Skocz do zawartości
IGNORED

Czy dystrybutor Vincenta robi sobie jaja

magda

Rekomendowane odpowiedzi

Co sądzicie o dystrybutorze Vincenta.

Czekam już na wzmaka ponad miesiąc i zastanawiam się czy to standard obowiązujący na rynku, czy może dystrybucją Vincenta zajmuje się jakiś "Niemota" bez jaj niepotrafiący sprawnie działać ?

Parę miesięcy temu sam chciałem kupić SV-233 od dystrybutora. Po ok tygodniu dzwonienia bez skutku do firmy - kupiłem wzmacniacz używany. Nie miałem już siły więcej dzwonic .......

Od końca października kupuję SV 233... mam już trzeci egzemplarz. Dystrybutor jest b. uprzejmy i otwarty na moje "kaprysy" (ten trzeci egzemplarz jest moim zdaniem również nie do końca OK:-( ), ale ma spore kłopoty ze sprawami importowymi.

>> pal 55 krótki opis znajdziesz w wątku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tak naprawde, to nie chcę nikogo zniechęcać. Wzmacniacz gra naprawde nieźle, przeszkadzaja tylko drobiazgi...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

nie chce zeby to niepatriotycznie zabrzmialo,ale jesli dystrybutor nie moze miesiacami dostarczyc towaru,to moznaby z niego zrezygnowac,z tego co wiem w niemieckiej dystrybucji tej marki klopoty tego typu nie sa znane,o gwarancje tez bym sie nie martwil bo jesli dystrybutor z takim zapalem sprzedaje klocki to z nie wiekszym w razie czego bedzie naprawial(czy wogole bedzie?),czasami na naszej ziemi dzieja sie rzeczy niezwykle,dzieki takiej dystrybucji nastapilo rzadkie zjawisko w branzy hifi: kolejka oczekujacych na seryjne wzmaki,no tylko pogratulowac rzutkosci i dobrego samopoczucia,a ja myslalem ze w czasach recesji kazdy klient na wage zlota-:)

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Kumpel kupił Vincenta przez internet (nówka) przysłali go Servisco w dwa dni i jeszcze o 400zł taniej............ no i brak usterek. nie znam adresu trzeba poszukać, i dać sobie spokój z niepoważnymi dystrybutorami.

Chyba nie zagląda ......

W odwiedzanym pokoiku na audio show otrzymałek katalogi Vincenta, cenniki. Wyglądało to bardzo solidnie.... Jedank moje perturbacje związane z próbą kupna wzmacniacza od dystrybutora to inna bajka... Być może trafiłem na jakiś zły okres - jednak przez ok tydzień czasu nie mogłem się dodzwonić do nich.....

Dystrybutor Vincetna (firma VOX) niedawno dorobił się własnego lokalu, który świeci pustkami, więc chyba z finansami jest nienajlepiej - to może tłumaczyć problemy z tą firmą.

• 1 miesiąc później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.