Skocz do zawartości
IGNORED

Wojna Osetia Płd. - Gruzja - Rosja

suluben

Rekomendowane odpowiedzi

>jacch, 18 Sie 2008, 09:40

Wszyscy podziwiamy twoje zdumiewająco głębokie wpisy o jajach itd. To z pewnością jakaś głęboka metafora. Czy te jaja przypadkiem nie są kacze?

Jestem Europejczykiem.

Ponieważ nie mam tyle zbędnego czasu co tomuś wypunktuję tylko dzisiejsze wydarzenia o których tu jeszcze nikt nie napisał a które są o wiele ważniejsze niż jakiekolwiek wypowiedzi naszego Geniusza Kaukazu:

1. Prezydent Pakistanu Pervez Musharraf ogłosił ustąpienie ze stanowiska. Osłabi to zdecydowanie pozycję Stanów w tym newralgicznym regionie świata.

2. Iran przeprowadził udane testy dwustopniowej rakiety balistycznej.

Robi się ciekawie, nieprawdaż?

Jestem Europejczykiem.

Prezydent Gruzji Micheil Saakaszwili wezwał w wystąpieniu telewizyjnym do "negocjacji" z Rosją w celu - jak to określił - "uniknięcia ostatecznego rozwodu" między Moskwą a Tbilisi.

To pierwsza - jak pisze AFP - tak ugodowa wypowiedź gruzińskiego przywódcy wobec Rosji.

Jestem Europejczykiem.

Prezydent Kaczyński nadal jest przekonany, że to Rosja rozpoczęła konflikt w Osetii Południowej (tzw. samonapadnięcie). Niestety ponieważ nie zna języków obcych nie jest w stanie skonfrontować tego, co pisze "Wprost" czy "Dziennik" z depeszami zachodnich agencji. A najbliższe otoczenie widać go okłamuje. Może czas uwolnić Pana Prezydenta z macek tej PiSowskiej mafii? W końcu jest Prezydentem Wszystkich Polaków! Proponuję marsz na Belweder :-).

Jestem Europejczykiem.

Proszę bardzo:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Saakaszwili chyba nie skonsultował tej wypowiedzi z kurduplem.....już przyjaciel Sarkozy olał go a teraz Saakaszwili nie skorzysta z jego jedynych słusznych rad?....normalnie na totalną klapę jego głupoty to wygląda...

Jeżeli ruskie to zaplanowały, to trzeba by zadać poważne pytanie o to na czyich usługach jest "nasz wielki tupiący strateg". Głupota li tylko, czy za sznureczki ktoś wrednie pociąga ?

"Kaukaz Rosyjskie rakiety taktyczne w Osetii Południowej? aktualizacja 18-08-2008 11:03 Rosja rozmieściła w Osetii Południowej kilka wyrzutni rakiet taktycznych SS-21, przez co stolica Gruzji Tbilisi znalazła się w ich zasięgu - poinformował wieczorem na swej stronie internetowej dziennik "New York Times"."

podkreślano tu nie jeden raz, że D. Tusk jest uzdolniony sportowo, a Prezydent nie, bo nie chował się na podwórku i... okazuje się, że Amerykanie powołali do kadry na Gruzję L. Kaczyńskiego, jako obrotowego, i z tej roli wywiązał się na 5, przy okazji skaperował w rzucaniu do tarczy wyciągniętego z szafy a milczącego D. Tuska, (szafa z ubraniami to praktycznie komora bezechowa, czego na tym audiofilskim forum nie trzeba chyba "tłomaczyć"). te Amerykany to dobre trenery, bo takiego zaangażowania u PP RP, to nawet J. Paradowska nie mogła nie zauważyć

on obrotowy? na 5?

on to piłka....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ojej, czyżby jednak nie wszyscy uważali, że Rosja jest winna ? Hmm.

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

...Prezydent Kaczyński nadal jest przekonany, że to Rosja rozpoczęła konflikt w Osetii Południowej (tzw. samonapadnięcie)...

znowu jumo jet pierdoły prawisz.

Jakie samonapadnięcie????

O czym ty oszołomie mówisz?

Jarciu, zdzisiu, czy jak ci tam jest , powiedz po co rosja gromadziła od miesiaca siły wojskowe na granicy z gruzją?

Skibus

18 Sie 2008, 15:50

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 649 / 832 / 0 Numerek miałeś się do mnie nie odzywać, więc Ci kulturalnie napiszę sp***dalaj ( bo mam już dość Twoich debilnych uwag w moją stronę ).

idz sie poskarzyc po raz kolejny,,,wiesz komu,,,,skarzypyto bez jaj.

jacch, 18 Sie 2008, 15:10

>..., czyżby jednak nie wszyscy uważali, że Rosja jest winna ? Hmm....

>Skibus dziecko, to dlaczego ją potępiają?

Skończ już, to się robi żałosne.

Tak Rosję potępiają, bo nadużyła siły i to mocno. W każdym razie to czy Rosja wywołała konflikt, nie jest takie 100% pewne. A, to, że zbierali siły ? Nie traktuj Rosjan jak idiotów, dawno przewidzieli wszystkie możliwe za i przeciw i wszystkie możliwe scenariusze. Jak na razie to samobója strzeli sobie Gruzini ( szkoda, że kosztem życia tak wielu ludzi ).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.