Skocz do zawartości
IGNORED

jak nie thiel cs 1,5 - to co?

lucmaster

Rekomendowane odpowiedzi

20 kzl za polwieczny przetwonik ? i to za jedna sztuke, brzmi irracjonalnie. Chyba kupil to jakis kolekcjoner do muzeum. Jeszcze nie sluchalem zadnych glosnikow Tannoy, mam nadzieje wkrotce posluchac. Przyznam sie szczerze, ze naprawde watpie by taki glosnik potrafil byc lepszy od dzisiejszej techniki stosowanej w glosnikach za powiedzmy 50kzl, a nwet drozszych jesli kupic uzywane. Przeciez Tannoy tez uzywane :) 2x20 kzl za muzealne przetworniki + pozadna obudowa i zwrotnica - jak nic trzeba dac 50kzl.

pozdr

Słuchaj Redaktorzyna, w tym wątku nie było niczego takiego, co by wymagało sprzątania - ot trochę pikanterii słownej.Twoje wcinanie się jest zbędne i szkodliwe, i burzy naturalność i swobodę wypowiedzi specyficznej dla forumowego języka audiofilskiego.Wcinasz się tam, gdzie jesteś całkowicie niepotrzebny. Im Ciebie mniej, tym forum jest żywsze i barwniejsze. Jesteś pozbawiony całkowicie gustu i smaku oraz braku umiejętności znajdowania się w sytuacjach, które rzeczywiście wymagają interwencji.Wracaj nad morze, bo do tego co tu wyprawiasz, nie nadajesz się wcale.

"Jestem natomiast od

>regulaminu i zdrowego rozsądku. Zapoznaj się z pierwszym, postaraj o drugie, i też będziesz się

>nadawał do prowadzenia takiej strony."

Nawet nie wiem jak to skomentowac....zdrowy rozsadek powinien podpowiadac zeby takiej strony nie firmować swoją osobą. Zobacz do czego doprowadzilo "wykonywanie" tego glupiego regulaminu ???

Sam przyznasz ze "nie tak to mialo wyglądać" ? Szkoda serwisu. Czlowiek jest dla regulamini panie kolego czy regulamin dla czlowieka ze tak z rana biblijnie zapytam ?

Rozumiem ze masz nad soba swoje ulomne w swej ludzkiej naturze szefostwo i chcac nie chcąc musisz tu odwalac robote ktora pewnie nie do konca Ci pasuje, ale nie piszmy przy tej okazji o zdrowym rozsadku. Chyba ze w kontekscie jego braku.

No i przy okazji pamietaj ze to Ty decydujesz, a nie regulamin czy zdrowy rozsadek.

Pozdrawiam

zwolennik łagodności

Mnie natomiast intryguje zupełnie inne pytanie - czy kolega Redaktor tak sam z własnej inicjatywy, czy też być może został przez kogoś urażonego lub obrażonego poproszony???

Jak z własnej inicjatywy to ciśnie się nieodparcie motto o tym, że "nadgorliwość gorsza od faszyzmu".

Jak działał poproszony...

Chociaż nie sądzę - koledzy mają twarde kręgosłupy, poczucie własnej wartości i nerwy jak postronki... ;-)

Jakby nie było wątek można niestety zamknąć!!!

Brawo!

PS. ciekawym, czy niniejszym "drę ryja" i czy mój wpis jest przejawem awanturnictwa???

witam.

moim zdaniem sytuacja jest co najmniej dziwna z tym "wymoderowaniem" wpisów. Pytanie Bartka z czyjej to było inicjatywy - co najmniej zasadne. ja - jako założyciel wątku - nikogo o to nie prosiłem. Redaktor zadziałał z urzędu ?

pozdr.

Łukasz

• Redaktorzy

Owszem, z urzędu. Do moich obowiązków należy m.in. dbałość o redukowanie poziomu chamstwa i agresji na forum. Nawiasem mówiąc, jeśli ktoś znany na forum loguje się pod specjalnym nickiem, służącym mu tylko do bydlenia (np. "steq"), i z ukrycia "wali prawdę w oczy", to też nie może oczekiwać uznania ze strony moderacji. Takich klonów służących do robienia awantur na forum, poleciało już dziesiątki, to nic nadzwyczajnego. Szalom.

• Redaktorzy

"Nawet nie wiem jak to skomentowac....zdrowy rozsadek powinien podpowiadac zeby takiej strony nie firmować swoją osobą. Zobacz do czego doprowadzilo "wykonywanie" tego glupiego regulaminu ???"

...

A lenam, ciebie nie rozumiem. Jeśli ci się tu tak strasznie, ale to strasznie nie podoba, to skąd twoja aktywność? Masochizm? Przestań sie tak męczyć. I proponuję zakończyć off topic, bo cierpi na tym właściwy wątek.

Kolego o nicku "Redaktor"!!!

Jeżeli do zadań Waszmości należy "m.in. dbałość o redukowanie poziomu chamstwa i agresji na forum", to polecam lekturę swojego pierwszego wpisu w tym wątku! Tym... "o darciu ryja"!

