Skocz do zawartości
IGNORED

Odwaga H.Lis w obronie legendy NSZZ S.

noster

Rekomendowane odpowiedzi

muls, 8 Cze 2008, 11:39

>Na sali (sejmowej - mój przypisek) zapadła cisza.sejmowej oczywiscie.Morde zamkneli nawet ci z

>SLD.Jak i sam komendant.Nikt sie nie spodziewał czegos tak osobistego.ale kuron taki był.Widzialem to

>osobiscie.I osobiscie jestem pewien ze ty mordy nadal bys nie zamknał.

muls, nie zalewaj, byłeś posłem :)

Nowy2, 9 Cze 2008, 11:03

>muls, 8 Cze 2008, 11:39

>>Na sali (sejmowej - mój przypisek) zapadła cisza.sejmowej oczywiscie.Morde zamkneli nawet ci z

>>SLD.Jak i sam komendant.Nikt sie nie spodziewał czegos tak osobistego.ale kuron taki był.Widzialem

>to

>>osobiscie.I osobiscie jestem pewien ze ty mordy nadal bys nie zamknał.

>

>

>muls, nie zalewaj, byłeś posłem :)

Ja nie wiem na kim w ogóle ma zrobić wrażenie to że Kuroń był rzekomo gwałcony przez "inspirowanych" zapewne współwięźniów.

Jeden z pułkowników radzieckich w latach 60-tych został np.przez NKWD żywcem spalony w piecu, w sposób ceremonialny, tj. z asystą kilkudziesięciu innych oficerów,

Co mnie obchodzą porachunki WEWNĄTRZMAFIJNE? Ja nawet przyklasnę: niech Masa zatłucze Kiełbasę, niech stalinista gwałci trockistę. To bardzo dobre jest (właśnie w Poznaniu była strzelanina w pubie, dwóch ciężko rannych takich właśnie gagatków).

dudivan

"Ja nie wiem na kim w ogóle ma zrobić wrażenie to że Kuroń był rzekomo gwałcony przez "inspirowanych"

zapewne współwięźniów."

Na gównie wrażenia to nie zrobi.Ono śmierdzi a nie wrażliwość posiada.

wladz, 9 Cze 2008, 12:12

>Na gównie wrażenia to nie zrobi.Ono śmierdzi a nie wrażliwość posiada.

Zapłacz, wladz, nad spalonym pułkownikiem sowieckim i wylej, jak to u was w zwyczaju, stakańczyk wódki na grób "Kiełbasy".

Na grobie Kuronia też możesz złożyć codziennie świeżą... Najlepiej rano.

No chłopaki, wygrzebcie jeszcze coś "świeżego" z tej SBeckiej hurtowni danych i wklejta..

Niemożliwe, że by tak tylko te tsy zdjąka i pieńć słów na krzyz...;-)

Sam pamiętam, że wtedy chłopcy mieli znacznie więcej pomysłów... nawet to, że Bujakowi ucieczkę zorganizowało samo SB, bo był tez funkcjonariuszem...

O wszystkich wtedy się słyszało z usta komunistycznej propagadandy - ale o tych, później picowcach, NIC. Ciekawe...

jar1, 9 Cze 2008, 14:07

>Sam pamiętam, że wtedy chłopcy mieli znacznie więcej pomysłów... nawet to, że Bujakowi ucieczkę

>zorganizowało samo SB, bo był tez funkcjonariuszem...

Nie żadnym funkcjonariuszem a popychadłem, pionkiem.

>O wszystkich wtedy się słyszało z usta komunistycznej propagadandy - ale o tych, później picowcach,

>NIC. Ciekawe...

