Skocz do zawartości
IGNORED

Ampli. Yamacha czy Onkio

Gość Siedlczanin

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Siedlczanin

(Konto usunięte)

Witam serdecznie wszystkich na forum

Mam mały problem jestem właśnie przed zakupem kina domowego od pewnego czasu śledzę wasze opinie na temat sprzętu. Zdecydowałem się na firmę Yamaha prawdo podobnie będzie to model 1400 kupiony z prywatnego importu. Pomyślałem, że pójdę do najlepiej zaopatrzonego sklepu Sonex w Siedlcach, aby obejrzeć ww. sprzęt przed zakupem niestety nie było tego modelu, ale to, co usłyszałem od tych, lejtków którzy się mną zajęli trochę zbiło mnie z tropu, np. co Yamaha to fajans nic nie warty słabe brzmienie i całość do d… za to Onkio jest super to inna półka sprzętu nie pamiętam, jaki zamiennik mi radzili przyznaje, że namieszali mi głowie może handlowcy mają jakąś kasę ekstra za sprzedaż tego sprzętu a może tak jest naprawdę. Baaaaaaardzo proszę o waszą opinie

https://www.audiostereo.pl/topic/4412-ampli-yamacha-czy-onkio/

Yamacha (oczywiście Yamaha) rzecz jasna w porównaniu z Onkio (oczywiście Onkyo), wypada dosyć blado .....:). A tak na powaznie to sporo już było porównań obu modeli, poszukaj. Ja uważam że jeżeli porównujesz Yamahe 1400 z onkyo 601 to bez dwóch zdań powinies kupic Yamaszke.

Ps. boże co ja mówie :)

Pozdrawiam

Yamaha i Onkyo to bardzo dobre firmy, obie mają bardzo dobre kino i całkiem niezłe stereo, ale jeśli chodzi o cenę, to Onkyo nie ma prawa startu, jeżeli mówimy o Allegro. W sklepie też droższe. 1400 to siedem kanałów! Czy masz na to miejsce z tyłu? Może wystarczy 640? Cena bardzo atrakcyjna do możliwości. pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.