Skocz do zawartości
IGNORED

Odwaga H.Lis w obronie legendy NSZZ S.

noster

Rekomendowane odpowiedzi

on uwierzył w twoje teorie i wycieczkę puścił z torbami

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A to specjalnie dla kolegi Nowego - obrońcy inteligencji wśród polityków:

"Nie pamięta Polska takiego przypadku, by członkowie koalicyjnego rządu, podawali rękoma weterynarzy środki wczesnooporonne, przeznaczone dla bydła, kobietom zgwałconym przez innych członków. Nie miał nigdy miejsca taki przypadek, by premier i prezydent z tytułami naukowymi tak kaleczyli język polski, mówiąc `włanczam', `som', `świętobliwość Biskup Rzyma', oraz mlaskali, oblizywali wargi, odbijali w kułak, a pierwsza dama zasuwała do samolotu z reklamówką."

:-)

Danka zakładała Lechowi skarpetki w samolocie rządowym. Pamiętam takie zdjęcie. A może to Mnichnik z Kiszczakiem spreparowali? Horst zna prawdę i zaraz ją objawi ;-)!

Jestem Europejczykiem.

Zwłaszcza to ostatnie jest przerażające: "Zbrodnia to niesłychana - pani dokarmia pana!".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

wladz, 6 Cze 2008, 19:06

>Zwłaszcza to ostatnie jest przerażające: "Zbrodnia to niesłychana - pani dokarmia pana!".

Po paru głębszych każdy by się podpiął :-).

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 6 Cze 2008, 18:50

>Danka zakładała Lechowi skarpetki w samolocie rządowym. Pamiętam takie zdjęcie. A może to Mnichnik

>z Kiszczakiem spreparowali? Horst zna prawdę i zaraz ją objawi ;-)!

Piłsudski.

Jak zjadł grochówkę, to później wąsy miał żółte.

HAAHAHAHAHAHAHA, wąsy miał żółte! HAHAHAHAHAHAHAHA!!! Normalnie się można zesunąć!

Trzymajcie mnie HAHAHAHAHA!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie rozśmieszaj mnie! W 1992r. przeciez ta sama banda Kaczorów rządziła. Pokłócili się z Wałęsą i od tego czasu wieszają na nim psy.

4 czerwca 1992 zostanie zapamiętany jako dzień w którym doniosłą i wielce chwalebną rolę odegrali m.in. Wałęsa, Pawlak, Tusk w odsuwaniu najgorszego rządu IV RP jakim był gabinet Olszewskiego. Rydzo-Kacze psychole z rządu Olszewskiego musieli zostac odsunięci, ale w 2005r. koszmarek wróił i tym razem aż na 2 lata.

Z pomocą Bożą mamy to już za sobą. Jeszcze tylko przetrzymac prezydenturę kartofla i już będzie OK.

dudivan

"I taka jest właśnie różnica - ja wklejam i piszę autentyki, ty - wyklejanki!"

HAAHAHAHAHAHAHA,to jest lepsze od "wąsy miał żółte!" HAHAHAHAHAHAHAHA!!! Normalnie się można zesunąć!

Trzymajcie mnie HAHAHAHAHA!!!

Nie rozumiem kontrowersji. Hanna Lis wykazała się heroiczną odwagą - tylko czekać, jak kaczy siepacze z pisduaru zamurdują ją skrycie, wcześniej okrutnie torturując. Wstydźcie się, prześmiewcy o kartoflanych móżdżkach, karły moralne i inne bydło.

A propos kaczek, w Warszawie odbywa się obecnie Festiwal Równości. Jednym z hitów tej godnej polecenia imprezy jest film pt. "Kaczka Gej". Czy jesteście w stanie odczytać wszystkie subtelności tego błyskotliwego tytułu? W każdym razie, organizatorzy tej imprezy to prawdziwi herosi - nigdy nie wiadomo, kiedy do przytulnego gejowskiego klubu wkroczą czarnosecinne pisdzielce dyszące żądzą eksterminacji postępowych europejskich sił występujących pod patronatem Pani Hanny Gronkiewicz-Waltz?

noster

6 Cze 2008, 20:49

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 662 / 28 / 0 Nie rozśmieszaj mnie! W 1992r. przeciez ta sama banda Kaczorów rządziła. Pokłócili się z Wałęsą i od tego czasu wieszają na nim psy.

4 czerwca 1992 zostanie zapamiętany jako dzień w którym doniosłą i wielce chwalebną rolę odegrali m.in. Wałęsa, Pawlak, Tusk w odsuwaniu najgorszego rządu IV RP jakim był gabinet Olszewskiego. Rydzo-Kacze psychole z rządu Olszewskiego musieli zostac odsunięci, ale w 2005r. koszmarek wróił i tym razem aż na 2 lata.

Z pomocą Bożą mamy to już za sobą. Jeszcze tylko przetrzymac prezydenturę kartofla i już będzie OK

szczegolnie w gospodarce!!!!!!!juz symptomy wystepuja,

jar1, 6 Cze 2008, 18:37

>"Nie pamięta Polska takiego przypadku, by członkowie koalicyjnego rządu, podawali rękoma weterynarzy

>środki wczesnooporonne, przeznaczone dla bydła, kobietom zgwałconym przez innych członków.

oczywiście kurna mać pisząc tak niegramotne rzeczy, jak powyżej, podpisuje 'sie obiema rencami' pod przysłowiem uczył Marcin Marcina... LOL

natomiast, Polska pamięta takie przypadki, że członkowie bezkoalicyjnego rządu, zwani przez niektórych - ludźmi honoru - podawali rękoma swoich siepaczy środki znieczulające po wsze czasy, zarówno dzieciom, kobietom, mężczyznom i jeszcze księdzom, ale to nie zrobiło najmniejszego wrażenia na kurnej maci, ani na forumowiczu jar1.

