Skocz do zawartości
IGNORED

Oszukani przez Państwo na nieruchomości

WOJTEK2

Rekomendowane odpowiedzi

Tym się zajmij lepiej:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) w odniesieniu, że pisuary będą zawsze kościół popierały ( link podany gdzieś wyżej )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

moze to lezy w twoim kregu zainteresowan,moze to cie kreci,

ale mnie to zupelnie nie interesuje.

popodniecaj sie sam,bo widze ze to twoje ulubione zajecie.

No tak zapomniałem, Ciebie nie interesuje rzeczywistość, Cibie interesuje chore pisackie wyobrażenie rzeczywistości, gdzie wszyscy nie swoi są ubekami, sbkami, zomowcami, łamiącym, wykształciuchami, dziadami i złodziejami.

Skibus, 2 Lip 2008, 11:46

>Tym się zajmij lepiej:

>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) w

>odniesieniu, że pisuary będą zawsze kościół popierały ( link podany gdzieś wyżej )

w jednym komentarzu stoi tak:

Prawda o sytuacji ks. Romana!!!

Jestem ze Stargardu Szczecinskiego, znam ks. Romana jak i cala sprawe. Po pierwsze nie gwalcil jej jak to opisano przez dwa lata bo od ponad roku byl juz na innej parafii z daleka od tej dziewczynki. Po drugie nigdzie nie zamierzal uciekac, bo jego wyjazd do Anglii (ktory notabene mial byc dopiero 5 lipca) byl planowany przez jego przelozonych biskupow juz od dosc dawna. Po trzecie policja zabrala ks. Romana z plebanii, skad wyszedl dobrowolnie bez zadnych awantur czy kajdanek. Po czwarte nikt nie napisal, ze owa dziewczynka pochodzi z rodziny patologicznej (alkoholizm przemoc) i byly z nia problemy na dlugo rpzed przybyciem ks. Romana do tamtejszej parafii. Jak bylo naprawde? Tego nikt nie wie, byc moze jest winny - poki co w to nie wnikam - ale ten artykul jest stronniczy i krzywdzacy - a wyrok jeszcze zaden nie zapadl.

Ukryta Zawartość

ja nie wierzę żeby ksiądz zgwałcił dziecko :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"ciekawe,czy obecny rzad wprowadzi :katastrat'' ??

Kataster, jak już.

A co do tego księdza, to oczywiście nieładnie, że piszą o nim świństwa jak o jakimś Krauze, Wałęsie czy innym przestępcy, nie sprawdzając uczciwie stanu faktycznego. Mnie to też martwi. Ale zaciekawił mnie argument, że 13-latka była z rodziny patologicznej, co ma stawiać wybujałe życie seksualne księdza w zupełnie innym świetle. Otóż ten argument wydaje mi się dziwnie zgodny z ostatnimi deklaracjami prezesa partii opozycyjnej o popieraniu kościoła na każdym kroku. Jest on również bałamutny. Owszem, są faceci, którzy nawet wolą tarmosić za kuciapę niedomyte i lekko pijane nastolatki ze złego domu. Na pewno też łatwiej uwieść 13-letnią córkę menela niż np. córeczkę dyrektora szkoły. Ale czy kapłanowi wypada iść na łatwiznę?

Taniej w Dubaju niż u nas

Polacy mogą teraz kupić nieruchomość w Dubaju obok tej, którą kupili dla swojej rodziny Brad Pitt i Angelina Jolie.

Coraz mocniejszy złoty zachęca Polaków do inwestowania w nieruchomości za granicą. Rosnącą zamożność Polaków zauważyła brytyjska firma z siedzibą w Dubaju High Society Properties, która wczoraj zorganizowała w Warszawie konferencję prasową. Prezes HSP Pat Sheridan oraz dyrektor firmy na Europę Środkową i Wschodnią przekonywali o walorach osiedlenia się w tym mieście. Najbardziej przekonującym argumentem, poza bezpieczeństwem i bardzo niskimi podatkami, są ceny. 11 tys. zł za metr kwadratowy kosztuje luksusowy apartament w Dubaju

Metr kwadratowy luksusowej rezydencji, często w pełni wyposażonej, kosztuje mniej niż metr w apartamencie na obrzeżach Warszawy. Superluksusowe posiadłości to koszt ok. 11 tys. złotych za metr. HSP proponuje kupno rezydencji w Business Bay, Dubai Waterfront, The World (tam, gdzie kupili nieruchomości Pitt i Jolie). Ceny nieruchomości rosną tam o kilkadziesiąt procent rocznie. Nie ma również problemów z opóźnieniami w inwestycjach, bo sam szejk Muhammad al Machtum osobiście odwiedza największe budowle i sprawdza postępy. Bezpieczne są również pieniądze inwestorów, bo do momentu oddania klientowi nieruchomości pieniądze klienta przetrzymywane są na należącym do państwa koncie

Z dojazdem do nowej rezydencji Polacy mogą jednak mieć kłopoty. Nie da się tego zrobić szybko i tanio. Linie lotnicze Emirates nie spieszą się już tak z otwieraniem połączenia Dubaj ? Warszawa, one także odczuły rosnące koszty paliwa. Będą się więc raczej starały zwiększyć częstotliwość połączeń do tych miast, do których już latają (np. do Frankfurtu czy Hamburga), niż otwierać się na rynki całkowicie nowe, gdzie zyski przychodzą po wielu miesiącach.

Dubajczycy również inwestują w Polsce. Al Nakheel Properties, jedna z największych dubajskich firm budowlanych, budująca tam m.in. słynną Wyspę Palmową, postanowiło wybudować w Balinie pod Chrzanowem miasteczko na 50 tys. mieszkańców.

no wlasnie i cala ta polska banka w nieruchomosciach,lada moment znajdzie sie w przeszlosci,,,,,

• Redaktorzy

Podana cena odpowiada cenie średniej klasy mieszkania w lepszej dzielnicy Wawy, typu Mokotów, Zoliborz czy Saska. Tylko w Dubaju klimat gorszy.

Co do tego księdza, to myślę, że ten gwałt że to kłamstwo i oszczerstwo tzw. "liberałów". Ksiądz wypędzał z dziewczynki szatana tym, co mu się pierwsze pod rękę nawinęło, a tu zaraz afera!

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.