i tak dalej... tak, jak i większość użytkowników tego forum.

Osobiście nie znoszę strzelania do ludzi 'w tajemnicy zza babcinej kanapy' - mam nadzieję, że starczy cywilnej odwagi...

W profesjonalnym świecie jawność i przejrzystość jest podstawą.

jar1, 5 Maj 2008, 22:50

>Chyba, że to taki "pisdrakowy' PROFESJONALIZM ;-)

niemozliwe, przeciez wszystkie pizdraki poszly se na www.audiohobby.pl

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

jar1

nie, nie domagam sie... ale widze tu jakas "dziwna" selektywnosc w wycinaniu.... a ja przeciez odezwalem sie w obronie naszych szanownych pan :P

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

a ha , jednak jeszcze nie wykasowalo, co to jest JK? WP pisal mi cos na PW to jest ten najwazniejszy tak? ten wp? rachwald sie ar podpisuje nie? wiec kto to jest jk?

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Gość

(Konto usunięte)

Atopos dlaszego piszesz z konta innego użytkownika?

Pewnie tego nie wiesz, ale tak nie wolno !

Więc upredź kalimorfe o zagrożeniu jakie sprowadzasz na jej konto żeby potem nie było pełnego zdziwka i morza wylanych łez na AH, okraszonego głupkowatymi komentarzami rozżalonych banitów ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.