Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  333 członków

Roksan Klub
IGNORED

ROKSAN - fan club

Rekomendowane odpowiedzi

A nawet 7,5k i to nie NG, tylko "zwykły" M1 kosztował w cenniku Decibela. Zatem nówka M1NG za 5k to nie jest zła okazja przy tym, co prezentuje.

A prezentuje wieeeele dobrego brzmienia :D

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

panowie moze zostane szczesliwym albo nieszczesliwym posiadaczem wzmacniacza xtz http://www.xtz.se/uk/products/electronics/class-a100-d3-silver

wiec bedzie walka roksan v xtz :)

JVC x5500 | Screen 120' Duronic | AVR Marantz 7012 | Media Players - Apple TV 4K - Zidoo Box z10 + HP 24TB server RAID 10 | Monitor Audio RX 7.1.2 | Sub REL 328 - Stereo - Naim XS + Arcam rPlay +Usher Dancer Mini.  

XTZ to chyba zupełnie inna półka cenowa. Chociaż recenzent cedeka za ok 400 funtów w HFW wolał go od innego do 1500-2000?

Polka cenowa moze inna ale klasa ta sama a moze nawet lepsza :0

JVC x5500 | Screen 120' Duronic | AVR Marantz 7012 | Media Players - Apple TV 4K - Zidoo Box z10 + HP 24TB server RAID 10 | Monitor Audio RX 7.1.2 | Sub REL 328 - Stereo - Naim XS + Arcam rPlay +Usher Dancer Mini.  

axion a caspiana testowałeś?

witam

tak sluchalem m2 bardzo fajny wzmacniacz ale drogi jak cholera.

nowe oferty z hifiwigwam:

Pre-owned Roksan Caspian Amps at Fanthorpes Hi-Fi

Hi,

We have following pre-owned Roksan bits on offer:

£599

, £499

Both in great condition with boxes & accessories, free shipping to UK mainland.

Trade in welcome.

Thanks

Website -
Email -

Panowie, dajmy już spokój z wklejaniem ofert, przynajmniej do momentu gdy ktoś będzie szukał.

Podane powyżej są również na ebay.co.uk i każdy szukający bez problemu je znajdzie.

----------------------------------------------------

podaje linki.bo acz nie jestem zwolennikiem marki widzac entuzjazm,jaki tu panuje... Z ebaya nic nie kupie juz i polecam highfiwigwam,gdzie takze czasem sie udzielam. Na audiomarkt.de tez nie wszyscy sa uczciwi.octave v 40se okazal sie wczoraj po jednym pytaniu nie 'se',he,he.a juz mialem kumpla wysylac po piec...

Witam, panowie mam krótkie pytanie, w moim cd caspian m series 1 zaczynają się problemy z czytaniem cd-r, czy wymiana lasera w tym wypadku pomoże, i jaki obecnie jest koszt tej operacji.Proszę o rzeczową odpowiedź na pytanie, a nie wypowiedzi w stylu: przeczytaj sobie wątek od początku. Pozdrawiam

Cześć Zbóju

Zadzwoń do Decibela to powiedzą Ci dokładnie, ile to kosztuje w M1.

Albo do Polpaka, jak chcesz to załatwić drogą oficjalną.

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

pisałem do decibela, ale stwierdzili, że nie są już dystrybutorem roksana i odesłali mnie polpaku, czekam na odpowiedź od nich, koszt kosztem bardziej chodzi mi o czytanie cd-r:) mam ich co raz mniej, ale jeszczą są:)

Telefon i ludzka rozmowa szybciej załatwią sprawę, niż literki z mechanicznych urządzeń (czytaj komputer i net ;) ).

Po prostu zadzwoń do jednych i drugich, zagadaj, zadaj ludzkie pytanie, ile kosztuje laser z wymianą w M1 i po bólu.

Ja zawsze tak robię i skutkuje.

odpowiedź już znam, i o zgrozo jest to koszt 1399 złotych, masakra, ja za niego zapłaciłem z przesyłką 385 funtów przy kursie chyba 5,10. Decibel nie ma już dostępu do części więc nie zajmą się naprawą. Normalnie tragedia.

Edytowane przez ZbojMadej
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.