Może czas przemyśleć i swoje uczynki i gdzieniegdzie się samemu "wymoderować"???

Co więcej - kilkukrotnie zaprezentowana tutaj postawa - jak Ci się nie podoba to "wypad", chyba również, przynajmniej w mojej ocenie, nie przynależy "wysokiej kulturze".

Tym bardziej czynienie czegokolwiek i zabieranie głosu po tym, gdy opadły wszystkie emocje interlokutorów i gdy dyskusja w wątku miała powrócić na szerokie - główne tory, jest działaniem nie tylko pozbawionym zdrowego rozsądku ale i logiki!!!

A na zakończenie pozwalam się nie zgodzić z twierdzeniami kolegi o tym, że prowadzenie forum nie jest takie trudne...

Okazało się, że jest!

Pozdrawiam

Bartek

• Redaktorzy

Berberysie, zechciej przeczytać znajdujący się nieco wyżej spis użytkownika SR-71. Tak, ten pisany dużymi literami, co oznacza w netykiecie właśnie "darcie ryja" (inaczej mówiąc, agresywny krzyk). Zerknij też nie tylko na niegrzeczną formę tego wpisu, ale także na jego treść. Specjalnie zachowałem ów wpis, mimo że kwalifikuje się do wycięcia, bo niestety spodziewałem się podobnego zarzutu. Sądzę, że teraz zrozumieliśmy się? Pozdrawiam wszysktkich i na razie oddalam się. Powodzenia z kolumnami - ja bym sugerował przesłuchać też Reference 3A Veena - całkiem wybitne małe zestawy.

Redaktorze!

Krzyk kolegi SR_71 był reakcją na działanie wielkich i tajemnych sił, na które żadnego wpływu nie mamy!

Czasami po prostu bywa tak, że swoją bezsilność możemy wyładować jedynie krzycząc! Nie pochwalam, ale... rozumiem!

Myślę, że najważniejszy w tym temacie pobocznym było zdanie wypowiedziane przez Lenama o "zdrowym rozsądku"! Godne ponownego przeczytania i zapamiętania!

Bycie "Bogiem" także zobowiązuje (no, chyba że mamy do czynienia z Bogami hellenistycznymi) ;-) !

A reakcja Redakcji wywołała nieproszoną i nikomu niepotrzebną burzę!

Za głosem rozsądku - wyrażonym przez kolegę Siejca - wracamy do tematu!

Pozdrawiam

Bartek

Jozwa Maryniowa dalej nic nie rozumie i to widać gołym okiem, i do tego czuć. Megalomania potworna. Nazwanie go redaktorzyną przeze mnie i wycięcie mojego wpisu jest niczym z tym "darciem ryja" przez forumowiczów. Doprawdy, specyficzne poczucie estetyki językowej. Jozwa, nie czas na urlop i wyjazd w rodzinne strony nad morze? Jod i świeże powietrze może rozwieją te wodzowskie zapędy i utemperują źdiebko megalomanię.

Panowie merytorycznie,merytorycznie bo fajny watek zamienil sie w kolejna wojenke!

Naszczescie mamy jeszcze PW i tam mozna spokojnie pogadac i polecic co trzeba zeby paru baranow tego nie widzialo.

robix

Gość rochu

(Konto usunięte)

Może ja odpowiem na pytanie zadane do Lenama.

Poniekąd czuję, że także kierowane do mnie i wielu innych.

Dlaczego udzielamy się na forum?

Po to jest NASZE FORUM.

Wiele osób na nie pracowało latami i jedna transakcja nie jest w stanie tego zmienić.

Nie odpuścimy więc tak łatwo.

• Redaktorzy

Ponieważ uboczna dyskusja przeszkadza w funkcjonowaniu wątku, za pięć minut usunę ją całą, pozostawiając wpisy merytoryczne. W tej sytuacji tak będzie najlepiej, a ewentualne niemądre przepychanki typu "my-oni" proszę na PW.

proszę Redaktora/Administratora o nie kasowanie plików z tego wątku, wypacza to zupełnie idee wolnego (?) Forum. żadnej ekstremy tu nie było - przynajmniej moim zdaniem.

• Redaktorzy

A co, każda okazja dobra, nawet cudzy wątek? A ja akurat jestem od tego, zeby tak nie było. Dziwne? Może. Ale za parę minut czyszczenie. Proszę ewentualnie założyć na bocznicy wątek poświęcony nieprawościom administracji, która nie pozwala brudzić w wątkach merytorycznych.

Panie Redaktorze,

W imieniu swoim i moich kolegów pozwolę sobie w Pańskiej intencji postawić taki znaczek

[*]

dzięki Panu, Panie Redaktorze forum umiera.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

szkoda ze poleci ten watek bo pomijajac emocje wpisow to poruszał wreszcie cos ciekawego a nie klepanie frazesów o kolejnym krelu czy thielu

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

podsumowujac obrazone i urazone są trzy osoby plus robix jak zawsze --a pozostali chcą czytac lub pisac wiec co robimy?

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.