Skocz do zawartości
IGNORED

Zamówienie na kwarc 22.5792

Henryk Kwinto

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Będę zamawiał w Omigu kwarc o częstotliwości jak w temacie.

Parametry i ceny:

Stab. Temp (-10do+60) 5ppm.

Poj. obciążenia CL30pF

Starzenie 2ppm/rok

obudowa HC 49/U

5 szt cena sprzedaży netto-24,52 zł/szt+22% VAT

10 szt cena sprzedaży netto-15,32 zł/szt+22% VAT

20 szt cena sprzedaży netto-14,10 zł/szt+22% VAT

50 szt cena sprzedaży netto-12,26 zł/szt+22% VAT

plus koszty kuriera.

Chętnych proszę o dopisywanie się.

https://www.audiostereo.pl/topic/44991-zam%C3%B3wienie-na-kwarc-225792/

Przekroczyliśmy magiczne 10 szt powyżej których jest znacząco taniej.

Nie chcę za długo czekać i myślę, że 24 sierpień, niedziela będzie dniem zamknięcia listy.

1. Henryk Kwinto - 3szt.

2. Waldi_06 -2szt

3. Oles - 2 szt.

4. Luiis - 1 szt

5. JaroMi - 2 szt.

Dzisiaj zamykam listę. Osoby zdecydowane proszę o potwierdzenie na PW i podanie swojego adresu e-mail na który będę mógł wysłać rozliczenie i dane do przelewu.

Potwierdzenia proszę wysyłać do wtorku 26.08.2008. Po tym terminie wysyłam jeszcze raz zapytanie do Omigu o sprecyzowanie wszystkich kosztów. Następnie poczekam na wpłaty i zamawiam.

Przesyłkę szacunkowo wyceniam na 4-5zł. natomiast koszty kuriera (przesyłka z Omigu) dzielę przez ilość kwarców, a następnie mnożę przez ilość zamówionych sztuk przez poszczególnych zamawiających.

Jeżeli są inne pomysły to proszę o ich podanie.

Pozdrawiam

No to ja się dopiszę do listy. Teraz to wygląda tak:

1. Henryk Kwinto - 3szt

2. Waldi_06 - 2szt

3. Oles - 2szt

4. Luiis - 1szt

5. JaroMi - 2szt

6. mrelektronik - 10szt

7. crossover64 - 2szt

8. efekt02 - 4szt

9. cviek - 1szt

Wiadomości z Omigu

Koszt przesyłki ok 35,00 zł.

Termin realizacji 39. tydzień 2008r - sprawdziłem i jest to tydzień od 22-go września - poniedziałek.

Nie musimy się śpieszyć więc na spokojnie w niedzielę wyślę maile z rozliczeniem.

• 1 miesiąc później...

Witam

Od wtorku do dzisiaj byłem na delegacji i dopiero przed chwilą dowiedziałem się, że kwarce od czwartku są w domu.

Dzisiaj rano wysłałem do Omigu z kawiarenki internetowej maila ze stanowczym zapytaniem kiedy dotrą kwarce. Trzeba będzie przeprosić.

Nie mam potwierdzenia otrzymania przesyłki od Waldi_06 i mrelektronik. Mam nadzieję, że doszły.

Prosiłbym jeszcze, jeżeli jest to możliwe, o króciutki opis jak kwarc się sprawdził albo link do opisu w innym temacie.

Dziękuję i pozdrawiam.

• 2 miesiące później...
  • 6 miesięcy później...

Wiem, że wątek już stary, ale też potrzebuję takiego kwarcu. Gdyby komuś zbiegł, to chętnie odkupię

(prośba do producenta o wysłanie jednej sztuki to raczej ostateczność, a tylko jedną potrzebuję).

Pozdrawiam!

A kwarc 45.158MHz z szybkim dzielnikiem :2 by nie mógł być (hipotetycznie - tak można by sobie poradzić chociaż nie wszystkie przerzutniki z taką częstotliwością pójdą).

To już poza moimi możliwościami :) Ich szczytem i tak jest przelutowanie kwarcu na karcie.

Z kondensatorami się udało. Mam nadzieję, że może się znaleźć ktoś, komu 1szt została.

Jeśli nie, spróbuję założyć wątek i zebrać kilka osób na nowe zamówienie.

• 8 miesięcy później...

Witam!

Szukam generatora kwarcowego SG- 615P 22,5792MHz. Nigdzie nie można go znaleźć. Czy jest możliwość zorganizownia zamówienia grupowego? Jakby co zakładam listę, może uda nam się połączyć siły.

Buzzer >>2szt

->Buzzer

daj namiary na priv. gsdzieś mi się takie kilka szt. przewraca w szufladzie; mam chyba również gdzieś 2 szt. Omig 22,5792MHz z poprzedniego zamówienia od Henryka; mi już one na nic, więc oddam po kosztach;

• 3 lata później...
  • 4 miesiące później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.