Skocz do zawartości
IGNORED

Platforma Halcyonics Silencer

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Człowiek który "sprzedał" mi pomysł z Halcyonicsem, twierdzi że najwiekszy efekt uzyskuje własnie pod gramofonem analogowym.

Halcyonics pojechał do Niemiec via Audio Fast - zobaczymy jakie będą ich wnioski.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Elberoth, 2 Wrz 2008, 14:36

>Człowiek który "sprzedał" mi pomysł z Halcyonicsem, twierdzi że najwiekszy efekt uzyskuje własnie

>pod gramofonem analogowym.

>

>Halcyonics pojechał do Niemiec via Audio Fast - zobaczymy jakie będą ich wnioski

Tak podejrzewałem,dlatego byłbym ciekaw rzetelnych wniosków.Elberoth,Ty jesteś doskonale zaznajomiony z tego rodzajem tweaks,gdybyś zdobył jakieś opinie od analogowców,mogą być w języku angielskim,proszę wklej,lub podeślij na priv,będę zobowiązany.Z doświadczenia wiem,że ustawienie TT na odpowiednim podłożu potrafi diametralnie zmienić jego sposób prezentacji,bardzo jestem ciekaw.

Pozdrawiam

Paweł

• 2 lata później...

Nie wiem czy jest w przyzwoitych cenach,ale wczoraj z nudów pod CDeka postawiłem moje stare Rollerblocki firmy Symposium,i mimo,że sprzęt stoi na stoliku Finite Elemente,to...

odpłynąłem na parę godzin,zagrało lepiej :).

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.