Właśnie, NIC to. Zmówmy paciórek lub złóżmy Zupełnie Świeżą wiązankę (w zależności od wyznania lub upodobań językowych) na grobie WIELKIEGO CIERPIĘTNIKA Z RĄK KOMUNY - Władysława Gomułki, który przesiedział aż trzy lata w stalinowskich kazamatach, gdzie, kto wie, może nawet był straszliwie gwałcony?

widac dudku ze przypadłośc twoja jest cieższa ,niz moze się wydawać.Generalnie sobie nie radzisz,ale odsłaniając, odsłaniasz wiele..To moze jakąs łatwiejszą historię.Również prawdziwą.Pod koniec wojny POLSKI oddział partyzanów zaatakował oddział niemiecki.Okazało sie jednak ze niemców jest wiecej i POLSKI oddział zaczał dostawać w dupe, a nawet była chwila ze koniec był tuż ,tuż.Nagle z drugiej strony lasu odezwały sie strzały i jakas grupa partyzantów przyszła z odsiecza.Niemcy uciekli, a nasi uratowali zycie.tamten oddział wyszzedł z lasu ,a NASI orientując sie ze to zydzi....wystrzelali ich do nogi.Tą historie pełna fantazji opowiadał taki chory psychicznie, jak ty człowiekowi- normalnemu.Normalny wziął psychola i wyrzucił na zbity pysk zakazujac mu zblizac sie do swojego mieszkania.czy ta chistoria jest łatwiejsza .Duduś.??Poradzisz sobie jakoś??Bez tików??

Ciekawa ta metodologia stosowana. Okazuje się, że służby prlu miały racje ... po latach, w to, co sami opowiadali o i rozpowszechniali w reżimowej prasie o opozycjonistach, uwierzyły ... dudusie po 20 latach...

muls, 9 Cze 2008, 14:26

>widac dudku ze przypadłośc twoja jest cieższa ,niz moze się wydawać.Generalnie sobie nie

>radzisz,ale odsłaniając, odsłaniasz wiele..To moze jakąs łatwiejszą historię.Również prawdziwą.Pod

>koniec wojny POLSKI oddział partyzanów zaatakował oddział niemiecki

Git. Popatrz - Niemcy tych Żydów nie wystrzelali, tylko jak zwykle - Polacy ("polskie obozy koncentracyjne").

I dlatego Żydzi odpuścili Niemcom a z nas zedrą 65 miliardów.

Muls, a ten oddział żydowski to nie byli przypadkiem Bracia Bielscy, co?

W ogóle to fajnie byłoby żebyś konkretnie napisał kto, co, gdzie i kiedy i gdzie to jest napisane. No chyba że w Wyborczej, spod pióra jakiegoś Cichego albo Grossa, to nie, możesz sobie darować.

Tyle to warte, co teksty "fachowców" o wygrzewaniu kabli, które też bardzo lubisz.

duivan...przykro mi, ale nie bedzie zródła według starej zasady- żeby nie rzucac pereł między wieprze.Wiesz jak to jest z chorymi psycholami.Biora kał do ust, nie widząc róznicy i opryskują kwiatki.

Nowy2, 9 Cze 2008, 12:27

"członek sturmkomando nie mógł rozwinąć w pełni swych umiejętności na hi-fi.com.pl; tu może, bo wolno"

Twoje wpisy sprawiały wrażenie jednak kogoś ciekawszego z odrobiną umiejętności samodzielnego wyciągania wniosków.

Tak tu mogę i tam też mogę i gdzie indziej i ty też możesz.Dziwne zamiast od razu zabronić.

Jestem jeszcze na samochodowym turystycznym.Taka wskazówka dla ułatwienia w poszukiwaniu.

P.S.

Gdy dudivan robi z siebie ....... to do niego i o nim można w jakiejkolwiek formie.

dudivan

"Na grobie Kuronia też możesz złożyć codziennie świeżą... Najlepiej rano."

Tą świeżą...to codziennie i najlepiej rano powinieneś zjeść.Podobno z głodu pojawiają się majaki.

"Git. Popatrz - Niemcy tych Żydów nie wystrzelali, tylko jak zwykle - Polacy ("polskie obozy koncentracyjne"). I dlatego Żydzi odpuścili Niemcom a z nas zedrą 65 miliardów."

Hi hi, ale bystry. Zajarzył... Muls, zastanów się, do kogo ty piszesz, przecież im w narodowych pionierach inteligencję amputowali.

