Skocz do zawartości
IGNORED

Accuphase A - 50V .......A - 60V

gutekbull

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj cztery razy wywalało mi korki co przedtem się nie zdarzało ?

W momencie włączania końcówki siadał próąd w chałupie i ....( u sąsiadów -tego nie wiem ;-)

Pojechałem do Castoramy i zakupiłem 20A i wymieniłem mój 10A - mam taki na skrzynce wewnętrznej w mieszkaniu.

Czy zrobiłem dobrze ????

Na głównym wyłączniku(zewnątrz mieszkania ) pisze coś 40 - także powinno być ok. ????

Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

1-gratulacje :)

2-jak się mają te dzielonki ACCU do ich integr? Dzielonka to niby esencja wzmaka, ale tu już rządzą pieniądze niestety :( czy warto brać pod uwagę integrę. czy lepiej dosprzedać auto? :)

4-czy może porównywałeś z elektroniką luxmana? Słyszałem kiedyś że Accu bardziej pasuje do kefa, a lux do jm labów, ciekawi mnie jak to naprawdę z tym jest

5-rzeczywiście jm laby są bardzo wrażliwe na kolce, a szczególnie jak jeszcze dasz granity pod kolce!

bas drastycznie się zmienia, obudowy (przynajmniej w electrach i cobaltach) bardzo dużo dodają od siebie :( Jak postawiłeś bez kolców to na 100% masz potężniejszy bas, ale czy nie zauważyłeś, że stracił znacznie na kontroli i motoryce? U mnie bez kolców stał się aż misiowaty :)

666- GRATULACJE!!! - ale i tak masz 10W mniej na kanał niż ja - rofl:))

Od zaplecza - a jak niby mam tam wejść ???

To taki kloc ,że opiera się prawie o parapet ,ja tez mam jakieś wymiary i nie mieszczę się i jeszcze aparat i te parę cm od obiektywu ;-)

Gra tak ,że McIntosch 252 wydaje mi się popierdółką jakąś !

Kontrola basu doskonała , a..... sub Velodyne ,który kupiłem niedawno znalazł się w kartonie w piwnicy !!!

Luxman nie słuchałem.

Chyba nieźle trafiłem z tym A-50V - transport z Japonii do Europy marzec 2005 !! ;-)

A robili go 1998- 2004 ;-)

zildjian => aby z miedzi były ,ja tam bzdurami się nie przejmuje ,zresztą zobacz sam ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-870-100001451 1213351910_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

ooooo są fotki :) MNIAM :) zaplecze też niczego sobie! Ból teraz z domku wychodzić!

a mi się właśnie marzy wzmak i kolumny z pojedynczymi gniazdami, proste treściwe rozwiązanie i nie korci na wywalanie podwójnego siana :)

To co........... mam ja podłączyć pod latarnię przed domem ?!

Światło zgaśnie na osiedlu ;-)

Właśnie podłączyłem gramofon marki Pionieer PL-120 II pod pre w Klimo ,a słucham pana Petera Greena z płytki wydanej przez Tonpress w .... dawno za 400 zł komunistycznych.

To Klimo ma świetne pre gramofonowe ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.