Skocz do zawartości
IGNORED

W trosce o programistów tworzących AS

bady

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem zapytać, czy wszyscy zdrowi itp.

Może trzeba im pomóc, albo coś? W kodzie się zgubili, czy co?

Myślę, że kilku forumowiczów chętnie w czynie społecznym by dopisało brakujący kod.

Wystarczyło by, aby kolor fontu nicka zmieniał się na czerwony np.

Bo ile można czekać na oznaczenia osób zbanowanych przy nickach. Czyżby Redakcja z panią Jadzią bały się tego, co ujrzą po takim zabiegu? A może bały się, co ujrzą użytkownicy? Myślałem, że każdy dojrzały człowiek odpowiada za swoje czyny...

Jak ma się to do regulaminu i ogólnej jasności działania (zasad) forum?

Myślę, że pomoc przydałaby się również w kwestii funkcji, a właściwie jej braku "Pokaż cały temat"!

Ale to już zupełnie inny temat!

Bady!

Pomysł zacny i godny!

Zatem - programiści - do boju!

I nie pytajcie, co Audiostereo może zrobić dla Was, pytajcie, co możecie zrobić dla Audiostereo... :-))

a ja proponuje zrobic sciepe i kupic im wszystkim jeszcze po czerwonym tunerku....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

a ja proponuje aby wreszcie zalegalizowac istnienie klonow i dodawac przy głownej ksywce ilosc aktywnego potomstwa bo chyba nie ma sie co wstydzic

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Uważam, że najlepiej niczego nie zmieniać. Teraz forum wreszcie funkcjonuje znakomicie, jest miła i rzeczowa atmosfera, merytoryka kwitnie - zatem po co jeszcze majstrować? Jedyne, co ewentualnie można by wprowadzić, to przysyłanie reklam na skrzynki e-mailowe forumowiczów, żeby człowiek mógł sobie spokojnie poczytać i do pewnych rzeczy zawsze wrócić. A tak te marketingowe treści często przepadają, a szkoda!

zwolennik łagodności

Gość

(Konto usunięte)

Problem leży w ekshibicjoniźmie obywateli z audiohobby.

Mają swoje wymarzone, wolne,świetnie zarządzane przez nieomylnego, nadzwyczaj sprawiedliwego lana, forum...i co? I nic!

Tam jest jak makiem zasiał! A tu życie.

A jak wiadomo w/w czują przymus bycia oglądanym/czytanym potrzebują tego jak dżdżu:)

Ot cała tajemnica.

no fakt! tam sie idzie zanudzic na smierc. wiecie, ze oni tam nie maja nawet felietonow? i jaki oni tam moga miec punkt odniesienia?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Redaktorzy

Aż zajrzałem - faktycznie, chwilowo śmierć kliniczna. Fox, skoczyłbyś coś wpisać, żeby się interes ruszył. Ciągle tylko nas wspierasz, to egoizm.

Zawsze mówię, że to całe audiohobby to syf i wiewiór, szkoda słów. Od razu widać, do czego prowadzi brak redakcji, moderacji, administracji i merkantylizacji. W dzisiejszych czasach żaden byt niebędący biznesem nie ma najmniejszego sensu. Mam nadzieję, że tamten żałosny klub frustratów wreszcie padnie i renegaci wrócą tu skruszeni.

>cir

Jednostka się nie liczy, ważna jest masa. Załatw to wszystkim! :-))

zwolennik łagodności

A, rzeczywiście, widzę ich przez okno:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

zwolennik łagodności

Na drugim kanale mam powitalną trybunę honorową. To jest dopiero kanał!

PS Nie widzę józwy...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

zwolennik łagodności

No, no, żadnych poważnych wątków:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

zwolennik łagodności

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.