Skocz do zawartości
IGNORED

Wojna Osetia Płd. - Gruzja - Rosja

suluben

Rekomendowane odpowiedzi

Redaktor, 6 Wrz 2008, 12:49

>Comet, Stuart, a to trzecie to co jest?

Wygląda na włoski Autoblinda 41. Miał dwie kierownice, jedną do jazdy przodem drugą do jazdy tyłem.

Coś, jak u nas tandem Tusk-Kaczyński ;-).

Jestem Europejczykiem.

Amerykańskie spojrzenie na sytuację geopolityczną:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nadzwyczaj ciekawe!

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

jacch

przeczytaj i pomyśl dlaczego sami Gruzini mają pretensje do Saakaszwilego...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

wladz

Poczytaj prasę i pomyśl dlaczego wszyscy mają pretensje do rosji?

Dlaczego zastanawiają sie nad zrewidowaniem stosunków z rosją?

I nie śmiej zamieszczać linków do "pray za pieniadze" bo sam wiesz co na ten temat pisałeś!

Jak ci nie wstyd!Błazen!

Gość

(Konto usunięte)

I jeszce jedno panie przekręt!!!

Gdzie tam pisze, ze _gruzini_mają pretensje do Sakaszwilego!!!!

___OPOZYCJA___!!!!

Znowu insynuacje?Znowu matactwa?

Wiesz co...zdziwi mnie fakt, że z takim kimś jak ty jeszcze na forum ktos będzi miał ochotę rozmawiać.

Albo nie masz odrobiny honoru, albo zwykły zamieszkał w Polsce rusek z ruską mentalnością jesteś !!!

wladz > nie tak długie i skomplikowane teksty. jacch nie doczyta dalej niż do pierwszej linijki bez pogrubienia bo mu cierpliwości nie starczy. A po za tym on i tak wie wszystko lepiej i jakaś tam opozycja nie będzie mu nic sugerować.

• Redaktorzy

"I jeszce jedno panie przekręt!!! Gdzie tam pisze, ze _gruzini_mają pretensje do Sakaszwilego!!!!

___OPOZYCJA___!!!!"

Jacchu, przyjacielu drogi, przepraszam ze się wtrącam, ale... Opozycja gruzińska to nie Gruzini? Aa... PiS to nie Polacy?

Gość

(Konto usunięte)

Oczywiście redaktorze kochany, ale w kontekście wypowiedzi wlada brzmi to tak jakby tu o wszystkich gruzinów chodziło, a nie tylko opozycje!

To tak jakbyś stwierdził , że Polacy chcą porażki PO i tuska w nadchodzących wyborach....pis to polacy nieprawdaż?

>jacch, 9 Wrz 2008, 16:13

>wladz

>Poczytaj prasę i pomyśl dlaczego wszyscy mają pretensje do rosji?

>Dlaczego zastanawiają sie nad zrewidowaniem stosunków z rosją?

Cały czas zastanawiam się, czy naprawdę masz takie kłopoty z logicznym myśleniem?

Saakaszwili kopnął niedźwiedzia w nadziei, że ten nie zareaguje, lub zaprzyjaźniony goryl przyjdzie na odsiecz. Zamiast tego niedźwiedź się wściekł i go skopał. Wszyscy potępiają niedźwiedzia za brutalność, ale nie udawajmy, że nie został kopnięty.

Jestem Europejczykiem.

Byłem świadkiem skopania dużego niedzwiedzia przez tresera za publiczny bunt na arenie ale to było na zapleczu cyrku....i to był treser a nie klaun polityczny...

"Bankierzy uważają, że Rosja stoi w obliczu najpoważniejszego kryzysu finansowego od 1998 roku z powodu odpływu kapitału na skutek wojny z Gruzją - pisze w środę "Financial Times"."

No i sankcje same się zrobiły.

Kasa misiu, kasa ;-)!

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Wasz problem leży w tym ,że podświadomie godzicie sie na hegemonie Rosji.

Wychodząc z takiego założenia wszystko co zrobiła Rosja jest logiczne( dlatego wladza wywody tak przypominają mowę Ławrowa), ale tak myślą ograniczeni ludzie, cała reszta dostrzega zło i niebezpieczeństwo jakie płynie z takiego stanowiska Rosji.

Gość

(Konto usunięte)

wladz, chcąc byc w zgodzie z własnymi przekonaniami powinieneś założc wątek "dla wladza".

Ale specjalnie nie liczę na to...w końcu przekonałes nas że masz "ruchome" przekonania.

Agenci wpływu, pożyteczni idioci, członkowie prorosyjskiego lobby, piętnujący ustawicznie naszego Prezydenta, robili ciągłe a fałszywe "analizy" sytuacji na Kaukazie i przywoływali precedens Kosowa, który miał tłumaczyć poczynania Rosji w Osetii, Abchazji i Gruzji.

Pamiętacie jak sekowali wyprawę 5 do Tbilisi, przedkładając nad nią rozumne, bo mediacyjne podejście do Rosji czołowych przedstawicieli obecnej francuskiej prezydencji, czyli Sarkoziego i Kouchnera. Zapewne dalej ci agenci cmokają, bo na oczach wszystkich obaj panowie dostali od Rosji po twarzy i to za frajer.

Nie mam zamiaru brać udziału w tutejszej kotłowaninie pięknie rozpisanej na role.

Nie zdziwiłbym się gdyby wszyscy uczestnicy spotykali się przy jednej kasie.

Nowy2

fajnie tak pojawiasz się i znikasz pieprząc trzy po trzy o kurduplu.. zamiast wytłumaczyć..

"nowinki w zakresie propagandy, które w tej wojnie zastosowane zostały przez Rosję po raz pierwszy i to wielotorowo."

ta wielotorowość jest intrygująca...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.