Pytanie za 100 pkt: dlaczego?

Nowy2

Jedni są podatni na manipulację inni nie i wykształcenie nie ma tu nic do rzeczy.

Czytając twoją ocenę wydarzeń których byłem anonimowym świadkiem robi mi się niedobrze.Jakbym słuchał propagandy z tamtych lat.Wałęsa KOR agenci na usługach wywiadów dbający tylko o własną kasę.Kłamcy zdrajcy (wskazywano również na wykształcenie) itd....W twoim bełkocie zmienili się tylko pracodawcy a cały schemat i metody te same.Liczyłem że wraz z upadkiem PRLu zakłamania będzie dużo mniej.Niestety nie.Stare PRLu metody urabiania młodzieży pozostały w wielu niereformowalnych umysłach sfrustrowanych "wykształconych autorytetów".Słychać ich w TV,radiu można poczytać w gazetach i na wykładach.

Jesteś cegiełką w budowli bez fundamentów.Cokolwiek na tym nie postawisz to zawsze pier..lnie.

Za to kocham życie.

Gość

(Konto usunięte)

...Liczyłem że wraz z upadkiem PRLu zakłamania będzie dużo mniej...

Tyle, że on nie wszedzie upadł.Jest to zasługa autorów grubej krechy.

Czy wiesz, że rząd Mazowieckiego podczas tworzenia Nowej Policji Nowej Polski nie skorzystał z milicjantów zwolnionych z milicji za próbę tworzenia Solidarności, a było z czego bo większość z 2000 to pracownicy średniego i wyższego szczebla!

Mało tego nawet ich nie przywrócili do służby, kilkunastu z nich musiało wywalczyć to sobie w sądzie.

Czy to przypadek że DZISIAJ fecet odpowiedzialny za obsadę kadr we wojsku to były agent WSI???

A fechowiec PO powołany jako fachowiec do komisji w/s badania "nacisków" to były agent UB z krwawą przeszłością!

Odpowiedz sobie sam czy PRL umarł.

jacchu

Ja o czym innym.

"Czy wiesz, że rząd Mazowieckiego podczas tworzenia Nowej Policji Nowej Polski nie skorzystał z

milicjantów zwolnionych z milicji za próbę tworzenia Solidarności, a było z czego bo większość z

2000 to pracownicy średniego i wyższego szczebla!

Mało tego nawet ich nie przywrócili do służby, kilkunastu z nich musiało wywalczyć to sobie w

sądzie."

Nie nie wiem może więcej szczegółów lecz bardziej prawdziwych a nie w tym stylu

"A fechowiec PO powołany jako fachowiec do komisji w/s badania "nacisków" to były agent UB z krwawą

przeszłością!"

To za sprawą Widackiego został powołany.Nikt nie był świadomy jego przeszłości.A przeszedł weryfikacje u Wassermana.Na tej podstawie mam mówić że PiS zatrudniał byłych krwawych ubeków?

"Czy to przypadek że DZISIAJ fecet odpowiedzialny za obsadę kadr we wojsku to były agent WSI???"

Nie to nie jest przypadek przypadkowych ludzi zatrudniał Macierewicz.Niestety nie było to na budowie jego domku do przesypywania pisku lecz w wywiadzie odpowiedzialnym bezpieczeństwo nas wszystkich.

Pidraki to jest właśnie cały PRL, jaki jeszcze pozostał. Jak trudno niektórym sie go pozbyć z mózgów - widać nawet tu na forum. Jak kiedyś bezpieka nazywała tych samy opozycjonistów żydo-masonami, tak samo teraz robią to teraz kontynuatorzy tej 'tradycji'. I to jest oczywiste dla każdego, kto pamięta tamte czasy. Oczywiście, dalej zyje grupa funkcjonariuszy PRL, którzy nie mogą 'przeboleć, że są już nikim... Stąd taka zajadłość i chęć odwetu na tych, którzy przyczynili się do ich upadku.

jar1, 7 Cze 2008, 14:13

>Pidraki to jest właśnie cały PRL, jaki jeszcze pozostał. Jak trudno niektórym sie go pozbyć z

>mózgów - widać nawet tu na forum. Jak kiedyś bezpieka nazywała tych samy opozycjonistów

>żydo-masonami, tak samo teraz robią to teraz kontynuatorzy tej 'tradycji'.

"(...) środowiskiem, z którego pochodzę, jest liberalna żydokomuna. To jest żydokomuna w sensie ścisłym, bo moi rodzice wywodzili się ze środowisk żydowskich i byli przed wojną komunistami."

Adam Michnik, Powściągliwość i Praca, nr 6, 1988

Opozycjonista nazywany jest przez SB żydomasonem ale i on sam nazywa się żydomasonem, ale jednocześnie sam jest z SB, wiec jak ma się nie nazywać żydomasonem, którym nawet gdyby nie był ,musiałby się nazywać.

A może łże, jak to esbek, żyd i mason?

Ojejku-jej, biedna głowa jara...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.