Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o ocenę twórczości

VoiceKraft

Rekomendowane odpowiedzi

Co wy na to gdybym umieścił tu link do utworu który skomponowałem a wy byście ocenili (chociaż boję się

że będzi3e on brzmiał dobrze tylko na moich audiomegach w myśl zasady "co autor miał na myśli"

tp co miałem na mysli , bramienei które chciałem osiągnać bedzie mozlwie tylko do uslyszniea na moichj audiomegacg

) w kązdym razie żeby nie zaśmiecać forum niepotrzebnymi linkami pytam teraz , a co do zasadności w dzial stereo

bo ten utwór jest nagrany w stereo w końcu ale jeżeli cosnie tak to prosze o przeniesienie na bocnzicę

Wal śmiało!

"Pokój to mniej więcej kwadrat o wymiarach około 4.30 na 3.5 metra." - dobre!

Pozdr.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

dawaj stary, nie bój sie, posłuchaj czasami radia ESKA, tam też to przeboje lecą. tak przy okazji - czasami sie zastanawiam że wystarczy mieć fajne cycki, jędrny tyłek i ładną buźkę i robimy hity że szok, tzn stare kawałki troszkie przerobimy i jazda. no ale cóż jestem facetem, to pierwsze, po drugie chyba byłoby mi wstyd grać coś takiego :)

guitarmen, 1 Sie 2008, 09:11

>>wystarczy mieć fajne cycki, jędrny tyłek i ładną buźkę i robimy hity że

>>szok

>

>Jesli spelniasz te trzy wymogi, to mozemy Cie jakos wylansowac

odpal www.kindgirls.com, tam są kandydatki :) jeden kolega menedżer mi to podesłał, ale ja wolę się nie stresować po tym co tam zobaczyłem :)

Cooger, 1 Sie 2008, 09:29

>A VK to klon DR DRE czy tylko teksty od niego skopiował ? Że też nie może być chwili spokoju...

Nie chwalac sie, DR DRE sie dzieki mnie nawrocil;) duzo z nim gadalem, teraz zmienil podejscie, a VK uznal jego wpisy za zabawne, ale to juz nie ode mnie zalezy, nie zmusze go do zmiany wpisow w "o mnie"

VoiceKraft - powiedz kolego .... bo wnosze po twoim nicku że jestes fanem, moze dystrybutorem, moze udziałowcem w firmie ... nie wiem .... czy juz wczesniej nie miałeś sugestii aby wykorzystac w reklamie swoich produktów argumentu "dobre strachy na wróble" ?

kolega ma głośniki VK i mówi ze co włączy muzę to ptaszyska z parapetu uciekają :)

michelangelo, 1 Sie 2008, 10:00

>IGNAC, ukazujesz fakty w niewłaściwym świetle. Te ptaki zrywają się z parapetu, aby tańczyć w

>powietrzu w taki muzyki. :)

a własnie, bo kolega juz nie patrzył dalej co sie dzieje z ptakami ... bał się że go wypatrzą z ligi ochorony zwierząt za znęcanie się nad zwierzętami

VK rogrzewa kabelki pewnie, ale tak szczerze mówić to szkoda mi tych ptaków, taki upał, pewnie znaleźli parapet w słońcu a tu trzeba uciekać, a moze koncert nie wypali ...

ta rozgrzewa na słońcu kabelki, już amplifinery samochodowe i jackhammer gotowy do wypłoszenia stada do odpalenia pozostało niewiele czasu RATUJ SIĘ KTO MOŻE :))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

cos mi sie zdaje, ze to bedzie cos w tym stylu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.