Ale póki co, mamy spadkobierców ubeckiej tradycji w postaci wiernych z RM:

"Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus. Usprawiedliwionym byłoby zorganizowanie grupy specjalnej, która by pana Palikota i zresztą wielu innych, przeniosła do innego świata".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

muls, 9 Cze 2008, 14:48

>zildjan mam na mysli oddziały zydowskie zwalczajace ...idiotów.Widac ze ciebie jeszce nie było na

>swiecie.

Dziękuję Ci Mulsiku !

Gość

(Konto usunięte)

Spadkobiercami UB i to w prostej linii jest SLD i PO.

Jar nie wypisuj farmazonów!

Ci z RM to porostu głupi i źli ludzie.

Jakbym cię nie lubił to napisałbym, ze ci się we łbie pomieszało

)

jacch, 9 Cze 2008, 15:53

>Spadkobiercami UB i to w prostej linii jest SLD i PO.

ha, ha, A niby dlaczego? Bo takie są wytyczne? I od kogo? Skąd takie założenie a priori się bierze?

A co w takim razie z tymi z PZPR, którzy byli w PIS i są w PIS. Myślisz, że W PRLu mozna było zrobić doktorat z prawa marksistowskiego nie będąc w PZPR?

Albo można było byc prokuratorem i byc działaczem opozycyjnym? Nie bądź dzieckiem :-)

PISowscy frustraci-nieużytki wonej RP jako wierni uczniowie minionego ustroju biorą przykład z apartatczyków komunistycznych i są prymusami w zakłamywaniu historii. Dokladnie jak za komuny.

PIS - Przeprosic i sp***dalać!

Posłuchaj mnie, jar1, ubeku jeden. RM to najbardziej interaktywne radio w Polsce. Programy w znacznej czesci są z udziałem słuchaczy. W RM jest tzw. otwarta antena. To znaczy: dzwonisz, masz połączenie i od razu jesteś na antenie LIVE. Bez czekania i wybadywania przez specjalnego badania jak np. w NIELICZNYCH audycjach Polskiego Radia. Chodzi o to żeby ludzie się ze sobą komunikowali. Rozumiesz, ubeku? Żeby ze sobą, dać ludziom głos a nie żeby tylko słuchać komunikatów władzy.

Ma to ten mankament, że od czasu do czasu trafi się psychol, który np. zakrzyknie ni stąd ni z owąd "Rydzyk ty ch***!" (cyt. autentyczny). Ale zdarza się i w programi III Polskiego Radia, np .w audycji Kuby Strzyczkowskiego ktoś widocznie wylawirował badacza i w audycji o konflikcie izraelsko-palestyńskim wykrzyknął że Żydów trzeba wypalić z tamtej ziemi tak żeby tylko z nich żużel pozostał.

Wg. ciebie i Palikota Program III szerzy ksenofibię i nienawiść. Co proponujesz? "Telefony od słuchaczy" tak jak opowiadał T. Sznuk - nagrywane pół godziny wcześniej w specjalnym pokoiku na taśmę. po którą to tasmę leciało się z reżyserki długim korytarzem żeby odebrać po zaakceptowaniu (ew, obróbce) i puścić?

No i w ogóle jestem ciekaw czy to co mówi Palikot faktycznie miało miejsce.

Gazeta Wyborcza np. pozwala sobie na przytaczanie w niepodpisanmych artykułach CYTATÓW ZMYŚLONYCH (których nie ma zarejestrowanych w obowiązkowym w każdej rozgłośni tzw. "szpiegu", który jak czarna skrzynka w samolocie nagrywa wszystko, właśnie specjalnie na takie okazje).

Te takie syny z GW liczą tylko na to, że ew. proces będzie trwał 11 lat i kosztował ileś tam tysięcy zł a i tak na końcu się wyłgają, że to "anonimowy informator" ich wprowadził w błąd.

I znowu powraca pytanie - jesteś sam takim synem, że to powtarzasz , czy zwyczajnym użytecznym idiotą, który o tym wszystkim nie ma/nie chce mieć pojęcia?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.